Conectează-te cu noi

Călătorie

Ce Să Nu Ratați în Următoarea Călătorie în Anglia

Publicat

pe

Ce Să Nu Ratați în Următoarea Călătorie în Anglia | Zicala.ro

Anglia oferă posibilități aproape nesfârșite de lucruri de văzut și de făcut și, pentru asta, este printre cele mai vizitate țări. Parte a frumoaselor insule britanice, această țară mică, dar cu o mare influență, este plină de istorie fascinantă, orașe și tradiții culturale bogate. Locații istorice pot fi găsite la fiecare pas, de la megaliți preistorici și situri romane antice până la castele vechi de secole și centre ale orașelor datând din Evul Mediu. Anglia găzduiește, de asemenea, peste 600 de mile de coastă fascinantă și câteva atracții turistice de top la nivel global.

Țara este împărțită în nouă regiuni separate. Fiecare regiune are propria sa cultură, istorie și personalitate unică – de la satele fermecătoare din Cornwall și frumoasele dealuri din Cotswolds până la uimitoarea coastă de nord-est și viața urbană plină de viață din capitală.

Face destinația perfectă pentru cei care doresc să facă o vizită rapidă sau pentru cei care intenționează să se bucure de experiența pe termen lung.

Anglia are cele mai populare destinații turistice conectate prin trenuri și autobuze, așa că este extrem de ușor de deplasat. Sau puteți călători între punctele de interes pe un sistem de autostrăzi bine planificat. Nu contează ce mijloc de transport alegeți; vi se garantează o experiență de neuitat.

Londra: Chinatown

În estul Londrei, la începutul secolului al XX-lea, mulți imigranți chinezi s-au adunat la Londra și au început să înființeze afaceri pentru a satisface mulțimea de marinari chinezi care frecventau docurile.

Cu toate acestea, din cauza Blitz-ului, al Doilea Război Mondial, a unui aflux mare de imigranți din Hong Kong și a popularității tot mai mari a bucătăriei chinezești, multe restaurante chinezești au fost deschise.

Astăzi, cea mai bună bucătărie chinezească poate fi găsită chiar lângă Shaftesbury.

Cambridge: Universitatea din Cambridge

Universitatea din Cambridge, fondată în 1209, este a patra universitate care a supraviețuit la nivel global (cea mai veche fiind Universitatea din Karueein, Fez, Maroc).

În prezent, este o universitate colegială și este formată din 31 de colegii cu aproximativ 18.000 de studenți. Universitatea a fost înființată pentru prima dată când un grup de cercetători a părăsit Universitatea Oxford după ce a fost implicat într-o dispută cu localnicii.

Trinity College, cu capela sa foarte sculptată, o capodopera a arhitecturii barocului englez, iese cu adevărat în evidență.

Cornwall: Proiectul Eden

Proiectul Eden din Cornwall se află sub auspiciile creșterii durabile, o serie de proiecte de mediu și sociale.

Vizitatorii pot vedea o varietate de peisaje frumoase pe lângă numeroase opere de artă. De asemenea, cântă la evenimente muzicale regulate și găzduiește o divizie de cercetare botanică și conservare.

Proiectul Eden este mult mai mult decât un parc de distracții horticol. Vizitatorii pot învăța prin afișaje interactive și informații detaliate despre minunea naturală care se întinde pe peste 10 hectare.

Londra: National Gallery

Descoperind una dintre cele mai cuprinzătoare colecții de picturi din lume, Galeria Națională este al doilea cel mai vizitat muzeu din Londra. Colecțiile, care prezintă o secțiune transversală aproape completă a picturii europene din 1260 până în 1920, sunt solide în mașinile olandeze și în școlile italiene din secolele al XV-lea și al XVI-lea. Galeriile italiene vizualizează multe lucrări ale lui Bellini, Botticelli, Correggio, Titian, Fra Angelico, Giotto, Tintoretto și Veronese, în special Madona și copiii cu Sf. Ana și Ioan Botezătorul a lui Leonardo da Vinci, Pasiunea lui Rafael și Intrarea lui Michelangelo.

În galeriile germane și olandeze, puteți găsi lucrările lui Dürer, van Dyck, Frans Hals, Vermeer și Rembrandt. Printre lucrările franceze se numără Ingres, Delacroix, Daumier, Monet (inclusiv Apa-Lily Pond), Manet, Degas, Renoir și Cezanne.

Canterbury: Catedrala Canterbury

Catedrala Canterbury (un patrimoniu mondial UNESCO) este situată în inima orașului istoric care îi poartă numele și găzduiește Arhiepiscopul de Canterbury. Este leagănul creștinismului englez. Totul a început în 597 când Sfântul Augustin i-a convertit pe păgânii anglo-saxoni pentru a deveni atunci primul episcop. Dar în acest frumos oraș medieval există mult mai mult decât catedrala sa. Canterbury este, de asemenea, o destinație culturală și de divertisment cunoscută, cu magazine, galerii și cafenele. Vă puteți bucura de un moment de relaxare pe terasa unei cafenele urmărind știrile de pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți găsi atracții precum cele axate pe trecutul roman al orașului și pe Anglia medievală a lui Chaucer.

Salisbury, Wiltshire: Catedrala Salisbury

Catedrala din Salisbury, cunoscută și sub numele de Biserica Catedralei Sfintei Fecioare Maria, a fost construită în secolul al XIII-lea.

Este un exemplu timpuriu al arhitecturii engleze timpurii și are cea mai înaltă biserică din întreaga țară, la înălțimea de 123 metri.

Turnul bisericii este deschis publicului, iar vizitatorii pot vedea spiritele de lemn destul de spectaculoase ale vechiului turn.

Catedrala găzduiește, de asemenea, cel mai vechi ceas funcțional din lume, care a fost realizat în 1386, iar cea mai bună copie a Magna Carta (există în total patru copii originale) este păstrată în siguranță în interiorul zidurilor catedralei.

Berkshire: Castelul Windsor

Castelul Windsor, una dintre reședințele familiei regale britanice, se află în Berkshire.

A fost construit inițial în secolul al XI-lea, la puțin timp după invazia normandă condusă de William Cuceritorul. De când Henric I a venit să-l arunce în 1100, castelul a fost folosit de monarhii succesori și este cel mai lung palat din Europa.

Castelul a fost construit inițial pentru a asigura stăpânirea normandelor în jurul suburbiilor Londrei și pentru a supraveghea o parte importantă din punct de vedere strategic a Tamisei.

Servește ca loc pentru vizitele de stat și o atracție turistică populară și este acum reședința preferată de weekend a actualei regente britanice, Regina Elisabeta a II-a.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending