Conectează-te cu noi

Stil de viață

Jazz în Toată Lumea

Publicat

pe

Jazz în Toată Lumea | Zicala.ro

De la Las Vegas la Torino, de la Mexico City la Londra, Evelyn Rubio este o artistă de jazz care muncește din greu. În Las Vegas, o superbă femeie multitalentată purta o rochie colorată cu paiete în timpul Crăciunului și a împărțit scena cu preferatul orașului de jazz, The Uli Geissendoerfer Trio.

Pentru un muzician, să cânte cu un grup atât de apreciat este o încântare, iar în acea noapte, Evelyn Rubio dădea atmosferă localului. Înainte de debutul ei, maestrul, Uli Geissendoerfer, s-a înarmat cu cântecul lui Evelyn, unde au repetat înainte de spectacol și au aranjat playlistul pentru următoarea seară de sâmbătă. Cu toate acestea, în noaptea audiției, Uli Geissendoerfer a surprins-o pe Evelyn îndepărtându-se de planul lor și i-a spus să cânte albumul ei complet „Hombres” de la început până la sfârșit. Ea nu se aștepta la această schimbare de planuri. Cu toate acestea, ea a acceptat propunerea.

Când a venit vremea pentru Uli, el își va interpreta solo-urile la pian, care erau magnifice. În plus, multitalentata doamnă hispanica din New Mexico a fost la înălțime și a evoluat impecabil timp de 60 de minute.

Performanța lui Evelyn

Înainte de noaptea audițiilor, Evelyn a cântat în nordul Italiei cu trupa The Black Cry, începând cu Torino. În timp ce a cântat la The Mattorosso, artista a spart topurile muzicale prezentând melodia ei „He Did Me Wrong But He Did It Right” în două limbi, spaniolă și engleză. La sfârșitul cântecului, toate femeile s-au ridicat și au aplaudat-o pe Evelyn. În plus, aceste mulțumiri nu sunt rare în cazul lui Evelyn, deoarece le primește de fiecare dată când cântă în Statele Unite, Europa sau Mexic.

Chiar și oamenii de la studioul „House of Hits”, autoarea și inginerii de sunet sunt mândri de munca ei, deoarece vin complet pregătiți de fiecare dată când o angajează. De exemplu, în 2020, Evelyn a cântat la studio împreună cu pictograma rock Al Staehely, artistul american Chris Gardner, artistul country în afara legii Steve Griggs și faima pop domnul Vincent Powell. Evelyn nu a înregistrat doar duete. De asemenea, a completat și a înregistrat melodii de pe albumele ei, cum ar fi piesa „I’m Gonna Love You Tonight” disponibilă în cel mai nou album al ei.

Piesa are și videoclipul său, care a înregistrat imediat 30.000 de vizualizări pe Youtube. Evelyn a înregistrat recent o nouă combinație de dans, saxofon și videoclip muzical vocal, intitulată „Cruel”. Videoclipul muzical este sexy și fierbinte și, până în prezent, continuă să câștige vizualizări și atenție.

Cine este Evelyn Rubio?

Evelyn Rubio s-a născut în Mexico City și, la o vârstă foarte fragedă, mama ei a văzut că tânăra Evelyn avea un talent, o strălucire și un dar extraordinar. Ea a ajutat-o ​​pe Evelyn să-și perfecționeze abilitățile și să o împărtășească lumii. Evelyn a urmat sfaturile și a început să cânte pe scenele municipale din zona copiilor. Era atât de bună la asta încât a început să-și gestioneze evenimentele în care a câștigat atenția unui producător canadian care căuta să joace rolul într-o piesă creștină.

Evelyn a fost perfectă pentru rol și apoi a început să învețe singură cum să cânte la saxofon. A devenit atât de bună la asta încât a început să facă turnee în Mexic într-o trupă rock. Următorul pas major a fost să își dezvolte o carieră în timp ce ea se îndrepta către cetățenia în Statele Unite. Evelyn a fost remarcată și de un avocat de divertisment de renume mondial, care ia prezentat-o ​​pe celebrul lider de trupă Calvin Owens. Owens a fost un producător muzical de succes, plus că avea și orchestra lui. Când a auzit vocea și gama vocală a lui Evelyn, i-a oferit un contract cu mai multe albume.

Evelyn a fost de acord să lucreze împreună cu Calvin Owens și au produs împreună albumul „Hombres”, care a fost de vârf în Billboard. Albumul a ajuns pe locul unu, trei și, respectiv, șase în topurile Billboard în martie 2016. Radioul Worldwide a preluat albumul, iar DJ din întreaga lume au mixat melodia „Hombres”. În anul 2020, Evelyn a cântat în întregime online, cu spectacole în flux live. Anul acesta, în februarie, a revenit pe scena de la The Mucky Duck din Houston.

Evelyn Rubio plănuiește să găzduiască The Evelyn Rubio Show și, în prezent, este în discuții cu un studio de streaming din Texas. În plus, ea a intrat și în discuții cu un pianist de jazz de top pentru a înregistra împreună.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending