Conectează-te cu noi

Stil de viață

Cele Mai Bune Filme de Acțiune Pe Care le Puteți Vedea pe Netflix

Publicat

pe

Cele Mai Bune Filme de Acțiune Pe Care le Puteți Vedea pe Netflix | Zicala.ro

Dacă ați simțit nevoia să vedeți câteva filme bune de acțiune în ultima vreme, dar opțiunile Netflix sunt atât de largi, încât nu știți cu adevărat din ce să alegeți, nu vă mai faceți griji, noi vă putem acoperi. Am alcătuit o listă cu cei mai buni dintre cei mai buni, care cu siguranță vă vor entuziasma cu evenimentele și spiritele lor incredibile.

6 Underground

Scris de scriitorii „Deadpool” Paul Wernick și Rhett Reese, acest film este despre un miliardar american care și-a făcut avere prin inventarea magneților de neodim, pe nume One. El sfârșește prin a-și preface propria moarte după ce a fost martor la ororile provocate de un regim brutal din Turgistan. El face acest lucru pentru a putea recruta o echipă de alte cinci persoane cu scopul de a avea grijă de orice criminali pe care guvernul nu este în stare să le facă față.

The Bank Job

Regizat de Roger Donaldson, acțiunea se află în jurul unei femei (interpretată de Saffron Burrows) care este șantajată să recupereze o cutie de valori. Această cutie este atât de apreciată deoarece conține fotografii compromițătoare ale Prințesei Margaret. Prin urmare, femeia ajunge să ceară ajutor de la nimeni altul decât Jason Statham. El conduce echipa de furturi să realizeze acest jaf măreț. Se consideră că acest film proiectează una dintre cele mai bune performanțe ale lui Statham, întrucât personajul său este mai inteligent gândit și mai central decât de obicei.

Bonnie and Clyde

Un clasic atemporal din 1967, acest film a sfârșit prin a inspira o întreagă eră creativă de la sfârșitul anilor 60 și prin anii 70. A schimbat pentru totdeauna perspectiva asupra violenței pe ecran, deoarece povestea dintre cei doi iubiți celebri transformați în criminali are un final mai șocant decât cu ce era obișnuit publicul pe atunci.

The Dark Knight

Chiar dacă are peste un deceniu până acum, continuarea de referință a super-eroului lui Christopher Nolan nu dă semne de retragere. Mai mult decât atât, poveștile care mușcă unghiile centrate în jurul lui Batman, Joker și Two-Face se simt și mai relevante acum decât oricând. De asemenea, pur și simplu nu putem lăsa deoparte legendara performanță a lui Heath Ledger, un element de bază în întreaga continuare, care nu a îmbătrânit nici o zi și nu va fi uitată niciodată. Încă nu putem explica de ce Netflix nu are întreaga trilogie disponibilă în acest moment, dar cel puțin „Batman Begins” este disponibil.

Enola Holmes

Până acum, s-ar putea părea că sunt atât de multe filme originale Netflix lansate, încât sunt greu de ținut pasul cu ele. Chiar și așa, acesta nu poate trece neobservat, mai ales că este o declarație pentru marele talent Millie Bobby Brown. Gândiți-vă doar cât de grozavă va fi când va crește! Chiar acum, ea joacă rolul surorii lui Sherlock Holmes și, după cum veți putea spune, misterul curge în familie. Ea trebuie să rezolve ghicitoria dispariției mamei sale, care este, de asemenea, foarte bine gândită. Răspunsul constă în detalii!

I Am Legend

Cu Will Smith în rol principal, vă va ține pe marginea scaunului cu o cutie de șervețele la îndemână. Este o combinație grozavă între acțiune și dramă, care nu degajă vibrații de telenovele. Chiar dacă a fost lansat în 2007 și CGI-ul ar putea părea puțin depășit (pentru că, ei bine, este) povestea unui om care ajunge singur într-o lume dominată de creaturi care ies doar noaptea nu este altceva decât de-a dreptul uimitor. Nici cei mai mari sceptici de film de acțiune nu își vor putea lua ochii de la ecran!

Sperăm că vi-am oferit câteva idei bune despre ce să facați într-o sâmbătă seara răcoroasă. Scoateți-vă floricelele de porumb și cei mai apropiați prieteni și bucurați-vă de unele dintre cele mai bune seri de film! Există întotdeauna ceva pentru toată lumea. Dacă ați vizionat deja unul dintre aceste filme, nu vă fie teamă să ne spuneți părerea dumneavoastră despre el. Ne-ar plăcea să le auzim!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending