Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Bune Accesorii Pentru PC de Gaming din 2022

Publicat

pe

Cele Mai Bune Accesorii Pentru PC de Gaming din 2022 | Zicala.ro

Nu există nimic mai plăcut decât să trageți un scaun la birou și să vă aprofundați ocazional într-unul dintre jocurile preferate pe PC. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați la maximum de jocurile dumneavoastră, veți dori să utilizați unele dintre cele mai bune accesorii pentru jocuri pe PC. Desigur, cu atât de multe periferice disponibile, a decide care este cel mai bun poate fi o provocare.

În funcție de tipul de jocuri pe care le jucați cu plăcere, cele mai bune accesorii pentru jocuri pentru PC pot diferi. Cu toate acestea, există câteva instrumente pe care fiecare jucător de PC ar trebui să le aibă în arsenalul său. În mod tradițional, vă veți dori căști de gaming bune, un mouse de gaming superb și o tastatură de gaming fantastică. Este, de asemenea, o idee bună să investiți într-un monitor excelent pentru jocuri. Un stick de zbor poate schimba jocul dacă preferați simulatoare de zbor sau jocuri precum Star Citizen.

Acum că știți de ce fel de accesorii pentru jocuri pe PC veți avea nevoie, este timpul să începeți. Vom trece peste câteva dintre accesoriile de top pentru jocuri pentru PC, precum și elementele esențiale, în acest articol.

Cele mai bune căști pentru jocuri pe PC: Razer BlackShark V2 Pro

Razer este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea accesoriilor de gaming pentru PC și au motive întemeiate. Nu căutați mai departe decât Razer BlackShark V2 Pro dacă sunteți în căutarea unor căști de gaming excelente pentru PC-uș dumneavoastră. Aceste caști nu sunt doar incredibil de confortabile, dar au și o conexiune complet wireless. Pur și simplu introduceți dongle-ul de 2,4 GHz într-un port USB disponibil de pe PC și sunteți gata să jucați jocurile preferate pentru PC.

Durata de viață a bateriei afișată este, de asemenea, destul de impresionantă. La o singură încărcare, veți primi 24 de ore de joacă. Dacă bateria vă scade, puteți folosi un cablu de 3,5 mm pentru a asculta muzică clasică cu fir. Setul cu cască include și un microfon încorporat și detașabil. Nu este cel mai bun microfon de pe piață, dar va fi suficient pentru a juca cu prietenii dumneavoastră. Calitatea audio, însă, este adevărata vedeta spectacolului.

Două drivere de sunet Triforce Titanium de 50 mm sunt incluse în Razer BlackShark V2 Pro. Calitatea sunetului este excelentă și puteți regla înaltele, mediile și joasele folosind aplicația Razer. Acest lucru vă permite să izolați zgomotele pe care doriți să le auzili, fie că este vorba despre pași în Halo Infinite, sunetele și muzica satisfăcătoare din Lost Ark sau următorul crescendo heavy metal din Doom Eternal.

Cel mai bun mouse pentru jocuri pe PC: Razer DeathAdder V2

Unul dintre cele mai ușor de trecut cu vederea este mouse-ul. La urma urmei, de ce să cheltuiești bani pe un mouse de lux când toate fac același lucru, nu? Nu este cazul. Dacă doriți să profitați la maximum de experiența dumneavoastră de joc, unul dintre cele mai bune mouse-uri de jocuri pentru PC ar trebui să fie pe birou. Aici intră în imagine Razer DeathAdder V2.

Acest mouse nu are atât de multe funcții ca unele dintre celelalte mouse-uri, dar încă oferă un ajutor pentru nevoile dumnevoastră de joc. Nu numai că senzorul este unul dintre cele mai bune, dar și forma mouse-ului este confortabilă în aproape orice mâner de mouse. Un alt avantaj major este costul scăzut, deoarece DeathAdder V2 este în jur de 200 RON.

DeathAdder V2 de la Razer este un câștigător sigur dacă sunteți în căutarea unui mouse de gaming excelent care să nu spargă banii. Folosind două butoane de sub rotița mouse-ului, puteți schimba pur și simplu DPI-ul din mers. Aceasta este o caracteristică obligatorie pentru orice mouse pentru jucătorii pasionați. Nu există atât de multe butoane ca pe un mouse-uri dezvoltate special pentru jucătorii MMO. Cu toate acestea, majoritatea jucătorilor de pe PC nu ar trebui să aibă probleme cu acest lucru.

Cea mai bună tastatură pentru jocuri pe PC: HyperX Alloy Origins

Când vine vorba de tastaturi de gaming, există multe posibilități. În ciuda tuturor acestor opțiuni, HyperX Alloy Origins rămâne favoritul nostru clar. Nu veți avea spațiu pierdut pe birou datorită designului mic al tastaturii. Este grozav atât pentru jucătorii serioși, cât și pentru cei ocazionali, mai ales dacă jucați jocuri care necesită multă interacțiune cu tastatura. Datorită spațierii reduse a tastelor, fiecare apăsare de taste are un timp de reacție remarcabil. În plus, reglarea înălțimii pe trei niveluri din spatele tastaturii facilitează selectarea unei poziții confortabile.

Lipsa tastelor media și un pachet software ușor dificil de utilizat sunt singurele dezavantaje ale acestei tastaturi. Iluminarea RGB inclusă în tastatură poate fi, de asemenea, ajustată la extreme. Ca rezultat, personalizarea tastaturii pentru a se potrivi cu stilul personal este simplă.

Cel mai bun stick de zbor pentru jocuri pe PC: Logitech G X56

Un HOTAS nu este un echipament necesar pentru fiecare jucător de pe PC. Veți dori unul dacă jucați jocuri precum Microsoft Flight Simulator, Star Citizen sau orice alt simulator de zbor. Logitech G X56 este, de asemenea, cea mai bună opțiune disponibilă. Acest HOTAS nu este doar confortabil de ținut, dar vine și cu o mulțime de funcții utile.

Capacitatea de a modifica iluminarea pe stick-ul de zbor este prima caracteristică remarcabilă aici. RGB, pe de altă parte, poate fi o completare grozavă pentru orice periferic pentru persoanele care doresc serios să-și personalizeze stația de luptă. Pe HOTAS, veți găsi, de asemenea, 31 de butoane personalizabile. Acest lucru face să vă configurați HOTAS pentru orice comandă pe care trebuie să o imitați într-un simulator de zbor.

Logitech G X56 acceptă, de asemenea, până la 13 axe distincte, rezultând un nivel de imersiune în jocuri fără egal. Este fără îndoială cel mai adaptabil stick de zbor disponibil. Veți dori să adăugați unul dintre acești băieți răi la sistemul dumneavoastră de jocuri pe PC dacă vă place să jucați simulatoare de zbor.

Cel mai bun monitor pentru jocuri pe PC: monitorul Samsung Odyssey G5

Un ecran de joc fantastic, cum ar fi o tastatură sau un mouse, vă poate transforma total experiența de joc pe computer. Există multe opțiuni disponibile, dar nu toate sunt egale. Este esențial să luați în considerare viteza de răspuns, dimensiunea afișajului și calitatea vizuală, la fel cum ați face cu orice alt tip de afișaj. De aceea, monitorul pentru jocuri Samsung Odyssey G5 este foarte recomandat.

Acest monitor de jocuri pentru PC are tot ce vi-ați putea dori într-un monitor. Este disponibil în trei dimensiuni: 27-inch, 32-inch și 34-inch. În funcție de preferințele dumneavoastră, îl puteți avea cu un monitor plat sau curbat. Rata de reîmprospătare, totuși, este caracteristica reală izbitoare aici. În funcție de configurația pe care o selectați, Odyssey G5 are o rată de reîmprospătare de până la 165 Hz.

Singurul dezavantaj major al acestui monitor este că este destul de scump, costând aproximativ 2.000 RON, în funcție de model. Cu toate acestea, prețul este mai mult decât justificat, deoarece afișajul 1440P produce imagini uimitoare, indiferent de jocul pe care îl jucați. De asemenea, suntem dezamăgiți că nu există o opțiune convențională 4K, dar nu este suficient să respingem acest monitor.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending