Conectează-te cu noi

Gaming

Epic Games Oferă Gratuit Bioshock: The Collection

Publicat

pe

Epic Games Oferă Gratuit Bioshock: The Collection | Zicala.ro

Dacă ați vrut vreodată să luați Bioshock: The Collection pentru PC, mergeți pe Epic Games Store acum! În perioada 26 mai – 2 iunie, jocul va fi disponibil acolo gratuit. Colecția include BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered și BioShock Infinite: The Complete Edition. Toate jocurile au texturi îmbunătățite și suport pentru afișaje cu rezoluție și rată de împrosprătare mai mari.

Bioshock gratuit: Colecția este disponibilă pentru toată lumea, cu excepția conturilor rusești din Epic Games Store. La fel ca și în cazul Borderlands 3, editorul BioShock: The Collection este 2K Games, care și-a suspendat activitățile în Rusia după invadarea Ucrainei.

Epic Mega Sale

Permiteți-mi să vă reamintesc că în timpul Epic Mega Sale, vă puteți aștepta nu numai la reduceri mari, jocuri gratuite și cupoane nelimitate, ci și la articole de joc gratuite și multe altele. În fiecare joi, din 19 mai până în 16 iunie 2022, lista Mega Deals va fi actualizată. Ca parte a celei de-a doua săptămâni de Mega Deals din 26 mai până pe 2 iunie, noii utilizatori pot primi o lună gratuită de Discord Nitro și deblocări și recompense exclusive Core.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gaming

Cum Ștergeți Memoria Cache pe PlayStation 5?

Publicat

pe

By

Cum Ștergeți Memoria Cache pe PlayStation 5? | Zicala.ro

Este greu de crezut că PlayStation 5 nu este deloc un produs nou, ci o consolă pe care o folosesc zeci de milioane de utilizatori. Și cu cât sunt mai mulți utilizatori, cu atât mai multe întrebări – inclusiv cele la care nici chiar compania însăși nu oferă răspunsuri oficiale.

PlayStation 5 | Zicala.ro

De ce ar trebui să ștergeți memoria cache pe PlayStation 5?

Astăzi vom aborda întrebarea des adresată despre cum să ștergeți memoria cache pe PlayStation 5. În ciuda faptului că nu există o astfel de opțiune în setări, nu este atât de dificil de făcut. Experții recomandă curățarea memoriei cache la fiecare șase luni.

PlayStation 5 va fi întotdeauna mai rapid decât PS4 pentru că folosește un SSD personalizat mai degrabă decât un hard disk. Dar mai devreme sau mai târziu poate începe să încetinească. Pentru a șterge memoria cache SSD M.2, trebuie să intrați în modul sigur.

Ștergere Memoria Cache PlayStation 5 | Zicala.ro

Cum să porniți PlayStation 5 în modul sigur

Practic, întregul proces este o chestiune de două click-uri. Tot ce aveți nevoie este un controler DualSense și un cablu USB-C.

  • Opriți consola cu controlerul sau țineți apăsat butonul de pornire al PS5 până când se oprește. Nu aveți nevoie de modul de repaus, așa că dezactivați-l.
  • Conectați controlerul la consolă cu cablul.
  • Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire de pe consolă până când emite un bip de două ori.
  • Când auziți al doilea bip, apăsați butonul de pornire de pe controler.

Este timpul să ștergeți memoria cache

Acum vă aflați în meniul modului sigur. Găsiți elementul cinci – Ștergeți memoria cache și reconstruiți baza de date – și selectați-l.

Acceptați totul și așteptați finalizarea procesului. După aceea, consola se va reporni singură.

Continuați lectura

Gaming

Steam Summer Sale 2022 este live!

Publicat

pe

By

Steam Summer Sale 2022 este live! | Zicala.ro

Vânzările de vară pe Steam au devenit deja o bună tradiție. În fiecare an, jucătorii așteaptă o vânzare uriașă, care vă permite să economisiți mult la jocurile preferate. Și, dacă așteptați reducerile de vară de anul acesta, avem o veste bună pentru dumneavoastră – vânzarea a început deja! Va dura până pe 8 iulie, așa că ar trebui să existe suficient timp pentru a cumpăra tot ceea ce v-ați dorit vreodată.

Jocurile la preț redus includ nu numai hituri din anii precedenți, ci și proiecte noi, lansate în 2022, inclusiv Ghostwire: Tokyo, V Rising și Elex II.

Reduceri de vară pe Steam | Zicala.ro

Iată cele mai interesante oferte de pe Steam

Cyberpunk 2077 – $29.99 (-50%)

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Developer: CD PROJEKT RED
Price: 29,99 €

Metro Exodus – $9.89 (-67%)

Metro Exodus
Metro Exodus
Developer: 4A Games
Price: 9,89 €

Battlefield 2042 – $29.99 (-50%)

Battlefield™ 2042
Battlefield™ 2042
Developer: DICE
Price: 29,99 €

Sekiro: Shadows Die Twice – GOTY Edition – $29.99 (-50%)

Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition
Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition
Developer: FromSoftware
Price: 29,99 €

It Takes Two – $15.99 (-60%)

It Takes Two
It Takes Two
Developer: Hazelight
Price: 15,99 €

Call of Duty: Black Ops III – $19.79 (-67%)

Call of Duty®: Black Ops III
Call of Duty®: Black Ops III
Developer: Treyarch, Aspyr (Mac)
Price: 19,79 €

God of War – $39.99 (-20%)

God of War
God of War
Developer: Santa Monica Studio
Price: 39,99 €

Red Dead Redemption 2 – $29.99 (-50%)

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Developer: Rockstar Games
Price: 39.95 SGD

În plus, vânzarea Steam este însoțită de sarcini de la trickster-ul și călătorul în timp Clorthax. Utilizatorii sunt rugați să găsească 10 jocuri și să primească 10 premii, inclusiv autocolante, un cadru de profil sau o pictogramă de activitate.

Summer Sales 2022 Steam | Zicala.ro
Continuați lectura

Gaming

Spider-Man Remastered Vine pe PC

Publicat

pe

By

Spider-Man Remastered Vine pe PC | Zicala.ro

Ca parte a evenimentului State of Play, Sony a făcut o surpriză pentru jucătorii de pe PC. Spider-Man Remastered pentru PC a fost anunțat oficial. Aceasta este una dintre cele mai de succes exclusive ale lui Sony, iar Remaster a devenit primul joc cu suport pentru ray-tracing pe PlayStation 5. Spider-Man Remastered va include toate DLC-urile disponibile pentru joc. Spider-Man: Miles Morales se va alătura jocului original pe PC în toamna anului 2022.

Insomniac, autorul originalului, și Nixxes, care este specializată în portarea titlurilor pentru console, dezvoltă versiuni pentru PC ale ambelor jocuri. Lansarea Spider-Man pe PC este programată pentru 12 august, iar Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – la o dată nedezvăluită în toamna lui 2022. Ambele jocuri vor fi disponibile pe Steam și Epic Games Store.

Anterior, Sony Interactive Entertainment plănuia să-și sporească semnificativ prezența pe piețele de jocuri pentru PC și mobil. Până la sfârșitul anului 2025, jumătate din toate lansările companiei vor fi pe aceste platforme.

Ce au mai anunțat dezvoltatorii

Dezvoltatorii de la Insomniac au mai anunțat că ambele jocuri ale seriei – Marvel’s Spider-Man și spin-off-ul său – s-au vândut în peste 33 de milioane de copii până pe 15 mai 2022.

Surprizele de la Sony nu se opresc aici. Capturi de ecran ale versiunii pentru PC a lui Returnal au apărut pe forumul Reddit, confirmând zvonurile recente despre o lansare pentru PC.

Setari Spider-Man pe PC | Zicala.ro

Sunt disponibile și capturi de ecran cu Sackboy: A Big Adventure – acest joc va fi lansat pe PC la scurt timp după Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Continuați lectura
Nord VPN | Zicala.ro

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending