Conectează-te cu noi

Aplicații

Cele mai bune jocuri de jucat pe telefonul mobil

Publicat

pe

Cele mai bune jocuri de jucat pe telefonul mobil

Candy Crush, Word Blitz și Words With Friends sunt doar câteva dintre titlurile de jocuri pe care majoritatea oamenilor le-au jucat pe telefoanele lor. Aceste jocuri sunt destinate jucătorilor ocazionali, așa că sunt ușor de învățat și foarte distractive. Cu toate acestea, dacă nu v-ați aventurat dincolo de cele mai populare jocuri, pierdeți o lume de distracție și aventură. Există multe jocuri remarcabile care așteaptă să fie descărcate din App Store, Apple Arcade și Google Play Store. Dacă nu știți de unde să începeți când vă căutați următorul joc, ați ajuns în locul potrivit. Aici aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune jocuri disponibile pentru telefon.

Jocuri retro

Dacă doriți să revedeți unele dintre jocurile dumneavoastră video preferate din trecut, veți găsi o selecție excelentă în magazinele de aplicații. De la Saga Final Fantasy la jocurile Mega Man și Sonic, multe dintre aceste jocuri video au fost înaintea timpului lor și încă se clasează printre cele mai bune jocuri create vreodată. Dacă sunteți obișnuiți cu jocurile gratuite cu achiziții în aplicație, s-ar putea să fiți surprinși că trebuie să plătiți bani pentru aceste jocuri. Cu toate acestea, merită să plătiți pentru a avea aceste jocuri accesibile oricând doriți.

Pokémon Go și Pokémon Unite

Deși vor apărea o mulțime de jocuri noi anul acesta, dacă nu ați jucat Pokémon Go, ar trebui să îl jucați în 2022. Pokémom Go a devenit o senzație în vara anului 2016 și este încă cel mai popular joc pentru a utiliza cu succes realitatea augmentă până în prezent. Frumusețea jocului este că vă obligă să ieșiți afară și să explorezați împrejurimile în timp ce colectați Pokémoni.

Dacă îl combinați cu Pokémon Home, puteți accesa toți Pokémonii dumneavoastră de pe dispozitivele conectate. Dacă doriți o experiență mai tradițională de luptă Pokémon, vă recomandăm să descărcați și Pokémn Unite. În acest joc, faceți echipă cu prieteni și jucători din întreaga lume într-o luptă de echipe 5 vs 5 pentru a vedea cine poate înscrie cele mai multe puncte. Munca în echipă este esențială pentru a reuși la acest joc.

Threes!

Dacă vă plac numerele și jocurile puzzle, veți adora Threes! Jocul este ușor de învățat și jucat. Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți numerele în patru direcții pentru a asocia numere diferite. Scopul jocului este de a potrivi multiplii de trei. Grafica este simplă, dar plăcută și este un joc pe care îl puteți juca câteva minute când aveți timp de nefuncționare și la care reveniți mai târziu. Cu toate acestea, jocul creează dependență; ați putea fi tentat să continuați să jucați până când veți învinge cel mai mare scor.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty este una dintre cele mai de succes francize de jocuri video din istorie. Dacă nu ați jucat niciodată acest shooter în first person (FPS), să îl încercați pe mobil este o modalitate bună de a vedea dacă este pentru dumneavoastră. Această versiune mobilă a jocului a câștigat multe premii și distincții și a primit cele mai înalte evaluări de la multe reviste de top de jocuri. Este gratuit de jucat și puteți juca FPS standard online, modul PvP sau battle royale pentru 100 de jucători. Dacă sunteți un fan al shooter-urilor FPS sau al battle royale-urilor, acesta este un joc pe care nu veți dori să-l ratați.

Hearthstone

Puține jocuri pentru mobil pot egala experiența captivantă a Hearthstone. Acest joc a fost dezvoltat special pentru mobil și acest lucru se vede. Funcționează perfect pe smartphone-uri și încorporează cele mai bune elemente ale jocurilor precum Magic: The Gathering și Pokémon, făcându-l unul dintre cei mai buni producători de deck-uri competitive disponibile. Are un mod de campanie pentru un singur jucător și un mod online care a devenit un sport competitiv. Această luptă de cărți este un joc obligatoriu pentru oricine iubește genul clasic de joc de cărți de schimb.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending