Conectează-te cu noi

Gaming

Epic Games Oferă Gratuit Bioshock: The Collection

Publicat

pe

Epic Games Oferă Gratuit Bioshock: The Collection | Zicala.ro

Dacă ați vrut vreodată să luați Bioshock: The Collection pentru PC, mergeți pe Epic Games Store acum! În perioada 26 mai – 2 iunie, jocul va fi disponibil acolo gratuit. Colecția include BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered și BioShock Infinite: The Complete Edition. Toate jocurile au texturi îmbunătățite și suport pentru afișaje cu rezoluție și rată de împrosprătare mai mari.

Bioshock gratuit: Colecția este disponibilă pentru toată lumea, cu excepția conturilor rusești din Epic Games Store. La fel ca și în cazul Borderlands 3, editorul BioShock: The Collection este 2K Games, care și-a suspendat activitățile în Rusia după invadarea Ucrainei.

Epic Mega Sale

Permiteți-mi să vă reamintesc că în timpul Epic Mega Sale, vă puteți aștepta nu numai la reduceri mari, jocuri gratuite și cupoane nelimitate, ci și la articole de joc gratuite și multe altele. În fiecare joi, din 19 mai până în 16 iunie 2022, lista Mega Deals va fi actualizată. Ca parte a celei de-a doua săptămâni de Mega Deals din 26 mai până pe 2 iunie, noii utilizatori pot primi o lună gratuită de Discord Nitro și deblocări și recompense exclusive Core.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending