Conectează-te cu noi

Călătorie

Lucruri Uimitoare de Făcut în Brooklyn

Publicat

pe

Lucruri Uimitoare de Făcut în Brooklyn | Zicala.ro

Brooklyn oferă un număr atât de important de lucruri de văzut și de făcut, așa că în cazul în care vă simțiți copleșiți de un număr mare de opțiuni, am prezentat câteva activități și locuri pe care ar trebui să le vizitați atunci când vă aflați în zonă. De la o plimbare pe podul popular la o seară într-un muzeu, există numeroase moduri de a parcurge ziua în oraș. Asigurați-vă că includeți o parte din acestea în programul dumneavoastră din Brooklyn.

Plimbare peste Podul Brooklyn

Podul Brooklyn face interfață cu două districte incredibile din New York, Manhattan și Brooklyn, și puteți să vă plimbați, conduce, merge cu bicicleta sau pur și simplu îl puteți aprecia de la distanță de la numeroase puncte de observație din jurul orașului. Într-un fel sau altul, Podul Brooklyn este o necesitate absolută de văzut atunci când vă aventurați în Brooklyn. Adevărul să fie spus, nu este doar o întâlnire plăcută pentru vizitatori, dar mulți newyorkezi ajung încă fermecați de pod. Există chiar și o pasarelă dedicată pentru umblători pe Podul Brooklyn, peste traficul de vehicule, fiind o plimbare grozavă.

Vizitați muzeul retro New York Transit

Această galerie unică, găzduită într-o stație de metrou dezafectată din centrul orașului Brooklyn, are o gamă largă de vehicule de tramvai de epocă. Vă veți simți ca și cum v-ați aventurat într-o mașină a timpului în timp ce citiți vehiculele care se întorc din 1907. Muzeul povestește poveștile și istoria transportului în masă din orașul New York prin exponatele și sortimentul de suveniruri.

Ascultați muzică de cameră pe o barjă

Fanii muzicii vor aprecia să vizioneze un spectacol pe o mare navă de marfă veche care a fost reproiectată în singurul coridor plutitor al spectacolului din New York, numit BargeMusic. BargeMusic are un program de compoziții orchestrale. A fost înființată în 1977 de un muzician care a făcut un coridor de spectacol pe o barcă de canal de oțel de 30 de metri din 1899, care era o navă de lucru.

Săriți peste valuri în Insula Coney

Insula Coney este la doar o călătorie cu trenul de Manhattan, dar se simte complet diferit. Cel mai aglomerat de-a lungul lunilor de la jumătatea anului, Insula Coney simte un echilibru între evadare pe malul mării și festival kitsch. Treceți printr-o zi pe nisip absorbind razele de pe malul mării, ceea ce este permis societății în general, sau apreciați o plimbare pe promenada remarcabilă. Adăpostește un acvariu, un amfiteatru, o echipă de baseball restrânsă și cantități uriașe de mâncăruri incredibile, această porțiune rece din Brooklyn ar trebui să fie în fiecare program de călătorie din Brooklyn.

Vizitați animalele de la grădina zoologică Prospect Park

Grădina zoologică Prospect Park este deschisă tot anul și include o grădină zoologică pentru animale de companie și câteva zone de spectacol. În cazul în care mergeți cu familia, această grădină zoologică este locul ideal și are spectacole magnifice pentru toată lumea, atât în interior, cât și în exterior. Uitați-vă la popândăii ciudați și la iepurași magnifici și nu uitați de animalele de fermă. Grădina zoologică este deschisă 365 de zile în fiecare an.

Explorați arta stradală în Bushwick

Puteți trece ziua la cele mai bune galerii din lume din Manhattan, dar ar trebui să vă dați seama că pereții centrului de distribuție din Bushwick sunt încărcați cu probabil cea mai bună măiestrie din New York. Începeți vizita de artă rutieră la Bushwick Collective de pe strada Troutman pe bulevardul Saint Nicholas, unde picturile strălucitoare sunt pictate pe pereții clădirilor învecinate. În ciuda faptului că aceasta este porțiunea Bushwick cunoscută pentru arta rutieră, există, de asemenea, alte picturi murale eminente la granița Bushwick/East Williamsburg, aproape de stația Morgan Avenue L. Plimbați-vă în jurul acestui segment din Bushwick, făcând o apariție la Friends NYC de pe strada Bogart pentru niște șiruri de epocă, la fel ca un sortiment incredibil de haine și pietre prețioase noi, în timp ce vă plimbați pe minunatele drumuri din Bushwick.

Bucurați-vă de o seară în Greenpoint

​Greenpoint este la modă și, dacă întrebați de ce, există o spălătorie care servește drept bar, iar un vechi hol polonez pentru cină a fost transformat într-un bazar unde puteți juca ping pong, vă puteți infiltra la trupele dumneavoastră preferate și să apreciați niște karaoke. În Greenpoint, încă un grup de oameni polonezi plini de energie, găzduiesc, de asemenea, diverși oameni la modă. Nu, în acest moment vecinul somnoros de la Williamsburg, Greenpoint se transformă într-un gol. De la o seară leneșă într-un parc grandios de pe malul apei până la răsfoirea prin magazinele de pe principalele bulevarde comerciale, o vizită la Greenpoint ar trebui să fie în lista dumneavoastră de locuri de văzut în următoarea călătorie la Brooklyn.

Scufundați-vă la soare în Parcul Brooklyn Bridge

Parcul Brooklyn Bridge, așezat pe malul râului East, vizavi de Manhattanul de jos, are perspective grozave, cu o vedere gigantică a portului New York, Podurile Brooklyn și Manhattan, Manhattan-ul de jos, traficul de nave pe East River și, evident, perspective asupra Statuia Libertății. În plus, există și mai multe: Parcul Brooklyn Bridge este un cadru social și sportiv, cu un program entuziast de spectacole, filme de vară în aer liber, cursuri de exerciții în afara, îndrumări de șah, caiac și acesta fiind doar vârful aisbergului.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending