Conectează-te cu noi

Business

5 Moduri de a vă Optimiza Afacerea de E-commerce

Publicat

pe

5 Moduri de a vă Optimiza Afacerea de E-commerce | Zicala.ro

Dacă doriți să vă duceți afacerea de e-commerce la următorul nivel, trebuie să vă asigurați că este cât mai optimizată posibil.

Aceasta înseamnă să vă asigurați că clienții dumneavoastră au o experiență excelentă atunci când cumpără pe site-ul dumneavoastră. De asemenea, înseamnă să vă asigurați că sunteți organizat și eficient în operațiunile dumneavoastră.

Nu numai că optimizarea site-ului de e-commerce vă va aduce mai mulți bani, dar vă va economisi și timp pe termen lung. Apoi vă puteți concentra energia pe domenii mai importante ale afacerii dumneavoastră, cum ar fi marketingul și dezvoltarea de produse.

Iată câteva modalități de a vă optimiza afacerea de e-commerce, astfel încât să iasă în evidență față de concurență:

Raționalizați-vă sistemele de inventar

Titlul „e-commerce” este puțin înșelător, deoarece atât de multe dintre operațiunile dintr-o afacere online au loc de fapt în lumea fizică.

Aceasta înseamnă că pot apărea probleme cu expedierea, inventarul și obținerea produselor acolo unde trebuie să ajungă la timp.

De aceea este important să vă eficientizați sistemele de inventar. Trebuie să puteți urmări ceea ce aveți în stoc, ce trebuie comandat și unde se află totul la un moment dat.

Aceasta poate fi o sarcină complexă, dar puteți găsi o soluție completă de e-commerce care va automatiza multe procese pentru dumneavoastră. Acest lucru ar putea varia de la un software accesibil la o soluție completă.

De exemplu, serviciile de imprimare la cerere vă pot ajuta cu îndeplinirea și livrarea produselor, în timp ce multe plugin-uri pe WordPress vă pot automatiza gestionarea inventarului. Puteți folosi aceste două metode pentru a economisi timp și a minimiza erorile.

Multe companii își pot gestiona inventarul cu o simplă foaie de calcul, dar dacă începeți să experimentați erori la creșterea afaceri, ar putea fi timpul să luați în considerare o actualizare.

Colectați e-mailuri de la clienții dumneavoastră

În e-commerce, canalul de vânzări nu se termină odată ce o tranzacție este finalizată. Prin colectarea adreselor de e-mail ale clienților, puteți rămâne în contact cu aceștia și puteți continua să le comercializați chiar și după ce au făcut o achiziție.

Aceasta este o modalitate excelentă de a crește loialitatea clienților. Puteți colecta e-mailuri de la clienții dumneavoastră adăugând un formular de înscriere prin e-mail pe site sau oferind o reducere pentru clienții care își furnizează adresele de e-mail.

Un studiu uimitor a arătat că o rată de retenție a clienților de 5% poate ajuta la creșterea profiturilor unei companii de la 25% la 95%. Clienții repetați sunt mai puțin costisitori să revină în continuare decât achiziționarea de clienți noi.

Asigurați-vă că rămâneți organizat și aveți un plan pentru modul în care veți gestiona adresele de e-mail ale clienților dumneavoastră. Le veți trimite un e-mail de mulțumire după cumpărare și le veți oferi un cupon? Le veți cere permisiunea de a se înscrie pentru lista de e-mail?

Odată ce aveți o modalitate de a captura și de a implica o listă de e-mail, ar trebui să creați conținut consistent pe care clienții vor dori să-l cumpere. Acesta ar putea fi orice, de la un buletin informativ săptămânal la anunțuri de produse noi sau chiar doar sfaturi utile legate din industria dumneavoastră. Acest lucru va menține compania în top și va duce la mai multe vânzări în timp.

Investește în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)

Optimizarea pentru motoarele de căutare vă ajută să îmbunătățiți vizibilitatea căutării și clasarea site-ului pe motoarele de căutare precum Google sau Bing. Acest lucru este denumit SEO.

Acest lucru este important deoarece vă poate ajuta să atrageți mai mulți vizitatori pe site-ul dumneavoastră. Cu cât site-ul se clasează mai sus în SERP-uri, cu atât este mai probabil ca oamenii să îl găsească și să îl viziteze.

Un mare avantaj al îmbunătățirii SEO este că aduce trafic gratuit. În loc să ajungeți la clienți potențiali pe platforme plătite precum Google Ads, puteți pur și simplu să vă poziționați pentru a apărea în căutare.

Pentru a începe să vă optimizați site-ul pentru motoarele de căutare, trebuie să faceți o cercetare de cuvinte cheie. Acest lucru vă va ajuta să aflați ce termeni și expresii folosesc oamenii pentru a găsi site-uri ca al dumneavoastră. Puteți face acest lucru gratuit, puteți cumpăra software sau chiar angajați o persoană pentru a găsi cele mai bune cuvinte cheie.

După ce ați adunat informații, puteți începe să adăugați cuvinte cheie utile la conținutul, descrierile, paginile și titlurile site-ului. De asemenea, le puteți folosi în codul site-ului pentru a vă ajuta să îmbunătățiți clasarea site-ului dumneavoastră.

Asigurați-vă că site-ul este compatibil cu dispozitivele mobile

În lumea de astăzi, tot mai mulți oameni își folosesc telefoanele și tabletele pentru a naviga pe internet. Aceasta înseamnă că, dacă site-ul nu este compatibil cu dispozitivele mobile, pierdeți o mulțime de clienți potențiali.

Asigurați-vă că site-ul dumneavoastră este receptiv și poate fi vizualizat cu ușurință pe toate dispozitivele. Acest lucru vă va asigura că toți cei care vă vizitează site-ul au o experiență pozitivă și vă va reduce rata de respingere.

Rata de respingere este procentul de persoane care părăsesc site-ul imediat după prima vizită. A avea o rată de respingere mare este dăunătoare pentru afaceri, deoarece înseamnă că oamenii nu găsesc ceea ce caută pe site-ul dumneavoastră. Când site-ul dumneavoastră pe varianta de mobil este șlefuit, vizitatorii vor rămâne mai mult timp.

Oferiți Live Chat

O altă modalitate excelentă de a îmbunătăți experiența clienților pe site-ul dumneavoastră de e-commerce este să oferiți chat live. Acest lucru permite clienților să obțină răspunsuri la întrebările lor în timp real, fără a fi nevoiți să ridice telefonul sau să aștepte un răspuns prin e-mail.

S-a raportat că un vizitator are de 4,5 ori mai multe șanse să contacteze compania dumneavoastră dacă un widget de chat live este prezent pe un site de e-commerce. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a crește vânzările și ratele de conversie.

De asemenea, crește ratele de satisfacție a clienților, deoarece veți putea rezolva orice probleme pe care le au pe loc. Dacă nu aveți forța de muncă pentru a oferi chat live 24 de ore pe zi, luați în considerare utilizarea unui chatbot.

Chatbot-urile sunt programe de calculator care pot imita conversația umană. Acestea pot fi folosite pentru a răspunde la întrebări obișnuite și pentru a ajuta la ghidarea clienților prin site-ul dumneavoastră. Ele pot fi utile pentru a răspunde la întrebările de bază și pentru a oferi indicații.

Concluzia: optimizarea e-commerce

Pe piața competitivă de astăzi, este mai important ca niciodată să vă optimizați afacerea de e-commerce. Urmând sfaturile din acest articol, vă puteți asigura că site-ul dumneavoastră este ușor de utilizat, organizat și compatibil cu dispozitivele mobile.

Acest lucru vă va ajuta să atrageți și să păstrați clienții, ceea ce va duce în cele din urmă la creșterea profiturilor. Nu așteptați să începeți și alegeți să faceți un lucru mic astăzi pentru a vă îmbunătăți afacerea de e-commerce.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Business

Cum Să Faceți Afacerea Mai Sustenabilă

Publicat

pe

By

Cum Să Faceți Afacerea Mai Sustenabilă | Zicala.ro

A fi mai ecologic este bine pentru planetă, dar există motive pentru care este bine și pentru afacerea dumneavoastră. În primul rând, sustenabilitatea înseamnă reducerea deșeurilor, iar afacerea dumneavoastră ar trebui să fie la fel. Ar trebui să vă uitați mereu la cum să faceți lucrurile mai eficient, cu mai puține resurse. Un alt motiv este că sustenabilitatea este un element bun de a avea un brand. Din ce în ce mai mult, consumatorilor le pasă de mediu și de efectul pe care îl au asupra acestuia. Dacă puteți demonstra că afacerea dumneavoastră operează cu valori similare și că clienții pot contribui la acele valori folosind produsele sau serviciile dumneavoastră, ei vă pot alege pe dumneavoastră în locul unui concurent mai puțin sustenabil. În cele din urmă, sustenabilitatea poate fi o valoare de bază importantă pentru dumneavoastră și, dacă da, compania ar trebui să reflecte această valoare.

Reducerea călătoriilor angajaților

Permiteți angajaților opțiunea de a lucra la distanță este o modalitate de a ține mai multe mașini departe de drum. Între timp, veți economisi spațiu suplimentar pentru birou și încălzirea, răcirea și iluminarea zonelor respective. Dacă munca de la distanță nu este practică pentru afacerea dumneavoastră și locuiți într-o zonă cu transport public bun, le puteți oferi angajaților transport gratuit sau reducere. De asemenea, puteți instala un duș sau două, astfel încât angajații care doresc să meargă cu bicicleta sau chiar să alerge la serviciu să nu fie nevoiți să stea în haine transpirate. În plus, căutați modalități de a organiza mai multe întâlniri online, în loc să călătoriți în alte orașe pentru ele.

Eficiența flotei

Nu există nicio cale de a ocoli că operarea unei flote nu este cel mai ecologic lucru pe care l-ați putea face. Cu toate acestea, să aveți propria echipă în loc să vă bazați pe o firmă externă înseamnă că factorii sunt sub controlul dumneavoastră și există modalități de a maximiza eficiența care nu numai că vor face ceea ce faceți mai sustenabil, dar veți economisi bani. Telematica flotei poate funcționa ca o soluție completă de management al vehiculelor, permițându-vă să urmăriți comportamentul șoferului, costurile și să faceți ajustări pentru a reduce risipa, cheltuielile și comportamentul nesigur.

Produse sustenabile și energie

Puteți depune eforturi pentru a lucra și cu alte companii care susțin sustenabilitatea. Aceasta înseamnă să cumpărați produse ecologice, să lucrați cu furnizori care se angajează să respecte practicile ecologice și să aflați dacă energia regenerabilă este o opțiune pentru spațiul birourilor. Chiar dacă nu este, puteți lua măsuri pentru a vă asigura că este încălzit, răcit și iluminat mai eficient. Ferestrele mari pot profita de lumina naturală. Izolarea bună înseamnă că nu va trebui să cheltuiți atât de mult pe încălzire și răcire. Puteți, de asemenea, să vă uitați să obțineți anumite lucruri la mâna a doua și să reutilizați ceea ce aveți. Chiar aveți nevoie de un cuptor cu microunde și un scaun nou pentru sala de pauză sau puteți cumpăra unul folosit? În multe cazuri, computerele recondiționate și alte componente electronice vor funcționa la fel de bine ca și cele noi.

Gândiți local

Dacă lucrați îndeaproape cu alte afaceri locale, nu numai că bunurile pe care le achiziționați nu trebuie să călătorească atât de departe, dar vă construiți un sentiment mai puternic de comunitate. S-ar putea să nu fie întotdeauna practic sau posibil să obțineți ceea ce aveți nevoie în apropiere, dar ar trebui să acordați prioritate proximității în alegerile dumneavoastră de cumpărare.

Continuați lectura

Business

Cum să Devii un Nomad Digital

Publicat

pe

By

Cum să Devii un Nomad Digital | Zicala.ro

Pe măsură ce tehnologia avansează, este firesc ca oamenii să caute mai multă flexibilitate în munca lor. Locurile de muncă remote devin rapid noua normă atât pentru companii, cât și pentru angajați. Potrivit Gartner, mai puțin de 10% dintre angajați au lucrat de la distanță înainte de aprilie 2020. Cum marea majoritate a companiilor care integrează acum unele elemente digitale în afacerea lor, locurile de muncă de la distanță devin și mai atractive pentru cei care doresc să lucreze în afara biroului.

Mai mult decât lucrul de acasă

O subcultură în creștere a indivizilor a îmbrățișat stilul de viață nomad digital. Un „nomad digital” (așa cum sunt inventați) este cineva care lucrează de la distanță și nu stă mult timp într-o singură locație. Deși mulți asociază locurile de muncă de la distanță cu munca de acasă, această subcultură de călătorie a creat o perspectivă diferită asupra vieții. Stilul de viață nomad digital ar putea fi pentru dumneavoastră dacă aveți o poftă de călătorie și nu vă deranjează să lucrați online.

Alegeri aproape nesfârșite

Există o gamă largă de industrii care oferă muncă de la distanță, dar, de departe, cele mai răspândite locuri de muncă remote sunt legate de tehnologie. Aceasta includ dezvoltarea de software, design web și alte câteva roluri, cum ar fi vânzări și servicii pentru clienți. Indiferent dacă sunteți un programator cu experiență sau abia la început, sunt disponibile multe locuri de muncă de la distanță pentru inginer software.

Dacă aveți o abilitate profesională care poate fi realizată online, veți găsi mult mai ușor de lucru. Alte lucrări celebre la distanță includ introducerea de date și marketingul. Dacă sunteți interesat să deveniți freelancer, creați un portofoliu al muncii dumneavoastră și expuneți-vă abilitățile, astfel încât clienții potențiali să poată vedea de ce sunteți capabil să faceți.

Deveniți tehnic

Ca nomad digital, s-ar putea să fiți constant în mișcare. Unii oameni decid să facă o călătorie prelungită în jurul lumii, iar alții lucrează de acasă pentru cea mai mare parte a anului. În orice caz, internetul va juca un rol esențial în cariera dumneavoastră. Indiferent ce faceți, a avea o conexiune stabilă vă va ajuta să rămâneți conectați cu munca și cu cei dragi.

Bun pentru companie și angajat

A deveni un nomad digital vă permite să călătoriți între orașe, state și chiar țări, continuând să lucrați. Aceasta înseamnă că puteți continua să învățați noi abilități și să mențineți relații cu clienții și colegii. Companiile sunt adesea interesate de angajații flexibili care doresc să călătorească, deoarece arată că sunteți dispuși să treceți peste cerințele tipice de muncă pentru companie.

A deveni un nomad digital a devenit din ce în ce mai comun în rândul antreprenorilor, liber profesioniștilor și angajaților. Acest mod flexibil de lucru vă permite să lucrați de la distanță atunci când este necesar sau apar condiții favorabile. Călătorind și expuși la diverși clienți și culturi, lucrătorii de la distanță obțin noi perspective și idei.

Începeți-vă călătoria

Dacă a fi un nomad digital sună atrăgător pentru dumneavoastră, nu este prea dificil să intrați în sistem. Puteți începe cu o muncă de la distanță și puteți decide unde doriți să vă configurați biroul de călătorie. Faceți-vă bagajele și începeți azi!

Continuați lectura

Business

Cum Să Faceți Bani Prin Criptomonede

Publicat

pe

By

Cum Să Faceți Bani Prin Criptomonede | Zicala.ro

Există câteva moduri diferite de a face bani online, dar una dintre cele mai ușoare moduri de a face acest lucru este să lucrați cu criptomonede. Nu trebuie să faceți o investiție mare, să vă puneți bugetul în pericol sau să aveți cunoștințe speciale pentru a începe să câștigați bani prin criptomonede. Totul este mult mai ușor. Și există multe opțiuni de luat în considerare. Indiferent dacă lucrați ca comerciant sau faceți minerit de criptomonede, puteți conta întotdeauna pe câștiguri masive. În această postare, vom acoperi câteva moduri diferite de a face bani în spațiul cripto. Așadar continuați să citiți, inspirați-vă și planificați-vă bugetul în mod inteligent.

Deveniți un Market Maker

Prima modalitate de a face bani în spațiul cripto este de a deveni un creator de piață. Puteți fi plătit pentru a prelua cealaltă parte a comenzii. De fiecare dată când vedeți un carnet de comenzi, puteți genera niște profituri. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la comenzile cu cele mai mari volume de cumpărare și vânzare. Astfel, puteți plasa o comandă cu un preț ușor diferit și puteți face bani din diferență. Cu timpul, veți avea o bază de oameni care vor să cumpere și cei care vor să vândă activele. Veți servi pur și simplu drept ancoră între cele două.

Veți câștiga câteva taxe la fiecare comandă pe care o plasați. Taxele se vor baza pe câte comenzi plasați și pe tipul de active pe care îl tranzacționați. Taxele vor fi foarte mici în comparație cu oamenii care cumpără și vând acea comandă. Dar fără griji, așa începe totul.

Deveniți un Miner Cripto

Probabil că veți dori să vă uitați la rețeaua Bitcoin. Cel mai probabil, este prima monedă pe care doriți să începeți să o exploați. Motivul pentru aceasta este simplu:

  • Este un activ digital popular;
  • Este acceptat aproape peste tot;
  • Îl puteți schimba sau vinde cu ușurință dacă doriți.

Dacă doriți să câștigați bani din criptomonede, ar trebui mai întâi să vă uitați la modul în care puteți cumpăra și vinde pe piață. În acest fel, puteți genera o mulțime de profituri. Dar pentru a face acest lucru, va trebui să urmăriți tendințele pieței și să monitorizați îndeaproape cursurile valutare.

Deveniți un Trader

O altă modalitate de a face bani în spațiul cripto este să deveniți trader (comerciant). Unele dintre lucrurile pe care le veți tranzacționa vor fi altcoinuri, diferite perechi monetare și active digitale. Iată ce va trebui să faceți. Pur și simplu cumpărați perechea care are cel mai mare volum, plasați un ordin limită și vindeți activul la o rată mai mare. Diferența de rată a activelor va fi a dumneavoastră și uneori poate ajunge la dimensiuni nebunești de mari, mai ales dacă cumpărați/vindeți un activ la momentul potrivit.

Creați un Schimb

De asemenea, puteți fi plătit pentru lansarea unui schimb. Dacă reușiți să construiți un site ușor de utilizat, care funcționează cu criptomonede cheie și nu percepe comisioane vertiginoase, atunci veți avea oameni din întreaga lume care trec prin schimbul dumneavoastră. Cu toate acestea, proiectele mari nu pot fi lansate într-o singură zi. Va trebui să faceți cercetări de piață, să efectuați teste de utilizare și să construiți o platformă ușor de utilizat, indiferent de dispozitivul pe care este navigat. Asigurați-vă că există o listă lungă de criptomonede care pot fi schimbate. În caz contrar, publicul țintă va acorda preferință concurenților dumneavoastră.

Câștigați Bani Investiind

Oamenii investesc în acțiuni de mult timp și asta pentru că este foarte ușor să facă bani dacă știe cum să facă asta. Începând de astăzi, sunt mulți dintre cei care sunt dispuși să investească în acțiuni, iar unii dintre ei au mare succes. Investiția poate fi folosită pentru a câștiga bani, dar este nevoie de mult timp pentru a învăța și a câștiga mulți bani. Dacă sunteți pregătit pentru informații noi și aveți timp să investiți în studiu, atunci aceasta este o modalitate bună de urmat.

Continuați lectura
Nord VPN | Zicala.ro

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending