Conectează-te cu noi

Business

Cele mai bune practici SEO de urmat

Publicat

pe

Cele mai bune practici SEO de urmat | Zicala.ro

SEO este o parte critică a oricărui plan de marketing digital. Cu toate acestea, punerea în acțiune pentru brandul dumneavoastră poate fi mai ușor de spus decât de făcut – mai ales atunci când vă concentrați pe aspectele mai imediate ale conducerii afacerii de E-Commerce.

Veștile bune? Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a maximiza potențialul SEO pentru orice, de la atragerea de trafic către site-ul dumneavosatră la construirea familiarității brandului și a loialității clienților.

Motiv pentru a rezuma trei cele mai bune practici de urmat pentru SEO în 2023.

#1 Nu mai fiți obsesați de algoritmi

Este ușor să fiți prinși în scris pentru algoritmii motoarelor de căutare. La urma urmei, acei algoritmi determină direct ce pagini sunt afișate celor care caută pe internet și în ce ordine.

Cu toate acestea, acești algoritmi există și cu scopul exclusiv de a conecta persoanele care caută informațiile pe care le caută.

Motoarele de căutare sunt notoriu strânse cu privire la specificul algoritmilor lor – și se schimbă mereu. În loc să trageți la ținta în mișcare a algoritmilor motoarelor de căutare, concentrați-vă pe ceea ce îi conduce: experiența utilizatorului.

#2 EAT

Dacă mențineți experiența utilizatorului în fruntea strategiilor de marketing digital, SEO va urma în mod natural. Ceea ce ridică întrebarea: cum faceți asta mai exact?

Se reduce la trei cuvinte, care se adaugă la acronimul „E-A-T”: Expertise, Authoritativeness și Trustworthiness.

Google și alte motoare de căutare caută pagini, autori și site-uri care se potrivesc criteriilor. Din nou, deși aceștia nu sunt factori direcți de clasare, ei sunt determinanții lor de bază și merg mână în mână cu SEO.

Unele modalități specifice de a semnala E-A-T către motoarele de căutare includ:

 • Crearea de conținut de înaltă calitate, orientat spre oameni, care este original, util și scris de oameni pentru oameni
 • Fiind transparent cu privire la informațiile autorului
 • Bazându-se pe surse credibile
 • Menținerea unei reputații pozitive a brandului
 • Valorificarea puterii conținutului generat de utilizatori
 • Câștigarea de backlink-uri autorizate de pe site-uri de încredere

#3 Reîmprospătați site-ul dumneavoastră

Optimizarea conținutului nou pentru experiența utilizatorului este doar începutul. Probabil că aveți o bancă existentă de conținut și un întreg site care probabil ar putea face mult mai mult pentru dumneavoastră în ceea ce privește atragerea și reținerea traficului.

Când mulți oameni aud termenul „SEO”, se gândesc în întregime la cuvintele cheie. Dar cuvintele cheie sunt doar începutul. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de optimizarea site-ului dumneavoastră pentru experiența utilizatorului:

 • Cât durează încărcarea unei pagini?
 • Este ușor de navigat?
 • Încorporați CTA care atrage atenția?
 • Există imagini și videoclipuri de înaltă calitate?
 • Există spațiu alb suficient?
 • Este compatibil cu dispozitivele mobile?
 • Este sigur?

Din nou, totul se reduce la experiența utilizatorului, care se bazează pe comportamentul uman real. Cu cât site-ul dumneavoastră oferă o experiență mai satisfăcătoare, cu atât va fi mai plăcută utilizatorilor și algoritmilor motoarelor de căutare deopotrivă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending