Conectează-te cu noi

Gaming

Cum Ștergeți Memoria Cache pe PlayStation 5?

Publicat

pe

Cum Ștergeți Memoria Cache pe PlayStation 5? | Zicala.ro

Este greu de crezut că PlayStation 5 nu este deloc un produs nou, ci o consolă pe care o folosesc zeci de milioane de utilizatori. Și cu cât sunt mai mulți utilizatori, cu atât mai multe întrebări – inclusiv cele la care nici chiar compania însăși nu oferă răspunsuri oficiale.

PlayStation 5 | Zicala.ro

De ce ar trebui să ștergeți memoria cache pe PlayStation 5?

Astăzi vom aborda întrebarea des adresată despre cum să ștergeți memoria cache pe PlayStation 5. În ciuda faptului că nu există o astfel de opțiune în setări, nu este atât de dificil de făcut. Experții recomandă curățarea memoriei cache la fiecare șase luni.

PlayStation 5 va fi întotdeauna mai rapid decât PS4 pentru că folosește un SSD personalizat mai degrabă decât un hard disk. Dar mai devreme sau mai târziu poate începe să încetinească. Pentru a șterge memoria cache SSD M.2, trebuie să intrați în modul sigur.

Ștergere Memoria Cache PlayStation 5 | Zicala.ro

Cum să porniți PlayStation 5 în modul sigur

Practic, întregul proces este o chestiune de două click-uri. Tot ce aveți nevoie este un controler DualSense și un cablu USB-C.

  • Opriți consola cu controlerul sau țineți apăsat butonul de pornire al PS5 până când se oprește. Nu aveți nevoie de modul de repaus, așa că dezactivați-l.
  • Conectați controlerul la consolă cu cablul.
  • Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire de pe consolă până când emite un bip de două ori.
  • Când auziți al doilea bip, apăsați butonul de pornire de pe controler.

Este timpul să ștergeți memoria cache

Acum vă aflați în meniul modului sigur. Găsiți elementul cinci – Ștergeți memoria cache și reconstruiți baza de date – și selectați-l.

Acceptați totul și așteptați finalizarea procesului. După aceea, consola se va reporni singură.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending