Conectează-te cu noi

Gaming

Primul joc RPG&RTS cu Tehnologia Blockchain: War India

Publicat

pe

Primul joc RPG&RTS cu Tehnologia Blockchain: War India | Zicala.ro

În această postare, vom discuta despre cum vă puteți tranzacționa jetoanele nefungibile unice (NFT) și exclusive pentru numerar. Îmbunătățirea eroului sau sintetizarea elementelor de recuzită cu NFT sunt doar câteva dintre multele lucruri pe care le puteți face cu ele. De asemenea, vă vom arăta cum să cumpărați articole din joc folosind criptomonede. Așadar, haideți sa începem!

Primul joc care combină campionii NFT, formarea sandboxului și luptele PvP într-un singur metavers este WarSindia. Este un joc inter-lanț care poate fi jucat pe Polygon, Ethereum și alte platforme. Veți avea acces la o gamă largă de comori, recuzită, costume și rune în fiecare joc. Vocea cinematografică, creată de Blizzard Entertainment, va oferi o experiență captivantă, diferită de oricare alta. Puteți juca ca un erou și puteți folosi strategia de apărare a turnului pentru a obține o victorie finală cu șase personaje diferite din care să alegeți.

1. Cum să vă convertiți NFT-urile în numerar

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți o piață sau o bursă de renume care tranzacționează cu NFT. Unele dintre cele mai populare includ:

OpenSea

OpenSea este cea mai mare piață NFT din lume. Au o mare varietate de articole disponibile pentru vânzare, de la artă digitală și obiecte de colecție până la active din joc și împrumuturi garantate cu criptomonede.

Decentraland

Decentraland este o lume virtuală în care puteți cumpăra, vinde sau tranzacționa terenuri și active. Piața lor oferă o mare varietate de articole, inclusiv haine, mobilier, mașini și chiar case!

RareBits

RareBits este o piață NFT specializată în obiecte de colecție digitale. Selecția lor include totul, de la cripto-pisici la NBA Top Shots.

Odată ce ați găsit o piață sau o bursă cu care vă simțiți confortabil, este timpul să vă transformați NFT-urile în numerar. Procesul pentru a face acest lucru va varia în funcție de platforma pe care o utilizați, dar, în general, va trebui să creați o comandă de vânzare și să stabiliți un preț. Odată ce cineva vă cumpără NFT-ul, fondurile vor fi transferate în contul dumneavoastră.

2. Cum să vă actualizați eroul folosind NFT-uri

Lucrul grozav despre NFT este că nu se limitează doar la numerar. Le puteți folosi și pentru a vă îmbunătăți eroul! Pentru a face acest lucru, va trebui să găsiți un NPC care oferă upgrade-uri în schimbul NFT-urilor.

Odată ce ați găsit NPC-ul, pur și simplu selectați upgrade-ul dorit și schimbați-vă NFT-urile pentru el. NPC-ul vă va oferi apoi upgrade-ul, pe care îl puteți folosi pentru a vă face eroul mai puternic.

3. Cum să sintetizați elementele de recuzită cu NFT-uri

O altă utilizare a NFT-urilor este sinteza prop. Acesta este un proces prin care puteți combina două sau mai multe NFT-uri pentru a crea o recuzită nouă, unică. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți un NPC care oferă servicii de sinteză de prop.

După ce ați descoperit NPC-ul, pur și simplu selectați articolele pe care doriți să le combinați și schimbați-vă NFT-urile pentru ele. NPC-ul va sintetiza apoi recuzita și vă va oferi în schimb noua recuzită unică.

4. Cum să achiziționați articole în joc folosind criptomonede

Unul dintre lucrurile grozave ale NFT-urilor este că pot fi folosite pentru a cumpăra articole din joc. Va trebui să găsiți un NPC care va accepta plăți în criptomonede.

Odată ce ați descoperit NPC-ul, pur și simplu selectați lucrul pe care doriți să-l cumpărați și schimbați-vă NFT-urile pentru el. NPC-ul vă va oferi apoi articolul în schimb.

Concluzie

Sperăm că acest ghid a fost de ajutor! În el, am discutat despre cum vă puteți converti NFT-urile în numerar, vă puteți îmbunătăți eroul și chiar puteți cumpăra articole din joc. Sperăm că veți găsi aceste sfaturi utile și că vă vor ajuta să profitați la maximum de NFT-urile dumneavoastră!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending