Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Bune Jocuri Multiplayer Pentru o Seară Între Prieteni

Publicat

pe

Cele Mai Bune Jocuri Multiplayer Pentru o Seară Între Prieteni | Zicala.ro

Știm, jocurile video sunt definiția distracției. Dar ce este și mai bun? Jucându-vă cu prietenii. Oamenii care au inventat jocurile multiplayer trebuie să fi fost genii, deoarece este o modalitate grozavă de a petrece ceva timp online cu cei mai buni prieteni și de a vă distra împreună. Nu numai că este mai ușor să treceți de nivel atunci când lucrați în echipă, dar relațiile dintre voi toți încep să devină și mai puternice atunci când trebuie să rezolvați împreună tot felul de sarcini și mistere.

Among Us

Jocul care a luat cu asalt 2020 și a creat chiar prietenii în întreaga lume. Among Us și-a pierdut din popularitate recent, dar, dacă nu ați încercat cumva să îl jucați încă, îl recomandăm cu căldură. Cu siguranță va testa limitele prieteniei voastre, deoarece vă va pune unul împotriva celuilalt în timp ce încercați să vă dați seama care dintre ei este impostorul.

Practic, întregul joc se desfășoară pe o navă spațială, cu jucătorii în roluri de colegi de echipaj, îmbrăcați în costume spațiale multicolore. Toată lumea va lucra împreună încercând să-și îndeplinească sarcinile cât mai curând posibil, dar impostorul (sau impostorii, în funcție de numărul de jucători) va încerca în mod activ să saboteze și chiar să omoare fără a fi recunoscut. Colegii de echipaj trebuie să fie în alertă încercând să-și dea seama cine este impostorul și să-l retragă. Îi va face pe toți neliniștiți, dar va ajunge să fie și foarte amuzant atunci când nu puteți identifica corect jucătorul „sus”.

Dead by Daylight

Sunteți un grup de fani ai filmelor de groază? Ei bine, acest joc ar putea fi perfect pentru dumneavoastră. Un ucigaș este înfruntat cu o echipă de supraviețuitori care încearcă să scape de ghearele lor. Puteți alege din ce „echipă” doriți să faceți parte. Fie un ucigaș (reprezentat de Michael Myers, Pyramid Head sau alții) care are acces la tot felul de arme puternice), fie un supraviețuitor, care are o cantitate limitată de abilități pasive și câteva obiecte utile. Jocul se poate încheia în două moduri: ucigașul ucide pe toți supraviețuitorii care se grăbesc pe hărți sau supraviețuitorii sunt capabili să finalizeze evadarea în viață. Vă veți trezi la fiecare zgomot pe care îl auziți, dar nu vă veți sătura niciodată.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Dacă jocurile video înfricoșătoare și sângeroase nu sunt cu adevărat preferatele dumneavoastră, avem această alternativă. Conceptul este aproape același: trebuie să luptați pentru a fi cel care termină primul. Diferența constă în modul în care faceți asta. Deveniți un personaj mare, asemănător cu jeleu, care se îndreaptă spre obstacole, împreună cu alți 60 de jucători. Competiția poate deveni dură și s-ar putea chiar să vă simțiți frustrat dacă nu vă calificați în runda următoare. Pe de altă parte, când câștigați, veți colecta Coroane, cunoscute și ca moneda premium folosită în joc. Ar putea părea un joc dulce și ușor, dar dumneavoastră și prietenii dumneavoastră veți afla rapid că poate fi mult mai mult decât atât.

Jackbox Party Pack

Acesta este un joc amuzant și interactiv care are multe opțiuni diferite, așa că poate fi aproape imposibil pentru grupul dumneavoastră să nu găsească ceva care să vă placă tuturor. Puteți fie să organizați o competiție răspunzând la întrebări trivia cu „You Don’t Know Jack”, fie să ghiciți ce este adevărat și ce este fals cu „Lie Swatter”. Există și o opțiune pentru unele jocuri de asociere de cuvinte, în „Word Spud”. Dacă ați crezut că acestea sună grozav, așteptați până le dezvăluiți pe toate! O noapte împreună poate avea un final amuzant datorită acestui joc.

Rocket League

Ce obțineți când amestecați mașini-rachetă și mingi uriașe de fotbal? Ei bine, acest joc! Așa sună: să jocați fotbal cu vehicule supradimensionate. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că puteți obține un gol înainte ca prietenul dumneavoastră din echipa opusă să o facă. Știm, ne-am dori și ca acesta să fie mai mult decât un joc fictiv, dar până când așa ceva va fi complet sigur în viața reală, ne vom mulțumi cu versiunea online.

Valorant

Dacă arena shooter-ului cu eroi este a doua dumneavoastră casă, dumneavoastră și prietenii voștrii veți găsi acest joc mai mult decât perfect. Sunt unele dintre cele mai provocatoare împușcături bazate pe abilități pe care le-ați putea juca în acest moment. Puteți alege care personaj se potrivește cel mai mult stilului dumneavoastră de joc și puteți face echipă cu prietenii dumneavoastră încercând fie să plantați o bombă, fie să o difuzați. Practic, dacă ați căutat o versiune de „Overwatch” care are mai mult o curbă de învățare și ardere lentă, v-ați găsit comoara.

Deci, cu care dintre aceste jocuri veți petrece următorul vostru hangout cu grupul? Suntem curioși să aflăm despre alegerea dumneavoastră și opinia generală! De asemenea, dacă ați mai jucat unul dintre aceste jocuri înainte, le-ați recomanda? Sperăm să vă distrați de minune descoperindu-le și să vă puteți forma prietenii și mai puternice după ce ați terminat de jucat.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending