Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Recente Tendințe de Jocuri Care au Avut un Impact Semnificativ

Publicat

pe

Cele Mai Recente Tendințe de Jocuri Care au Avut un Impact Semnificativ

Tehnologia evoluează cu viteze vertiginoase. Industria jocurilor este un exemplu clar că tehnologia digitală a progresat rapid de-a lungul anilor.

Am fost observate multe evoluții interesante în industria jocurilor. Multe astfel de evoluții vor înflori în mod natural în această industrie. Odată cu lansarea ambelor modele PS5 și Xbox Series X, scena jocurilor va suferi schimbări semnificative în următorii 4-5 ani. Dar hardware-ul de ultimă generație nu este singura tendință notabilă din industria jocurilor pe care să ne concentrăm.

De fapt, există câteva alte tendințe semnificative pe care oricine din industria jocurilor video ar trebui să le urmărească.

Dezvoltarea diverselor platforme de jocuri

Una dintre cele mai importante tendințe din zilele noastre este că în prezent există mai multe platforme de jocuri decât oricând. Evident, console precum Xbox și PS au fost întotdeauna masive în această industrie, chiar alături de PC. Cu toate acestea, jocurile mobile devin din ce în ce mai serioase în zilele noastre, iar consolele precum Switch sunt, de asemenea, concurenți serioși în rândul platformelor de jocuri. Varietatea opțiunilor este întotdeauna un lucru bun, având în vedere că aceste platforme de jocuri au ceva creativ și unic de oferit la masă. De asemenea, merită menționat suportul VR, care este de așteptat să devină masiv în următorii ani.

Jocuri bazate pe blockchain

În 2019, jocurile bazate pe blockchain au avut un impact uriaș. Încet, dar sigur, tendința de jocuri portabile blockchain în 2019 a devenit super populară. CryptoKitties, un joc blockchain de colecție, este acum accesibil pe telefoanele mobile. Titlul se referă la AR, precum și la asemănarea jocului cu Pokemon Go!.

Blockchain folosește informații precum statisticile jucătorilor și monștri capturați pentru a stoca și a verifica datele. 2018 a fost când termenul Blockchain a devenit cunoscut oamenilor. Știrile despre Bitcoin, Dogecoin etc., circulau pe tot internetul. Totuși, oamenii încă nu au înțeles cu adevărat beneficiile Blockchain sau criptomonedele.

Realitate augmentată

Realitatea crescută permite jucătorului să primească digital informații suplimentare în timp real sau suprapunere de date din mediul fizic real. Aplicația mobilă, Wikitude, este o ilustrare excelentă a AR în practică. Aplicațiile de jocuri precum DroidShooting au deja un joc de împușcături simplu, care permite jucătorului să comunice în timp real cu împrejurimile. Jucătorul poate trage obiective peste tot atunci când ține smartphone-ul în sus. Aceasta este, desigur, o joacă foarte primitivă, dar există multe opțiuni pentru această noțiune de joc.

Un alt exemplu grozav de realitate augmentată în jocuri este Pokemon Go! A fost un succes uriaș când a apărut prima dată, cu milioane și milioane de oameni care au jucat. Pokemon Go a adus oamenii mai aproape. Chiar și cei care nu sunt interesați de Pokemon sau de jocuri s-ar putea reuni într-un joc cu realitate augmentată.

Realitatea virtuală în jocuri

Realitatea virtuală este simularea realistă și captivantă a unui cadru tridimensional. Extinderea digitizării duce la faptul că realitatea virtuală devine vitală în fiecare industrie. Realitatea virtuală a schimbat jocul în industria jocurilor prin îmbunătățirea experienței clienților. De fapt, a contribuit la maximizarea beneficiilor în multe companii și la îmbunătățirea semnificativă a experienței clienților. VR este văzută ca unul dintre cele mai la modă subiecte de joc, iar industria a atras atenția. Aplicațiile de jocuri bazate pe VR oferă mai multe avantaje.

  • Jucătorii au șansa de a intra în joc în timp real.
  • Oferă articole virtuale atractive jucătorilor.
  • Experiența captivantă îmbunătățește angajamentul utilizatorului.
  • Abilități avansate care îmbunătățesc atmosfera jocului.

Dimensiunea pieței afacerii cu jocuri VR crește rapid. Ideile prezentate în jocurile de realitate virtuală sunt inovatoare, intrigante și fantastice. Acesta este motivul pentru care realitatea virtuală are posibilitatea de a deveni următorul „Lucru Mare” din industria jocurilor.

Jocuri pe mobil

Tehnologia cloud computing câștigă popularitate cu acces online mai fiabil și mai rapid. Primul joc șarpe de la Nokia a stimulat interesul oamenilor pentru acest joc. Prin urmare, le-a oferit tuturor dezvoltatorilor șansa de a-și extinde visele, de a dezvolta mai multe concepte și de a crește mai mult. Și nu a încetinit niciodată de atunci. Tehnologia jocurilor mobile răspândește dragostea pentru jocurile digitale în rândul utilizatorilor hardcore de console și al jucătorilor de pe internet.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending