Conectează-te cu noi

Călătorie

Destinații Ideale Pentru Călătorii Singure în Marea Britanie

Publicat

pe

Destinații Ideale Pentru Călătorii Singure în Marea Britanie | Zicala.ro

În zilele noastre, tot mai mulți oameni petrec timp singuri și aleg să călătorească în propria aventură. Nimic nu se poate compara cu libertatea de a merge oricând, oriunde și fără durerile de cap care vin adesea odată cu călătoriile în grup. Ieșind din cercul dumneavoastră și ieșind singuri, vă puteți amesteca mai ușor cu împrejurimile, puteți face activitățile preferate și puteți întâlni noi prieteni pe drum!

Călătorind singur în Marea Britanie este una dintre cele mai bune experiențe. Este sigur, transportul este convenabil, iar oamenii sunt foarte prietenoși. De la orașe vibrante până la orașe de pe litoral și peisaje de nedescris, acestea sunt unele dintre cele mai bune locuri de vizitat.

Rețeaua feroviară din Anglia are conexiuni bune în toată țara. Există autobuze de lungă distanță care leagă orașe și orașe, precum și autobuze locale în zone mai mici. Dacă doriți să călătoriți mai flexibil, puteți alege și să închiriați o mașină. Indiferent de direcția în care decideți să călătoriți, există multe destinații frumoase care merită explorate.

Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai bune locuri pentru călătorii solitar din Marea Britanie.

Edinburgh

Edinburgh are un castel impresionant, o vedere panoramică a orașului pe Arthur’s Seat și un muzeu de primă clasă. Este un oraș grozav de vizitat pe cont propriu în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea a ceva special, vizitați Edinburgh în august, unde artiștii de comedie, dramă, dans, artă și muzică vor veni în oraș pentru a participa la Festivalul anual Edinburgh Fringe. Lonely Planet a evaluat Fringe drept cea mai bună experiență din Marea Britanie și nu există nimic ca să împărtășiți râsul pentru a vă face să vă simțiți parte din comunitate.

Există sute de locații participante și divertisment stradal, așa că vă rugăm să rezervați în avans cazare la un hotel la prețuri accesibile și asigurați-vă că aveți un loc pentru a urmări spectacolele frumoase ale artiștilor și comedianților de renume mondial.

Cornwall

Pentru a fi complet sincer, dacă sunteți în căutarea unei vacanțe la plajă în care să vă puteți bucura și să vă arătați liniile de bronzat în apele calde, Cornwall poate să nu fie pentru dumneavoastră. Chiar și pe coasta de sud a Angliei, este mai probabil să fiți prinși de burniță decât de insolație, dar asta este doar o parte din farmec. Plajele din Cornwall sunt departe de țărmurile Rivierei Franceze, dar sunt locuri ideale pentru a vă plimba în vânt puternic, pentru a vâsli și pentru a savura o mulțime de fish and chips la apusul soarelui. Cu multe orașe pitorești de pescuit, ruine antice și centre de artă, există multe locuri potrivite pentru călătorii solitari. Dacă aveți nevoie de câteva sugestii: aduceți un selfie stick sau un trepied pentru a face fotografia perfectă de vacanță. Nu, nu trebuie să pozați ca un influencer de pe Instagram, dar veți regreta că nu ați făcut o poză într-un peisaj frumos.

Glasgow

Glasgow este un oraș al muzicii UNESCO, ceea ce înseamnă că este un loc de vizitat obligatoriu pentru iubitorii de muzică și este plin de activități pline de viață. Pe lângă mâncarea delicioasă, există multe parcuri frumoase și grădini botanice. Acolo vă puteți bucura de o plimbare, un picnic, puteți citi o carte în atmosfera plăcută a naturii. Dacă vă plac drumețiile lungi, Parcul Național Trossachs este la doar 1 oră distanță.

Costal Exmoor

Având în vedere cât de departe este Exmoor, este, de asemenea, foarte ușor de ajuns. Când oamenii plănuiesc să călătorească în orașul de plajă mai aglomerat din North Devon, această bijuterie ascunsă este adesea uitată, cu kilometri de trasee accidentate de coastă și cea mai mare pădure de coastă din Marea Britanie. Există, de asemenea, unele dintre cele mai bune locuri sălbatice de înot din țară. Lee Bay este o plajă retrasă și ușor de accesat lângă valea stâncoasă, iar plaja tunel ascunsă de lângă Ilfracombe este perfectă pentru o baie la apus.

Puteți ajunge cu ușurință la Devon cu trenul, serviciul de la Londra la Exeter durează doar 2 ore, iar zborurile către Barnstable pleacă frecvent. Dacă aveți timp, puteți lua un feribot de la Ilfracombe și Bidford la Lundy Island. Această rezervație naturală îndepărtată găzduiește mulți papagali de mare și foci. Este încă sălbatic și majoritatea sunt nedezvoltate, astfel încât să vă puteți deconecta. Mai este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru a vedea papagalii de mare și multe alte păsări, căprioare sălbatice și plante înflorite.

Districtul Lacurilor

Când călătoriți în Marea Britanie, trebuie să mergeți în Districtul Lacurilor. Situat în Cumbria, numele său provine de la lacul glaciar situat între dealuri, mlaștini și văi. Timp de secole, peisajul său rural frumos a inspirat scriitori și artiști și nu este greu de înțeles de ce.

Este deosebit de popular printre entuziaștii în aer liber și are multe trasee pentru drumeții, mers pe jos și ciclism. Districtul Lacurilor este un loc grozav de vizitat pe cont propriu, deoarece este foarte sigur, oamenii sunt prietenoși și există multe opțiuni de cazare în jur. Cel mai bun mod de a vă deplasa prin zonă este cu mașina, deoarece multe dintre cele mai bune atracții sunt îndepărtate și nu există conexiune de transport public.

Baza ideală pentru explorarea lacului este Ambleside, un oraș mic cu magazine interesante, case frumoase și multe restaurante excelente. De aici, puteți merge până la Stockghhyll Force, un traseu cu cascadă cu vederi neîntrerupte ale orașului.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending