Conectează-te cu noi

Gaming

Gamescom 2021: Cel Mai Mare Eveniment de Jocuri din Lume

Publicat

pe

Gamescom 2021: Cel Mai Mare Eveniment de Jocuri din Lume | Zicala.ro

După discuții intense cu parteneri și expozanți, Koelnmesse și Asociația de jocuri au decis să găzduiască Gamescom 2021 ca un eveniment pur digital. La fel ca în anul precedent, Gamescom 2021 a avut loc exclusiv digital și gratuit pentru toți fanii Gamescom. În 2020, marele eveniment a sărbătorit o mulțime de succese: au fost peste 100 de milioane de vizionări video pe toate formatele și canalele, peste 50 de milioane de utilizatori unici din 180 de țări și 370 de parteneri din 44 de țări. Pentru a continua acest succes, oferta digitală este acum extinsă în continuare.

Oliver Frese, Managing Director al Koelnmesse, spune: „Împreună cu asociația de jocuri, am dat totul pentru ca un Gamescom hibrid 2021 să fie posibil pentru fani și industrie. Acesta este motivul pentru care ne bazăm din nou pe un Gamescom pur digital în acest an și vom putea oferi un eveniment online și mai puternic, cu timp suficient pentru comunitatea de jocuri, la sfârșitul lunii august 2021. Toți partenerii își pot rezerva acum participarea.”

Întreaga echipă Gamescom a lucrat foarte mult la Gamescom 2021 de luni de zile, în special la elementele digitale. Pentru Digital Gamescom 2021, echipa s-a concentrat pe posibilitatea de a oferi și mai multe variante de jocuri, acoperire și o atmosferă comunitară. Când vine vorba de Gamescom Epix, s-a bazat pe un concept complet nou, care trimite comunitatea într-o călătorie comună pe rețelele sociale înainte de începerea Gamescom. Prin aceasta, vor să transfere și mai mult din atmosfera unică Gamescom în vasta lume digitală.

Împreună cu numeroșii lor parteneri, și-au dorit să facă din Gamescom cel mai mare eveniment de jocuri din lume din nou în 2021. Mai mult, pe lângă Gamescom, care este pe partea de jocuri pe computer, există și conferințe precum ICE London și Ukrainian Gaming Week Exhibition.

Cu Gamescom 2021, Koelnmesse și asociația de jocuri au urmărit în mod clar succesul evenimentului online de anul trecut. Gamescom a fost deschis din nou cu spectacolul Gamescom: Opening Night Live cu Geoff Keighley. Centrul de conținut Gamescom Now a fost complet reproiectat și a fost făcut și mai atractiv cu numeroasele funcții suplimentare pentru fani și parteneri. De asemenea, noutatea a fost Gamescom Epix, care este o vastă campanie comunitară pe care toți fanii au putut să o folosească pentru a se cufunda în universul Gamescom într-un mod jucăuș pe „Drumul către Gamescom”. Fanii Gamescom au așteptat cu nerăbdare un program complet, interesant și distractiv de la începutul Gamescom: Opening Night Live miercuri seara (25 august) până vineri seara (27 august), cu câteva momente și promoții care au avut loc și în weekend.

Program extins online Devcom

Devcom a prezentat un program online extins care oferea industriei jocurilor o platformă centrală de afaceri. Câteva evenimente de matchmaking de afaceri pe toată durata zilei, cum ar fi formatul extrem de popular „Indii se întâlnesc cu investitorii și editorii”, sau evenimente speciale de matchmaking și pitching cu standurile comune internaționale ale Devcon au fost extinse semnificativ. O altă caracteristică nouă este că, în primele două zile, Devcom s-a concentrat clar pe conținut și pe programul extins de conferințe, în timp ce de miercuri până vineri a fost vorba despre afaceri, rețele și popularul expo digital Devcom.

Săptămâna Gamescom

Săptămâna Gamescom a început ca de obicei luni, 23 august 2021, cu Devcom. Gamescom: Opening Night Live a avut loc miercuri, 25 august 2021, zilele centrale ale Gamescom au fost apoi joi și vineri, 26 și 27 august 2021. Rețineți că câteva dintre oferte au continuat să fie disponibile pe parcursul weekendului următor.

Gamescom: Opening Night Live din nou spectacolul de deschidere

În 2020, Gamescom: Opening Night Live în colaborare cu Geoff Keighley a captivat peste 2 milioane de spectatori în direct pe ecrane în același timp. Premierele mondiale și zeci de știri noi despre cele mai așteptate titluri de jocuri au fost dezvăluite în timpul spectacolului de deschidere. Geoff Keighley și echipa sa au produs din nou Gamescom: Opening Night Live anul acesta. Spectacolul a fost amânat anul acesta pentru miercuri, 25 august 2021.

Fanii jocurilor din întreaga lume au așteaptat deja cu nerăbdare Gamescom din acest an: Opening Night Live. După marele succes pe care l-a avut anul trecut, dezvoltatorii au fost foarte interesați să își poată prezenta premierele mondiale în ONL și astfel să devină o parte importantă a Gamescom 2021.

Fie în persoană în Köln, fie în formă digitală, Gamescom este un punct culminant anual în lumea jocurilor. Nu a existat o modalitate mai bună de a sărbători cele mai mari jocuri ale anului – și nu numai – decât Gamescom 2021.

Partenerii Gamescom au avut ocazia să devină parte a emisiunilor cu jocurile și conținutul pe care îl au. Pentru dezvoltatorii indie, a existat o gamă largă în cooperare cu Indie Arena Booth Online, care a integrat ca joc interactiv în Gamescom acum ca platformă centrală.

Gamescom Acum complet nou, cu funcții interesante

Ca și în anii precedenți, Gamescom Now a fost primul punct de atracție pentru fanii jocurilor din întreaga lume în 2021. Acesta este locul unde a fost prezentat Gamescom și tot conținutul partenerilor care a fost grupat într-o manieră clară și ușor accesibilă – aici este inima Gamescom 2021. Platforma a fost complet reproiectată din punct de vedere al conținutului și tehnologiei după anul trecut. Vizitatorii au aștepta cu nerăbdare îndrumări revizuite și îmbunătățite semnificativ pentru utilizatori, programe personalizabile, numeroase streamuri live, evenimente, spectacole și informații despre toate jocurile și partenerii Gamescom.

Aceștia din urmă beneficiază de un nou sistem de management al conținutului, ușor de utilizat, cu ajutorul căruia și-au putut menține și mai bine conținutul și l-au putut prezenta vizitatorilor într-un mod atrăgător. Cu noul CMS, partenerii au beneficiat de numeroase opțiuni individuale de integrare pentru conținut. Mai mult, acoperirea digitală a crescut în consecință cu opțiunile de afișare optimizate și alte măsuri.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending