Conectează-te cu noi

News

Cele Mai Noi Filme Anunțate Pentru Începutul Anului 2022

Publicat

pe

Cele Mai Noi Filme Anunțate Pentru Începutul Anului 2022 | Zicala.ro

Știm cu toții că un film bun ne scoate dintr-o dispoziție proastă. Și după cum poate ați văzut majoritatea filmelor mai vechi sau din 2021, nu vă stresați, pentru că vă așteaptă filme noi de mare interes. Dorim să vă informăm că la începutul anului 2022, regizorii de film din toată lumea vor veni cu noi surprize care vă vor face foarte curioși. Așa că pregătiți-vă, renunțați la tot ce faceți acum și citiți mai departe. Aici veți găsi noutăți despre cele mai noi filme ale acestui an.

Moonfall

Moonfall” este un film care a fost lansat în a doua lună a anului, pe 4 februarie. Regizat de Roland Emmerich, Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña și Donald Sutherland.

Acest film interesant este despre o forță misterioasă care scoate Luna din orbita sa și o împinge fix pe Pământ. Directorul NASA Halle Berry crede cu tărie că a găsit soluția care va salva planeta, dar doar un alt astronaut (Patrick Wilson) și un mare teoretician al conspirației (John Bradley) i se alătură în această misiune foarte periculoasă și curajoasă pentru a opri luna să nu se prăbușească.

Scream

„Scream” a apărut în prima lună a anului 2022, exact pe 14 ianuarie. Regizat de Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, Jenna Ortega, Jack Quaid, Courteney Cox, Neve Campbell și Kyle Gallner.

Toți iubitorii de filme de groază vor avea un film foarte interesant, care este o nouă interpretare a originalului din 1996. Filmul „Scream” urmărește povestea unei femei care se gândește să se întoarcă în orașul natal cu intenția de a afla identitatea unui criminal extrem de oribil.

The Batman

„The Batman” este un film foarte așteptat, care va fi lansat pe 4 martie 2022. Regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis și Zoë Kravitz în rolurile principale.

Marele regizor Matt Reeves pare dispus să-și ducă Cavalerul Întunecat în locuri chiar mai întunecate decât predecesorii săi. Intriga filmului se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se preface a fi Batman pentru a-l face să arate ca un răufăcător și un criminal. Este vorba despre o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

The Lost City

„The Lost City” va fi lansat pe 25 martie 2022. Regizat de Aaron Nee și Adam Nee. Distribuție: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt.

Rolul de romancier este interpretat de Sandra Bullock, care pleacă într-un turneu de promovare cu modelul de pe coperta cărții sale, Fabio (Channing Tatum). Prinși la mijloc în încercarea de a răpi, cei doi ajung într-o junglă, unde trăiesc o adevărată aventură foarte periculoasă și totodată hilară.

Death on the Nile

„Death on the Nile” are lansarea oficială pe 11 februarie. Regizat de Kenneth Branagh, cu Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey și Jodie Comer în rolurile principale.

Hercule Poirot revine la mult așteptata continuare a celebrului film „Crime of the Orient Express” (2017). După film, în timp ce se află într-o vacanță în Egipt, detectivul fictiv al lui Agatha Christie, interpretat de regizorul filmului, Kenneth Branagh, este însărcinat să rezolve o crimă.

Jurassic World Dominion

„Jurassic World Dominion” are premiera la mijlocul lunii iunie, 10 iunie. Regizat de Colin Trevorrow. Distribuție: Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill și Laura Dern.

Dinozaurii creați de om cutreieră Pământul în a treia parte a spin-off-ului „Jurassic Park”, așa că vedetele Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum se întorc pentru a ne salva.

Thor: Love and Thunder

„Thor: Love and Thunder” apare pe 8 iulie, puțin mai târziu, dar niciodată nu este prea târziu pentru un film atât de bun. Regizat de Taika Waititi, cu Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale și Chris Hemsworth în rolurile principale.

Ar trebui să uiți de Chris Hemsworth! Pentru că Natalie Portman preia continuarea „Thor: Ragnarok”, despre care regizorul promite că nu numai că va fi activ, ci și dragoste.

Așa că faceți o pauză de la ceea ce faceți, este timpul să vizionați mai multe filme. Acestea, ca și jocurile, vă vor duce într-o lume virtuală perfectă sau imperfectă. Profitați de filmele care vor apărea în noul an și luați-le pe fiecare pe rând și urmăriți-le până în ultima secundă. Pentru că suntem siguri că cel puțin unul dintre ele v-a atras atenția.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending