Conectează-te cu noi

Aplicații

TOP 10 Aplicații Care Vă Vor Ajuta Atunci Când Călătoriți

Publicat

pe

TOP 10 Aplicații Care Vă Vor Ajuta Atunci Când Călătoriți | Zicala.ro

Dacă vreți să călătoriți mai mult în 2022 și vreți să vă organizați vacanța, cel mai bine ar fi să vă descărcați câteva aplicații pe telefon care să vă facă călătoria mai ușoară și o experiență mai bună, precum și să explorați și să găsiți mai multe obiective turistice ale destinației alese.

În zilele noastre, smartphone-urile sunt un element obligatoriu în bagaje. Pentru a lăsa în urmă stereotipurile negative despre smartphone-uri, acestea sunt benefice în orice moment de nevoie. În primul rând, ne permit să luăm legătura cu prietenii și familia. În al doilea rând, le puteți încărca și cu aplicații utile de călătorie pentru a fi în siguranță și a vă distra cât mai mult în vacanță. În acest articol, veți găsi unele dintre cele mai utile aplicații care vă vor asigura că vacanța dumneavoastră este de neuitat.

Google Maps

Tehnologia a parcurs un drum lung! Hărțile pliabile nu mai sunt necesare atunci când călătoriți într-o țară străină. Aplicația Google Maps este practică, puteți căuta indicații către și dinspre oriunde în lume și le puteți personaliza chiar și pentru diferite metode de transport.

Google Maps | Zicala.ro

Nimeni nu călătorește în prezent fără Google Maps; ceea ce este deosebit de grozav la aplicație este că o puteți folosi oriunde, fie pentru a explora orașe, fie pentru unele regiuni mai mari.

Înainte de a pleca într-o călătorie, nu uitați să descărcați zona în care veți merge, astfel încât să o puteți accesa chiar și atunci când sunteți offline și nu aveți deloc internet. Deoarece este posibil să nu aveți întotdeauna acces la internet, aceasta este o opțiune mai ieftină. Singura problemă cu Google Maps este că offline nu veți primi indicații pentru mers pe jos.

Booking

În aplicația Booking puteți vedea oferte de la multe hoteluri din multe locuri de pe glob. Acolo vei găsi multe recomandări grozave, iar pentru a simplifica căutarea, este bine să aplicați filtre. Astfel, vor fi afișate cele mai apreciate hoteluri, care costă cât sunteți dispuși să plătiți și se află poziționat în zona în care vreți să stați. Unele opțiuni au posibilitatea de „Anulare gratuită”, astfel încât să puteți evita costurile suplimentare în cazul în care nu mai ajungeți la cazare.

Booking | Zicala.ro

Airbnb

Inițial, a apărut ca un site unde puteți închiria o cameră în casa cuiva mult mai ieftin, dar Airbnb a devenit un gigant al industriei de călătorie. Majoritatea proprietăților prezentate sunt case și chiar apartamente achiziționate spre închiriere.

Airbnb | Zicala.ro

Airbnb are o funcție în care oaspeții lasă recenzii despre gazde și proprietăți, dar chiar și gazda poate acorda evaluări celui care a închiriat apartamentul. Pe Airbnb, rezervarea va fi plătită în avans și de cele mai multe ori la momentul rezervării. Mai recent, tururi și chiar restaurante pot fi rezervate pe Airbnb.

Tripadvisor

Tripadvisor, cu toate evaluările lăsate de călătorii care au vizitat acele locuri, contestate pe motive de subiectivitate sau chiar de lipsă de repere, rămâne o aplicație la îndemână pentru a descoperi locuri și lucruri noi.

Tripadvisor | Zicala.ro

Dacă doriți să vizitați un oraș, căutați-l și apoi accesați toate detaliile despre hotelurile și restaurantele din acel oraș, chiar și experiențe și tururi, care pot fi rezervate direct din aplicația Tripadvisor.

Currency

Când călătoriți prin alte țări, aveți nevoie de o aplicație de conversie valutară, cum ar fi Currency. Prin această aplicație, verificați în timp real cursul de schimb pentru orice monedă din lume; acest lucru vă ajută foarte mult atunci când călătoriți în afara zonei euro. Aplicația merită chiar și atunci când planificați o călătorie când puteți găsi prețuri doar în moneda locală pe unele site-uri și aveți nevoie de un reper pentru a ști să vă faceți bugetul.

Rentalcars

Această aplicație este adesea folosită pentru a vedea care companii au cele mai bune oferte pentru un anumit oraș sau aeroport. Cele mai multe probleme neplăcute atunci când călătoriți în alte țări sau orașe sunt legate de închirierea mașinilor. Prin urmare, această aplicație vă va ușura munca de a găsi transport.

Sygic Travel

Sygic Travel este una dintre cele mai bune aplicații pentru a vă planifica vacanța. Mai întâi, vă creați un cont și apoi construiți-vă călătoria mult dorită pas cu pas. Voi alegeți obiectivele pe care vreți să le vizitați, aveți inclusă harta cu distanțele și descrierea scopurilor plus alte detalii legate de orarul de vizite și de costul biletelor. Pentru a utiliza aplicația, aveți nevoie de internet, dacă aveți versiunea gratuită. Dacă aveți versiunea Premium, această problemă este rezolvată.

Culture Trip

Culture Trip este o aplicație de planificare a călătoriilor și este aplicația ideală pentru inspirație în viitoarea călătorie. Această aplicație valoroasă este plină de ghiduri unice pentru destinații, povești de călătorie, videoclipuri premiate și recomandări de la experți locali pasionați în peste 450 de locații. Aici puteți crea liste de dorințe și puteți salva conținutul preferat, astfel încât să aveți acces offline în timp ce explorați.

Culture Trip | Zicala.ro

LikeALocal

Când călătoriți, este greu să scăpați de capcanele turistice. LikeALocal are rolul de a vă ajuta să găsiți cele mai frumoase și interesante obiective turistice, restaurante și baruri în sute de orașe din întreaga lume. Este ușor de utilizat și are o mulțime de avantaje. Aplicația funcționează 100% offline, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conexiunea la internet. Aveți acces la ghiduri de destinație, sfaturi, trucuri de la localnici și hărți în timp ce sunteți în oraș. Cu această aplicație, puteți, de asemenea, să vă conectați cu localnicii și să rezervați tururi cu ei. Există o secțiune utilă de întrebări și răspunsuri în care cereți recomandări și sfaturi.

Moovit

Moovit este aplicația pe care o puteți folosi atunci când aveți nevoie de o rută într-un loc străin. Introduceți locația în care doriți să mergeți și veți obține toate cursurile posibile, fie că este pe jos, transport public, bicicletă sau taxi. Printre momentele importante se numără actualizări în timp real, indicații detaliate și hărți offline. Moovit este deosebit de important pentru cei care călătoresc cu transportul public, datorită unei funcții care vă spune câte opriri mai aveți până la destinație, astfel încât să nu o ratați. Mооvit este disponibil în 2.000 de orașe din întreaga lume.

Prin urmare, data viitoare când plecați în vacanță, vă puteți simți mai în siguranță și mai siguri că călătoria voastră va decurge fără probleme. Iar dacă nu sunteți siguri unde să mergeți sau din ce oferte să alegeți, atunci cu siguranță una dintre aceste aplicații vă va ajuta să alegeți cea mai frumoasă locație pentru vacanța dumneavoastră.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending