Conectează-te cu noi

Business

Cum să Poziționați Bine un Site? Sfaturi și Trucuri

Publicat

pe

Cum să Poziționați Bine un Site? Sfaturi și Trucuri | Zicala.ro

Fiecare companie se străduiește pentru o poziție înaltă în motorul de căutare Google, indiferent de dimensiunea sa sau de industria în care își desfășoară activitatea. Multe companii decid să aibă încredere în specialiști – agenții SEO sau freelanceri cu experiență vastă. Cu toate acestea, există și cei care doresc să-și poziționeze site-ul pe cont propriu. Cum poziționați un site pas cu pas? Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare și recomandate sfaturi și trucuri.

Definiți-vă publicul țintă

Merită să ne amintim că, atunci când creați un site, o faceți pentru un anumit scop. Un site corporativ ar trebui să fie de fapt un instrument util și, desigur, o vitrină a companiei dumneavoastră. Cu toate acestea, sarcina site-ului – pe lângă construirea imaginii companiei – ar trebui să fie și să vândă serviciile sau produsele pe care le oferiți.

Google Search Console | Zicala.ro

Prin urmare, chiar la începutul creării unui site – sau mai bine chiar mai devreme – atunci când înființați o companie, ar trebui să definiți grupul țintă de clienți către care va fi direcționată oferta dumneavoastră. Dacă știți cine poate deveni client companiei dumneavoastră, veți găsi un răspuns la întrebarea cum ar trebui realizat site-ul și ce conținut ar trebui să conțină.

SEO Tehnic

Optimizarea tehnică este unul dintre fundamentele construirii unei poziții înalte a unui site în motorul de căutare. Este format din multe elemente, iar primul pas este verificarea:

  • viteza de încărcare a paginii,
  • structura site-ului,
  • corectitudinea link-urilor,
  • unicitatea conținutului,
  • securitatea site-ului,
  • utilizarea datelor structurate,
  • utilizarea etichetelor hreflang și a altor elemente care sunt implementate incorect, împiedică poziționarea eficientă a paginii.

Alegeți-vă cuvântele cheie cu înțelepciune

Dacă vă întrebați cum să vă poziționați site-ul în Google și nu cunoașteți expresii cheie legate de industria dumneavoastră, trebuie să știți că este esențial pentru a începe lupta pentru poziții superioare în rezultatele căutării. Trebuie să aflați ce caută utilizatorii pe Google, inclusiv clienții potențiali, inclusiv cuvintele cheie sezoniere.

Research Cuvinte Cheie | Zicala.ro

În plus, utilizatorii își pot formula nevoile într-un mod diferit decât credeți. Exemplu? Vă denumiți produsele sau serviciile într-un mod profesional sau oficial, iar acestea folosesc de obicei nume colocviale. Concluzia aici este că trebuie să găsiți un limbaj comun. Instrumente precum baza de date a cuvintelor cheie sau Google Search Console vă vor permite să aflați expresiile exacte introduse de potențialii clienți pe Google.

Sursa de cunoștințe despre cuvintele cheie importante pentru afacerea dumneavoastră vor fi, de asemenea, expresii pentru care concurenții dumneavoastră se clasează.

Faceți site-ul prietenos pentru dispozitive mobile

La Google îi plac dispozitivele mobile și site-urile care au grijă de utilizatorii de smartphone-uri și tablete. De ceva timp, Google (împreună cu noul Google Search Console) a introdus o nouă regulă numită mobile first index. Deci, ce înseamnă pentru afacerea dumneavoastră? În primul rând, utilizați instrumentul de analiză a site-ului pentru dispozitive mobile. În plus, lucrați la optimizarea și timpul de încărcare a acestuia pe dispozitivele cu un ecran mic și asigurați-vă că verificați dacă este informația întotdeauna afișată corect.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending