Conectează-te cu noi

Aplicații

5 Aplicații Android Utile

Publicat

pe

5 Aplicații Android Utile | Zicala.ro

Găsirea celor mai bune aplicații Android poate fi dificilă, motiv pentru care am pregătit prezentarea de astăzi a aplicațiilor pentru a vă ajuta. Am ales manual cele mai populare și notabile aplicații de pe platformă, care sunt potrivite pentru telefoane, de la smartphone-uri low-cost până la produse emblematice high-end. Gândiți-vă la colecția de astăzi ca la o listă cu cele mai bune aplicații.

Dacă aplicația dumneavoastră preferată nu este pe listă, asigurați-vă că ne anunțați în comentarii.

Google Maps

Să începem cu Google Maps. Deși sunt sigur că majoritatea dintre noi au folosit și sunt familiarizați cu acest software, asta nu anulează valoarea acestei listări. Google Maps este un program obligatoriu, precum și software-ul de hărți pentru dispozitivele mobile și din motive întemeiate: este încă una dintre cele mai bune hărți și aplicații de navigare.

Google Maps este un software uimitor pentru a găsi restaurante și benzinării, precum și pentru a examina locațiile pe care le-ați vizitat. În plus, navigația este superbă. Deși înțeleg că unii indivizi preferă Waze, nu există nicio îndoială că Google Maps este utilizat mai pe scară largă, permițând conținutului său aglomerat să se extindă într-un ritm mult mai rapid decât orice alt software de cartografiere. Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unui serviciu de partajare, cea mai apropiată pistă de ciclism sau pur și simplu doriți să știți cât timp durează să mergeți pe jos până la magazinul alimentar, Google Maps este aproape sigur locul unde să mergeți.

Twitch

Probabil ați auzit de Twitch dacă jucați jocuri video. Este o platformă de streaming de jocuri deținută de Amazon, care este site-ul de acces pentru a viziona și a difuza conținut de jocuri. Indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre mecanismele unui joc nou sau pur și simplu doriți să vedeți cum sunt gestionate titlurile mai vechi, Twitch îl va avea cu siguranță. Și dacă există ceva despre care credeți că lipsește de pe piață, vă puteți crea propriul flux pentru a-l completa. Puteți viziona gratuit, deoarece serviciul este susținut de anunțuri sau vă puteți abona la canalul unui streamer pentru 4,99 USD și obțineți câteva bonusuri.

Tor Browser

Browserul Tor este un instrument de confidențialitate, un browser care vă protejează confidențialitatea prin blocarea dispozitivelor de urmărire și amprentarea digitală, în timp ce vă criptează datele. Este, de asemenea, un instrument util pentru a ocoli orice site-uri pe care ISP-ul sau țara dumneavoastră le blochează, similar unui VPN. Cel mai bun dintre toate, este open-source, ceea ce înseamnă că a fost și va fi întotdeauna gratuit de utilizat. Indiferent dacă sunteți un utilizator conștient de securitate sau pur și simplu doriți să răsfoiți site-uri interzise, Tor Browser pentru Android este un software pe care ar trebui să îl instalați pentru a vă asigura că este disponibil atunci când aveți nevoie de el.

Microsoft SwiftKey Keyboard

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Android este versatilitatea sa: instrumente terțe pot fi folosite pentru a înlocui unele dintre componentele de bază, cum ar fi tastatura software. Dacă nu vă place Gboard sau doriți doar să încercați o alternativă pe care mulți utilizatori de Android o consideră mai bună, Microsoft SwiftKey Keyboard ar putea fi răspunsul.

SwiftKey este o tastatură software cu funcții complete care oferă o intrare remarcabilă bazată pe glisare. Acum este deținut de Microsoft. Această versiune, la fel ca multe alte aplicații software pentru tastatură, învață din tastarea dumneavoastră, așa că previziunile dumneavoastră ar trebui să se îmbunătățească pe măsură ce îl utilizați mai mult.

Sync for Reddit (Pro)

Există numeroase aplicații Reddit disponibile; unele au venit și au plecat, în timp ce altele au rămas. Unul dintre pilonii este Sync for Reddit; există de ani de zile și a fost dezvoltat activ tot timpul și este aplicația mea personală Reddit. Este ușor de tematizat, funcționează atât pe telefoane, cât și pe tablete și puteți chiar să vizitați Reddit în timp ce serverele sale sunt la pământ, ceea ce pare să se întâmple destul de frecvent în ultimii ani.

Pot apărea probleme, așa cum se întâmplă cu multe aplicații Reddit, dar dezvoltatorul răspunde, așa că știți că aceste probleme nu vor dura mult. Deși Sync for Reddit are zece ani, rămâne popular datorită fiabilității sale.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending