Conectează-te cu noi

Aplicații

Cum să Vedeți ce Fotografii Apreciază Cineva pe Instagram?

Publicat

pe

Cum să Vedeți ce Fotografii Apreciază Cineva pe Instagram? | Zicala.ro

Instagram este una dintre acele platforme de social media care a avut o tendință din ce în ce mai mare în lumea de astăzi. Nu numai asta, dar Instagram continuă să crească zilnic în numărul de utilizatori.

Caracteristici

Există multe funcții pe care Instagram le oferă utilizatorilor săi. Pentru unii, Instagram este o platformă pe care să-și petreacă timpul liber. În timp ce, pentru alții, Instagram se oferă să funcționeze ca o platformă pentru a-și dezvolta afacerea sau pentru a câștiga niște bani.

Acesta este motivul pentru care diverși indivizi sunt interesați să știe cine a apreciat anumite postări sau câte persoane au apreciat o anumită postare. Aceste statistici sunt importante pentru diferiți oameni din diferite motive.

De ce avem nevoie?

Unii indivizi le place să analizeze totul cu privire la ceea ce au postat sau ce au postat alții pe Instagram, în special câte aprecieri pe Instagram a primit o postare și cui a apreciat postarea. În acest sens, opțiunile implicite ale Instagram pot ajuta probabil. Pentru a vedea ce fotografie a apreciat pe Instagram o anumită persoană, puteți merge manual la postarea de pe profilul persoanei și apăsați pe respectiva postare.

Acolo, numărul exact de persoane care au apreciat postarea va apărea sub postarea din colțul din stânga. Pentru a vedea ce persoane au apreciat postarea, puteți apăsa pur și simplu pe numărul de aprecieri și va fi afișată o listă de nume de utilizator ale persoanelor care au apreciat postarea.

Metode tehnice

Pentru cei care ar dori să aibă cunoștințe mai aprofundate cu privire la statisticile postărilor lor, pot obține ajutorul altor instrumente. Instrumente care pot permite utilizatorului să cunoască cu precizie vizualizările postărilor sale în funcție de numărul exact de persoane în comparație cu cei care au apreciat acele postări.

Același lucru se poate realiza cu comentariile. Ambele pot ajuta un utilizator să descopere unde se află nivelul de implicare al contului său. Acest lucru poate fi esențial mai ales în cazul influncer marketingului.

Aplicații pentru mobil

De exemplu, BestBuddies este o aplicație care poate acționa ca un astfel de tip de instrument care poate ajuta utilizatorii să-și dea seama exact cine este printre cei mai buni „apreciatori” ai lor și ce procent exact de utilizatori se încadrează în criteriile sau categoria postărilor pe care le-au apreciat sau a comentat. Cei mai buni prieteni se conectează sau se sincronizează cu contul de Instagram al utilizatorului și apoi generează o listă a acelor utilizatori care sunt cei mai activi pe contul de Instagram al utilizatorului.

Diferiți indivizi beneficiază de acest lucru în moduri diferite, în funcție de scopul lor pentru utilizarea Instagram.

Pentru persoane fizice, poate deveni o activitate obișnuită să se uite la numărul de aprecieri și de comentarii pe care le primesc la fotografiile sau videoclipurile lor. Pentru a-și crește nivelul de activitate sau de interacțiune cu urmăritorii lor de pe Instagram.

Întrucât, pentru acei utilizatori care folosesc Instagram pentru a-și spori brandurile sau popularitatea companiei sau care încearcă să-și îmbunătățească afacerea prin accesarea altor forme de platforme pot beneficia foarte mult de pe urma acestui lucru.

Beneficii

Ei pot beneficia în așa fel încât să poată investiga câte vânzări pot face vânzând produsul sau serviciul lor și să încerce să se îmbunătățească dacă le lipsește ceva.

Instagram obișnuia să aibă, de asemenea, o funcție adăugată prin care o persoană putea vedea postările cărora le-au placut adepții lor și lasă comentarii. Această funcție a permis utilizatorilor să vadă o listă a interacțiunilor și activităților urmăritorilor lor. Pe de altă parte, recent, Instagram a luat decizia și a implementat decizia de a elimina această funcție suplimentară.

Deoarece le-a permis altor utilizatori să intervină în intimitatea adepților lor. Unii utilizatori sunt, de asemenea, cunoscuți că ezită să aprecieze sau să lase comentarii la postările altora, deoarece ezitau ca alții să interfereze în interacțiunile și activitățile lor. Drept urmare, Instagram a luat decizia de a elimina această funcție.

Acum, utilizatorii au mai multă libertate cu privire la fotografiile și videoclipurile cărora le plac sau lasă comentarii. Acest lucru a fost, de asemenea, adoptat ca un beneficiu suplimentar, deoarece pentru unele conturi, activitatea lor de interacțiune a crescut enorm în comparație cu înainte de noile modificări, când funcția era încă prezentă.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending