Conectează-te cu noi

Aplicații

5 Aplicații Android Utile

Publicat

pe

5 Aplicații Android Utile | Zicala.ro

Găsirea celor mai bune aplicații Android poate fi dificilă, motiv pentru care am pregătit prezentarea de astăzi a aplicațiilor pentru a vă ajuta. Am ales manual cele mai populare și notabile aplicații de pe platformă, care sunt potrivite pentru telefoane, de la smartphone-uri low-cost până la produse emblematice high-end. Gândiți-vă la colecția de astăzi ca la o listă cu cele mai bune aplicații.

Dacă aplicația dumneavoastră preferată nu este pe listă, asigurați-vă că ne anunțați în comentarii.

Google Maps

Să începem cu Google Maps. Deși sunt sigur că majoritatea dintre noi au folosit și sunt familiarizați cu acest software, asta nu anulează valoarea acestei listări. Google Maps este un program obligatoriu, precum și software-ul de hărți pentru dispozitivele mobile și din motive întemeiate: este încă una dintre cele mai bune hărți și aplicații de navigare.

Google Maps este un software uimitor pentru a găsi restaurante și benzinării, precum și pentru a examina locațiile pe care le-ați vizitat. În plus, navigația este superbă. Deși înțeleg că unii indivizi preferă Waze, nu există nicio îndoială că Google Maps este utilizat mai pe scară largă, permițând conținutului său aglomerat să se extindă într-un ritm mult mai rapid decât orice alt software de cartografiere. Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unui serviciu de partajare, cea mai apropiată pistă de ciclism sau pur și simplu doriți să știți cât timp durează să mergeți pe jos până la magazinul alimentar, Google Maps este aproape sigur locul unde să mergeți.

Twitch

Probabil ați auzit de Twitch dacă jucați jocuri video. Este o platformă de streaming de jocuri deținută de Amazon, care este site-ul de acces pentru a viziona și a difuza conținut de jocuri. Indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre mecanismele unui joc nou sau pur și simplu doriți să vedeți cum sunt gestionate titlurile mai vechi, Twitch îl va avea cu siguranță. Și dacă există ceva despre care credeți că lipsește de pe piață, vă puteți crea propriul flux pentru a-l completa. Puteți viziona gratuit, deoarece serviciul este susținut de anunțuri sau vă puteți abona la canalul unui streamer pentru 4,99 USD și obțineți câteva bonusuri.

Tor Browser

Browserul Tor este un instrument de confidențialitate, un browser care vă protejează confidențialitatea prin blocarea dispozitivelor de urmărire și amprentarea digitală, în timp ce vă criptează datele. Este, de asemenea, un instrument util pentru a ocoli orice site-uri pe care ISP-ul sau țara dumneavoastră le blochează, similar unui VPN. Cel mai bun dintre toate, este open-source, ceea ce înseamnă că a fost și va fi întotdeauna gratuit de utilizat. Indiferent dacă sunteți un utilizator conștient de securitate sau pur și simplu doriți să răsfoiți site-uri interzise, Tor Browser pentru Android este un software pe care ar trebui să îl instalați pentru a vă asigura că este disponibil atunci când aveți nevoie de el.

Microsoft SwiftKey Keyboard

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Android este versatilitatea sa: instrumente terțe pot fi folosite pentru a înlocui unele dintre componentele de bază, cum ar fi tastatura software. Dacă nu vă place Gboard sau doriți doar să încercați o alternativă pe care mulți utilizatori de Android o consideră mai bună, Microsoft SwiftKey Keyboard ar putea fi răspunsul.

SwiftKey este o tastatură software cu funcții complete care oferă o intrare remarcabilă bazată pe glisare. Acum este deținut de Microsoft. Această versiune, la fel ca multe alte aplicații software pentru tastatură, învață din tastarea dumneavoastră, așa că previziunile dumneavoastră ar trebui să se îmbunătățească pe măsură ce îl utilizați mai mult.

Sync for Reddit (Pro)

Există numeroase aplicații Reddit disponibile; unele au venit și au plecat, în timp ce altele au rămas. Unul dintre pilonii este Sync for Reddit; există de ani de zile și a fost dezvoltat activ tot timpul și este aplicația mea personală Reddit. Este ușor de tematizat, funcționează atât pe telefoane, cât și pe tablete și puteți chiar să vizitați Reddit în timp ce serverele sale sunt la pământ, ceea ce pare să se întâmple destul de frecvent în ultimii ani.

Pot apărea probleme, așa cum se întâmplă cu multe aplicații Reddit, dar dezvoltatorul răspunde, așa că știți că aceste probleme nu vor dura mult. Deși Sync for Reddit are zece ani, rămâne popular datorită fiabilității sale.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicații

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2022

Publicat

pe

By

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2022 | Zicala.ro

Dacă intrați în orice rețea de socializare, este foarte rar să vedeți fotografii fără filtre, deoarece acestea au devenit o parte integrantă a vieții noastre virtuale. Fetelor le plac efectele, deoarece pot face nuanța perfectă a pielii, gene lungi frumoase și sprâncene frumoase și îngrijite. Mai mult, datorită efectelor, putem face videoclipurile noastre mai colorate și mai interesante, adăugând în același timp câteva completări. Dacă anterior efectele erau rar folosite, acum sunt folosite aproape peste tot. Să ne uităm la ce efecte există în acest moment și în ce aplicații le putem găsi.

Varietate de efecte

Dacă decideți să vă creați propriul profil pe TikTok – atunci cu siguranță nu puteți face primul videoclip fără efecte! Dacă analizați videoclipurile din tendințe, veți vedea că peste 90% dintre ele au suplimente de efecte. Să ne uităm la care sunt efectele:

  • Trending. Aceste efecte sunt potrivite pentru ca videoclipul să obțină vizionări cât mai curând posibil.
  • Nou. Pe lângă setul standard de TikTok, puteți utiliza aplicații de editare TikTok, care conțin un număr mare de efecte care vor diferi în originalitate.
  • Evenimente. Această secțiune este foarte relevantă pentru diferite sărbători și vă va scufunda în atmosfera de sărbătoare.
  • Fundaluri. Efecte foarte interesante, deoarece vă pot muta oriunde în lume!

Am enumerat doar o mică parte din varietatea de efecte. Pentru a face ca videoclipul să iasă în evidență printre altele — vă sfătuim să utilizați editoare de videoclipuri pentru TikTok care vă vor diversifica videoclipurile.

Cum să folosiți corect efectele?

În primul rând, gândiți-vă la ideea videoclipului și apoi alegeți un efect tematic care să vă lumineze videoclipul. De asemenea, asigurați-vă că vi se potrivește și subliniază partea cea mai bună. Dacă v-ați hotărât deja asupra ideii și efectului atunci puteți începe să filmați videoclipul: intrați pe TikTok, faceți click pe «+» și alegeți efectul potrivit în colțul din stânga jos. Dacă aveți deja un videoclip terminat și doriți să-l îmbunătățiți, atunci puteți edita videoclipul pentru TikTok cu editori suplimentari, care vor face totul pentru dumneavoastră.

De ce este important să alegeți cea mai bună aplicație de editare TikTok?

V-am spus deja că videoclipul poate fi editat cu ajutorul diferiților editori video în afară de TikTok în sine, dar de ce este important să le folosiți numai pe cele bune? Primul lucru la care trebuie să acordați atenție este calitatea efectului, astfel încât acesta să se afle perfect pe videoclip și să surprindă toate detaliile. Sunteți de acord că, dacă aveți o parte a pielii de o culoare și o parte de altă culoare, aceasta va arăta nu foarte frumoasă și va trăda imediat dezordinea. Cel mai bine este să încercați astfel de aplicații în prealabil și să alegeți una care este ușor de utilizat și va impune corect efecte asupra videoclipului.

Continuați lectura

Aplicații

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android

Publicat

pe

By

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android | Zicala.ro

V-ați săturat de imagini plictisitoare și lipsite de viață? Poate că este timpul să aduceți puțină energie artei voastre cu o aplicație de animație. Indiferent ce doriți să creați, există instrumente digitale care sunt accesibile și vă permit să creați animația pe care o iubiți. Indiferent dacă acest lucru vă aduce la viață animalul dumneavoastră de companie preferat sau dacă lucrați la un proiect important, există o mulțime de aplicații pe Android care să vă ajute.

Nu sunteți siguri de unde să începeți când vine vorba de aplicații de animație pentru Android? Ne-am făcut timp să le cercetăm pe cele mai bune, astfel încât să nu fiți nevoiți să o faceți. Deci, să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații pe care să le descărcați și să le încercați singur.

Animation Desk

Să începem cu o aplicație numită Animation Desk. Aceasta este o aplicație foarte populară, deoarece este ușor de utilizat și poate crea animații uimitoare. În special, multora le place interfața și cât de simplă este. Toate meniurile sunt ușor de citit și nimic nu este aglomerat. Deci, dacă sunteți nou în aplicațiile de animație, aceasta este una ideală pentru început.

Animation Desk | Zicala.ro

De exemplu, puteți folosi o colecție de pensule pentru a vă crea animația. Aceasta include și o mulțime de culori. Aveți mult control și alegeți numărul de cadre pe care doriți. Apoi, când ați terminat, puteți exporta noua animație într-o varietate de moduri. Acesta poate fi un fișier video sau chiar PDF.

Stick Nodes

O altă aplicație pe care o puteți încerca să o utilizați este Stick Nodes. Acesta este o aplicație bună dacă doriți să faceți îmbinări și părți ale unei mișcări de animație. Această aplicație face ușor de realizat și puteți crea figuri pentru a spune o poveste. Un lucru pentru care nu puteți da vina acestei aplicații este caracteristicile la care obțineți acces.

Stick Nodes | Zicala.ro

În special, versiunea pro a aplicației vă va oferi și mai mult. De asemenea, va elimina aplicațiile enervante care devin deranjante dacă aveți multe animații de creat. Dar, amintiți-vă că materialul de stocare poate funcționa bine și pentru proiecte și le puteți combina cu animație. În acest fel, puteți combina diferite imagini pentru un impact mai mare.

Draw Cartoons 2

Crearea de animații de la zero poate fi consumatoare de timp și dificilă. Trebuie să vă eliberați o mare parte din programul dumneavoastră, precum și să aveți creativitatea și răbdarea pentru a vă aduce munca la viață. Pentru unii oameni, acest lucru nu este posibil. Deci, aici Draw Cartoon 2 va fi benefic. Aceasta este o aplicație de animație care vă permite să tăiați colțuri. În special, puteți profita de bibliotecă și puteți alege dintre personaje. Apoi, puteți utiliza funcțiile pentru a crea o animație.

Draw Cartoons 2 | Zicala.ro

Dacă decideți că doriți să vă asumați sarcina de a crea o animație de la zero, puteți face acest lucru cu Draw Cartoons 2. În continuare le puteți face să se miște într-un mod similar cu personajele gata făcute, dar puteți să le faceți unice și exact ceea ce căutați.

Draw Cartoons 2
Draw Cartoons 2
Developer: Zaliv Armenia
Price: Free

PicsArt Animator

Dacă încă nu ați găsit aplicația pe care o căutați, asigurați-vă că consultați PicsArt Animator. Aceasta este o altă aplicație fantastică pe care o puteți folosi pentru a vă aduce personajele la viață. În special, este gratuit de utilizat, ceea ce înseamnă că o puteți încerca. Mulți oameni le place să folosească această aplicație pentru a crea desene animate. Le puteți salva ca GIF și le puteți partaja cu ușurință pe rețelele sociale și pe internet.

PicsArt Animator | Zicala.ro

O caracteristică bună pe care am descoperit-o este că puteți adăuga text și efecte sonore la animații. Deci, acest lucru poate crea o experiență mai plăcută. Nu vă faceți griji dacă nu știți de unde să începeți. Această aplicație are tutoriale pe care le puteți urma, ceea ce face simplu să creați animația pe care o iubiți.

Picsart Animator: GIF & Video
Picsart Animator: GIF & Video

Stop Motion Studio

Nu în ultimul rând, vrem să vă prezentăm Stop Motion Studio. Aceasta va fi cea mai bună aplicație de folosit dacă doriți să treceți peste personaje și să treceți în filme scurte. Puteți face aproape orice cu această aplicație și există o serie de efecte profesionale cu care vă veți bucura să experimentați.

Stop Motion Studio | Zicala.ro

De exemplu, puteți utiliza efecte 3D, precum și estomparea apei și lovirea. Chiar dacă sunteți nou în animație, considerăm că această aplicație este ușor de utilizat. Puteți folosi gesturi pe ecranul tactil, ceea ce este ideal pe Android. Dar, rețineți că nu există modele prefabricate pentru această aplicație. Aceasta înseamnă că toate animațiile pe care le creați trebuie să le faceți de la zero singuri.

Stop Motion Studio
Stop Motion Studio
Developer: Cateater
Price: Free
Continuați lectura

Aplicații

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite

Publicat

pe

By

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite | Zicala.ro

A existat ceva numit Powertoys cu mult timp în urmă, deja în era Windows 95. Era un pachet de mici suplimente utile sau distractive. După cum probabil știți, sunt înapoi într-o formă diferită, dar cu același nume.

Powertoys este în continuă expansiune și acum constă dintr-o colecție destul de substanțială de funcții și programe utile. Aruncăm o privire mai atentă la unele dintre ele.

Powertoys poate fi descărcat din Microsoft Store sau poate fi descărcat ca fișier de instalare din Github.

De-a lungul anilor, aceste funcții au fost integrate în pachet: Always on top, Powertoys Awake, Colorpicker, Fancyzones, suplimente File Explorer, Image Resizer, Keyboard Manager, utilități pentru mouse, Powerrename, Powertoys Run, Shortcut Guide și Video Conference Mute.

După instalare, le veți găsi pe toate în fereastra Powertoys, unde puteți face click pe ele pentru a face setările și a obține mai multe informații.

Always on top

Când utilizați comanda rapidă Windows + Ctrl + T, fereastra curentă va fi întotdeauna deasupra altor ferestre. Acesta este marcat cu un cadru de fereastră colorat. Aceeași comandă rapidă dezactivează funcția.

Awake

Dacă efectuați o descărcare sau o altă sarcină importantă, probabil că nu doriți ca PC-ul să intre în repaus. Puteți remedia cu ușurință acest lucru fără a modifica setările de energie. Deschideți Awake în Powertoys și setați glisorul în poziția Activat.

Powerrename

Redenumiți rapid și ușor mai multe fișiere simultan, selectând toate fișierele și făcând click dreapta. Selectați PowerRename. Cu opțiuni de căutare și înlocuire și alte opțiuni care amintesc de funcțiile de căutare din Word, puteți obține cu ușurință numele de fișiere dorite.

Instrumente pentru mouse

Uneori, indicatorul mouse-ului este de neînțeles și greu de găsit în dezordinea de pe ecran, în special pe mai multe ecrane. Atingeți de două ori Ctrl pentru a estompa întregul ecran, cu excepția unui cerc în care se află indicatorul. Sunt disponibile și funcții suplimentare, cum ar fi un iluminator.

Continuați lectura
Nord VPN Black Friday
Atlas VPN Black Friday

Prindeți Reducerile

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending