Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Râvnite Jocuri pe care le Puteți Juca pe PS5 în 2022

Publicat

pe

Cele Mai Râvnite Jocuri pe care le Puteți Juca pe PS5 în 2022 | Zicala.ro

Probabil v-ați gandit că vi-ar plăcea să avansați în gaming, fiind pasionat de acest domeniu. Începând cu jocurile mobile sau jocurile old school. Doriți să jucați mai mult, jocuri noi, jocuri video, jocuri de înaltă calitate și multe altele. PlayStation 5 vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți dorința de a evolua și de a fi mai bun în jocuri. Iată cele mai bune jocuri pe care le puteți juca pe o consolă PlayStation 5 care cu siguranță vă vor atrage atenția și vă vor face să fiți cel mai curios.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed a devenit un RPG complet cu intrări recente, cum ar fi Origins și Odyssey. Cel mai recent joc principal, Assassin’s Creed Valhalla, se dublează și mai mult și le permite jucătorilor dornici să trăiască fanteziile vikingilor din Anglia în timpul Evului Întunecat. Cu o luptă continuă care devastează și distruge Norvegia, eroul nostru pleacă pe țărmurile Angliei, dar actualul său rege și cetățenii săi nu sunt foarte amabili cu acești străini.

Ceea ce este interesant este că jucătorii au de ales între un bărbat sau o femeie Eivor, ambele putând fi personalizate cu diferite tatuaje și coafuri. Valhalla permite jucătorilor să echipeze o mulțime de arme, chiar și opțiunea de a folosi două scuturi. Există, de asemenea, un arbore mare de abilități de ramificare și o mulțime de abilități de deblocat. Niciun Eivor nu va fi la fel, așa că personalizați-l după bunul plac în stilul dumneavoastră de joc.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales a fost lansat de câțiva ani și cu siguranță va fi greu să găsiți un joc de supereroi mai bun decât acesta. Este chiar în vârf, alături de seria Batman Arkham, ca favorită a multor oameni. Spider-Man: Miles Morales nu este o continuare completă, ci este o aventură complet independentă, fiind situată în același univers după evenimentele din primul joc.

În timp ce Peter Parker este în vacanță, Miles Morales preia mantaua cartierului New York. Când Harlem este atacat de o corporație energetică menită să ruineze și să distrugă orașul doar pentru propriul câștig, Miles se ridică să-i doboare cu ajutorul unor prieteni buni. Orașul este explorabil și oferă chiar noi costume, abilități și activități, de finalizat, evident.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Treyarch știe cu adevărat să facă un trăgător bun. Gameplay-ul este de neegalat, iar Black Ops Cold War îl menține puțin mai strâns și mai bine întemeiat decât celelalte intrări mai noi din serie, situându-l în anii 1980. Mai mult, o campanie cu un singur jucător este că oferă și moduri multiplayer noi și care revin, precum și modul popular Zombi.

Recrutat de un agent CIA de top, personajul din joc pleacă într-o misiune de a-l opri pe agentul rus Perseus, acest agent se bazează pe un spion din viața reală a cărui existență este argumentată și până acum. Dar, desigur, este real în Războiul Rece al Black Ops, iar președintele Ronald Reagan aprobă misiunea care vă va trimite în jurul lumii pentru a neutraliza această mare amenințare.

Demon’s Souls

Acest joc a fost dezvoltat inițial de FromSoftware, Demon Souls a fost precursorul Dark Souls în 2009, care va continua să lanseze un întreg gen de jocuri asemănătoare. În Regatul Boletaria, jucătorii pornesc într-o călătorie riscantă și captivantă pentru a-l învinge pe regele Allant, care a trezit un rău străvechi și armata sa demonică. După cum probabil vă așteptați, bătălia din Demon Souls este foarte provocatoare și nu există setări de dificultate pentru a o respinge.

Refacerea Demon’s Souls a uimit pe toată lumea și a devenit instantaneu un exemplu de remake al jocului făcut corect. Încercați să stați departe de abilitățile de luptă, deoarece experiența nu va fi deloc iertatoare.

Final Fantasy 14 Online

Final Fantasy 14 Online a avut un proces de dezvoltare destul de dificil, dar a devenit în sfârșit un joc care merită cu siguranță jucat în 2022. În ultimele luni, a câștigat chiar popularitate în World of Warcraft, ceea ce este o dovadă clară a suportului primit. Următoarea sa expansiune Endwalker a apărut în noiembrie 2021, așa că sper că sunteți gata.

Chiar dacă există o achiziție inițială de 60 USD, jucătorii vor trebui totuși să plătească pentru un abonament lunar pentru a continua să acceseze Final Fantasy 14 Online după primele 30 de zile. Abonamentele încep de la 12,99 USD pe lună și ajung până la 14,99 USD pe lună, cu acces la opt caractere pe server. Vestea bună este că nu aveți nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a-l juca pe PS4 sau PS5.

Experiența PlayStation 5

După cum probabil mulți dintre voi știți, PlayStation 5 (prescurtat oficial ca PS5) este o consolă de jocuri video, dezvoltată de Sony Interactive Entertainment.

Vă oferă o experiență minunată, o experiență de joc de neuitat, cu jocuri atât de reale și ingenioase. Cu siguranță veți fi mulțumiți de alegerea făcută prin alegerea unui PlayStation 5. Abilitățile dumneavoastră de gaming se vor dezvolta și pasiunea va fi împlinită.

Experiența de joc este îmbunătățită de controlerul wireless DualSense. Când vă aflați în mijlocul acțiunii jocului, feedback-ul haptic și declanșatoarele dinamice care sunt adaptabile vă vor ajuta să treceți cu ușurință la următorul nivel, evident, în timp ce vă distrați.

Experiența de joc va fi și mai intensă datorită tehnologiei audio integrate în consolă. Sony și-a dorit performanță maximă atunci când folosiți căști pentru gaming. Așa a folosit Tempest 3D AudioTech.

Deci, ce mai așteptați, jocurile sunt gata, PlayStation 5 este la fel de gata să fie folosit cu dragoste și pasiune, combinând arta cu lupta. Cu siguranță unul sau mai multe, sau de ce nu toate aceste jocuri vor fi pe placul dumneavoastră.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending