Conectează-te cu noi

Gaming

Lost Ark – Sfaturi Pentru un Început Bun la Lansare

Publicat

pe

Lost Ark - Sfaturi Pentru un Început Bun la Lansare | ZIcala.ro

Lost Ark va veni în sfârșit pe țărmurile vestice pe 11 februarie! Jocul generează deja o mulțime de entuziasm, oferind pasionaților o experiență MMO proaspătă cu care să experimenteze. Pentru a stăpâni Lost Ark, sunt multe de învățat și, deși va dura ceva timp, iată câteva sfaturi pentru Lost Ark pentru a începe imediat.

Misiuni pentru a debloca funcții benefice

Misiunile de ghid sunt misiunile de culoare portocalie care apar pe ecran pe măsură ce treceți de nivel. Acestea nu sunt necesare, dar oferă un tutorial pentru unele funcții suplimentare Lost Ark, precum și câteva deblocări interesante.

Veți fi recompensat cu cântece bonus, un animal de companie gratuit și chiar obiecte puternice de abilități de viață dacă îndepliniți obiectivele ghidului. Toate acestea vor fi avantajoase pe măsură ce treceți la alt nivel, deoarece vă vor îmbunătăți calitatea vieții.

Obțineți animalul de companie gratuit cât mai curând posibil

Revenind la misiunile ghid, una dintre prioritățile dumneavoastră ar trebui să fie deblocarea animalului de companie. O misiune de ghid care se concentrează pe un iepure de companie vă va fi oferită aproape de începutul jocului. Durează doar câteva minute, dar veți fi răsplătit cu un animal de companie gratuit.

Animalele de companie sunt foarte utile în Raiders of the Lost Ark, mai ales la început. Cel mai important beneficiu de a avea animale de companie este că acestea vor jefui automat totul pentru dumneavoastră! Acesta este o economisire uriașă de timp, precum și un beneficiu plăcut pentru calitatea vieții, deoarece nu va trebui să faceți click pe fiecare obiect mic care cade.

Țineți-vă mountul în viață

Monturile din Lost Ark sunt extrem de utile și mult mai ușor de utilizat decât în alte jocuri. La începutul jocului, vă deblochează montura prin povestea principală și ar trebui să o folosiți practic tot timpul după aceea.

Montarea este o operațiune rapidă în Lost Ark, iar monturile vă oferă o creștere semnificativă a vitezei de mișcare. Este ușor de uitat, mai ales dacă mergeți doar pe o distanță scurtă, dar practic merită întotdeauna.

Nu uitați de punctele de călătorie rapidă

Când vine vorba de deplasare, nu treceți cu vederea punctele de tranzit rapid ale Lost Ark-ului. Ele apar pe mini hartă ca un triunghi într-un cerc și sunt esențiale pentru a parcurge rapid distanțe mari.

Nu numai că ar trebui să le folosiți oricând trebuie să parcurgeți o distanță lungă pentru o misiune, dar ar trebui să vă amintiți să dați click pe ele în fiecare regiune nouă pentru a le debloca. Este un sentiment îngrozitor să realizați că ați uitat să deblochați punctul de călătorie rapidă și vreți să vă întoarceți în altă parte.

Când creșteți în nivel, concentrați-vă pe una sau două abilități

S-ar putea să vă simțiți puțin copleșit de sistemul de abilități atunci când începeți să creșteți nivelul. Există numeroase abilități și, pe măsură ce treceți prin niveluri, obțineți din ce în ce mai multe puncte, permițându-vă să deblocați din ce în ce mai multe abilități. Nu vă faceți griji, este puțin complicat!

Ar trebui să vă concentrați pe creșterea în nivel doar a una sau două abilități pentru ca lucrurile să meargă cât mai repede posibil. În mod ideal, acestea ar trebui să fie abilități care produc daune AoE, permițându-vă să treceți rapid prin hoarde de monștri pe măsură ce parcurgeți jocul.

În terenul de antrenament, puteți încerca gratuit abilități și construcții

Puteți testa oricând lucrurile pe terenul de antrenament dacă nu sunteți sigur ce abilități să upgradați sau cum doriți să interpretați personajul. După ce descoperi prima Arcă din povestea principală, veți debloca această locație și veți primi un cântec care vă poate transfera acolo în orice moment.

Terenul de antrenament vă oferă libertatea de a vă folosi punctele după cum doriți, permițându-vă să încercați orice combinație de talente. Este un instrument fantastic pentru a vă pune clasa la încercare și ar trebui să profitați de el.

Folosește poțiunile cu încredere

Acesta este un clișeu în jocuri, dar este mai aplicabil ca niciodată în Lost Ark. Nu ezitați să vă folosiți elixirurile!

Sute de poțiuni vă vor fi acordate de-a lungul poveștii principale. Folosiți-le, fie pentru a rămâne în viață, fie pentru a vă mări nivelul de daune. De aceea sunt acolo și este de preferat să folosiți unul decât să muriți și să o luați de la capăt, mai ales cu poțiuni de sănătate.

Pentru a ajunge la nivelul maxim rapid, urmăriți povestea principală

Nu în ultimul rând, unul dintre sfaturile noastre preferate de lansare Lost Ark este pentru cei care doresc să înceapă rapid. Pur și simplu urmărirea poveștii principale este cea mai rapidă și eficientă modalitate de a crește nivelul și de a ajunge la finalul jocului. Oferă multă experiență, premii fantastice și vă duce rapid la destinație.

Veți pierde unele lucruri, cum ar fi animalul de companie gratuit, abilități de viață suplimentare și câteva melodii, dar povestea principală este calea de urmat dacă doriți să ajungeți la finalul jocului cât mai curând posibil. Puteți oricând să reveniți mai târziu și să deblocați abilitățile pe care le-ați ratat.

Sunteți cu toții pregătiți și gata să triumfați în Arkesia acum că ați citit aceste instrucțiuni esențiale de lansare a Lost Ark-ului. Mult noroc cu creșterea în nivel și nu uitați să vă distrați în Lost Ark!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending