Conectează-te cu noi

Gaming

Top 4 Laptop-uri de Gaming în 2022

Publicat

pe

Top 4 Laptop-uri de Gaming în 2022 | Zicala.ro

Da, există o mulțime de laptopuri grozave pentru jocuri, dar sunteți curioși să aflați care este cel mai bun? Cel puțin pentru anul acesta. Ei bine, ar trebui să fiți! Nu numai pentru că este aproape un „trebuie de știut” în această industrie, ci și pentru că ați putea fi tentat să îl obțineți. Având în vedere ritmul în care tehnologia a evoluat în ultimii câțiva ani, să stabilim doar o regulă de bază: anul acesta, cel mai bun laptop de gaming nu poate face compromisuri la portabilitate și redabilitate. Practic, industria laptopurilor nu are nicio scuză, mai ales având în vedere că acestea nu sunt afectate de deficitul de cipuri, spre deosebire de industria hardware pentru PC.

Razer Blade 15

În opinia noastră, acesta este modelul care merită locul unu în această clasificare. S-ar putea să gândiți diferit și este în regulă, dar dă-ne șansa să ne explicăm. În primul rând, nu ne-am putut abține să nu observăm superba carcasă din aluminiu frezată CNC, care este împrumutată de la predecesorul său. Chiar și așa, a adus o îmbunătățire: poate găzdui unul dintre cele mai recente GPU-uri RTX din seria 30 de la Nvidia și un procesor Intel Core i9 de a 12-a generație.

Lucrul care ne surprinde cel mai mult cu aceste modele noi este cât de multă procesare grafică poate suporta un design mic ca acesta. Este adevărat că un dezavantaj al acestui design subțire este prezența throttling-ului, dar credem că este ușor să închidem ochii la acest lucru, având în vedere performanța mare.

Dar în afara acestor observații de design, trebuie să subliniem și numărul de configurații oferite de Razer. În general, poate oferi aproape orice pentru oricine, având în vedere totul, de la RTX 3060 Base Edition la RTX 3080 Ti Advanced cu un panou 4K de 144 Hz. Indiferent de configurația pe care o alegeți, suntem siguri că veți ajunge până la urmă la aceeași concluzie ca și noi: merită primul loc pe podium.

Asus ROG Zephyrus G14

Acesta este un model pentru cei dintre voi care, desigur, doresc o funcționalitate excelentă, dar nu sunt la fel de pretențioși în ceea ce privește designul și puterea. Acum, nu ne înțelegeți greșit, acest model merită cu siguranță să fie locul secund pentru Razer Blade 15, dar este pur și simplu ușor și rapid, fără alte adăugări. Practic, are un echilibru excelent între portabilitate și performanță, fiind în același timp prietenos cu bugetul. Asus ROG Zephyrus G14 este un model de încredere, cu un sistem de 14 inch și o grafică de ultimă generație, care poate fi rival pentru câteva desktop-uri de gaming impresionante.

Razer Blade 14

Primul nostru gând când am văzut acest model a fost cât de mult seamănă cu un MacBook Pro, datorită designului său elegant, negru mat. Chiar dacă acesta este un aspect captivant, cu siguranță există mai multe la acest laptop decât aspectul său. O descriere simplă, dar perfectă ar fi că se ridică cu ușurință la așteptările unui PC de gaming. Curioși ce ne face să spunem asta? Ei bine, țineți pasul!

În primul rând, am fost cu siguranță încântați să vedem remarcabilul AMD Ryzen 9 5900HX prezent în acest notebook, deoarece oferă o putere de procesare autentică. Dacă, de asemenea, credeți că acest lucru este uimitor, așteptați până când auziți că în curând veți putea pune mâna pe Blade 14 cu noul cip Ryzen 9 6900HX în centrul său. Ce palpitant!

Pe lângă acestea, avem și o putere grafică Nvidia RTX din seria 30 disponibilă. În general, acesta este ceea ce face din Razer Blade 14 amestecul perfect între formă și funcție – și nu am avea-o altfel. Și până la urmă, de ce ați face-o? Aceasta este o modalitate excelentă de a avea toată puterea de care aveți nevoie într-o formă practică.

Dell G3 15

Acum, dacă aveți un buget, nu vă faceți griji, pentru că vă avem acoperiți! Știm cât de multă provocare poate fi aceasta, așa că am decis să vă aducem înainte cea mai bună opțiune: Dell G3 15. De obicei, ar trebui să faceți compromisuri cu privire la aspecte precum performanța și durata de viață a bateriei, dar acest model oferă 1080p decent în jocuri și o autonomie destul de bună a bateriei.

De asemenea, dacă îl comparați cu predecesorul său, veți observa că acum designul este mai subțire și mai moale. Ba chiar dă impresia unui model high-end în timp ce este discret. Singurul lucru pe care ar trebui să-l subliniem este că gama de culori a afișajului nu este atât de bogată pe cât v-ați aștepta. Chiar și așa, având în vedere că aceasta este o opțiune bugetară, credem că aceasta poate fi potrivită.

Iată! Sperăm că mica noastră clasificare v-a oferit cel puțin o idee generală despre ce ar trebui să aveți grijă în acest nou an dacă intenționați să vă actualizați laptopul de gaming. Cea mai mare preocupare în zilele noastre este placa grafică, în aproape orice model. Deși aceasta poate fi considerată cea mai importantă parte, depinde foarte mult de capacitatea de răcire și, prin urmare, designul poate juca un rol destul de important. Așa că încercați să țineți cont de aceste aspecte atunci când căutați cel mai bun model pentru dumneavoastră!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending