Conectează-te cu noi

Călătorie

Destinații Frumoase de Călătorie în Toamnă

Publicat

pe

Destinații Frumoase de Călătorie în Toamnă | ZIcala.ro

Toamna, zilele devin mai scurte, temperatura scade, iar ritmul vieții încetinește ușor. Fie că vreți să prelungiți vara, să evitați aglomerația în timpul sezonului de vârf, fie că abia asteptați ca frunzele aurii să înceapă să cadă, aici găsiți câteva destinații spectaculoase care strălucesc în lumina toamnei pentru dumneavoastră.

Toamna este cel mai spectaculos anotimp și ultima bucurie înainte de a bate vântul rece de iarnă.

Sezonul este momentul perfect, cel mai important, pentru a vedea cum frunzele se schimbă de la verde luxuriant vara la auriu strălucitor, portocaliu și roșu și pentru zile confortabile, vreme de pulover și cidru fierbinte.

Pe măsură ce soarele de vară apune, mulți oameni simt că vacanțele s-au încheiat, dar septembrie, octombrie și noiembrie sunt cele mai bune luni ale anului pentru a călători. De la Paris la New York, iată câteva dintre cele mai bune destinații pentru o vacanță de toamnă.

Paris, Franța

Parisul încetinește în octombrie și noiembrie, așa că puteți economisi bani și puteți experimenta capitala romantică fără numărul mare de turiști. Intrați și ieșiți din Luvru, faceți o excursie cu barca pe râul Sena și plimbați-vă pe străzile pietruite, cu mult spațiu pentru a respira aerul curat.

Septembrie se simte mai real pentru că parizienii și-au încheiat vacanțele. Nu exclude ca oamenii să urmărească distracția preferată a orașului în cafenelele de pe trotuar. Vremea rece este scuza perfectă pentru a trece pe lângă o cafenea și a lua o ceașcă de cafea sau celebra ciocolată caldă.

Plimbându-vă în parcuri legendare (cum ar fi Grădinile Luxemburg, Parc des Buttes-Chaumont, Coulee Verte sau Jardin du Palais Royal), frunzișul luxuriant și aerul proaspăt vă pot îmbunătăți starea de spirit.

Oferte Early Booking 2021 City Break Paris Franta

Kyoto, Japan

Japonia este renumită pentru florile de cireș primăvara, dar toamna, acești copaci sunt acoperiți cu covoare roșii, aurii și portocalii. Este greu de prezis când vor apărea frunzele fiecărui oraș și cât vor rămâne, dar Japonia în ansamblu vede culorile toamnei.

În Japonia, termenul „momijigari” este folosit pentru a descrie o frunze care aruncă o privire, însoțită de un picnic cu prietenii. Există un loc mai bun decât frumosul oraș imperial Kyoto?

Din octombrie până în noiembrie, frunzele crocante de toamnă sunt peste tot în Kyoto. Templele antice precum Templul Kiyomizu și Eikando din Kyoto sunt acoperite cu arbori de arțar.

Asigurați-vă că faceți un tur cu barca pe râul Hozu și bucurați-vă de peisajul superb de toamnă din vale. Sau mai bine zis, închiriați o barcă cu vâsle și bucurați-vă de timpul dumneavoastră.

19 Unique Things to Do in Kyoto, Japan | Geeky Explorer | Travel smart

Amsterdam, Țările de Jos

Amsterdam este una dintre cele mai romantice destinații ale anului, mai ales când copacii de-a lungul canalului sunt pătați cu culori calde de toamnă. Acest oraș, vizitat de milioane de turiști în fiecare an, este relativ liniștit în această perioadă a anului. Veți trece nesupravegheați și nu veți fi considerat un turist, ci un rezident al Amsterdamului.

Puteți găsi multe activități de făcut în timp ce admirați spectacolul de culori de toamnă. Puteți să faceți o plimbare în parc, puteți vizita muzee, vă puteți relaxa într-o cafenea cu o priveliște superbă, de unde puteți citi sau asculta muzica preferată sau orice vi se pare interesant.

Plimbați-vă prin frumoasele magazine de creatori de modă și librăriile din Amsterdam.

Amsterdam - Wikipedia

Toscana, Italia

Podgoriile și dealurile ondulate ale Toscanei renasc toamna. Peisajul își schimbă treptat nuanțele de la verde la o varietate de culori specifice sezonului. Toamna este, de asemenea, vremea festivalurilor recoltei în toată regiunea dacă vizitați în cele trei weekenduri din noiembrie, nu ratați Festivalul Trufei San Miniato. Totodată, la Florența, când vremea era puțin rece în octombrie, aglomerația a început să scadă. Cu toate acestea, sunt prea multe locuri care merită explorate în interior (muzee, biserici, magazine) atâta timp cât vă îmbrăcați călduros, vremea nu este deloc un factor important.

Bruges, Belgia

Frumosul oraș medieval Bruges este plin de energie toamna, cu culori spectaculoase pe marginea canalului, un oraș vechi atmosferic și mâncare bună pentru octombrie și noiembrie! Singurele două mâncăruri belgiene care trebuie încercate sunt vafele decadente învelite în cremă și fructe de toamnă fructate sau cartofii prăjiți cu maioneză, care este acompaniamentul tradițional al Belgiei.

La Bruges se poate ajunge ușor din Londra sau Paris prin Eurostar. Este perfect pentru o escapadă de weekend de toamnă, perfect pentru plimbare și relaxare. Locul va fi înconjurat de culorile toamnei pe măsură ce copacii se întorc și este un loc bun pentru a șerpui. Urmați poteca morii de vânt pentru a admira priveliștea minunată a celor mai vechi mori de vânt ale orașului. Aceste mori de vânt ies în evidență în peisaj pe fundalul soarelui scăzut de toamnă.

O zi în Bruges, cel mai frumos oraș din Belgia - Consilier Turism

Tarrytown, New York

Tarrytown, la doar o oră cu mașina de New York City, este o destinație grozavă de vacanță pentru locuitorii orașului.

Este frumos pe tot parcursul anului, mai ales toamna când frunzele încep să se schimbe. Vă veți bucura de activități interesante, drumeții liniștite prin frunziș și vederi frumoase ale Văii Hudson.

Există case bântuite, tururi de cimitir și celebrul eveniment mare de lanternă de dovleac, care conține sute de dovleci sculptați.

Tarrytown este, de asemenea, aproape de Sleepy Hollow, baza romanului lui Washington Irving „Legenda Sleepy Hollow”, ceea ce îl face orașul perfect de vizitat înainte și după Halloween.

50 Prospect Ave, Tarrytown, NY 10591 | LoopNet.com

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending