Conectează-te cu noi

Gaming

Top 5 Jocuri Cripto Care Merită Încercate în 2022

Publicat

pe

Top 5 Jocuri Cripto Care Merită Încercate în 2022 | ZIcala.ro

Există multe tipuri de jocuri cripto și alegerea celui potrivit pentru dumneavoastră poate fi o sarcină descurajantă. Unele dintre cele mai populare sunt Crash Money Game, My Neighbor Alice, Blankos Block Party, Thetan Arena, Silks și infamul Star Wars Battle Royale. Am analizat unele dintre ele pe care le-am testat pentru a vă ajuta să alegeți pe care să îl jucați. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre jocurile cripto și cum să câștigați.

Crash Money Game

Crash este un joc de cripto-gaming social. Se joacă cu o monedă digitală și funcționează pe legea probabilității. Ai 50% șanse de a ghici multiplicatorul. Cu cât joci mai mult, cu atât este mai mare șansa de accidentare. Este important să rețineți că, cu cât jucați mai mult, cu atât riscați să pierdeți. Puteți încerca să jucați cu pariul de bază sau cu bonusul bancar pentru a evita riscurile de a pierde. Dar aveți grijă, deoarece multiplicatorul crește foarte repede.

Puteți ajusta limita de încasare în Crash în funcție de preferințele dumneavoastră. O limită scăzută va garanta câștiguri frecvente, dar o limită mai mare va aduce recompense mai mari. Încercați să găsiți cel mai bun echilibru între distracție și câștig.

My Neighbor Alice

My Neighbor Alice este un nou joc VR care va prezenta mai mulți jucători care se conectează la o singură lume virtuală. Jucătorii se pot implica în activități zilnice și pot câștiga recompense făcând acest lucru. Acest nou joc va permite jucătorilor să aleagă dintre diverse tipuri de teren și să se angajeze în diferite activități, cum ar fi pescuitul, agricultura, apicultura și strângerea de flori și insecte. Jucătorii pot alege, de asemenea, culoarea și coafura avatarului. Dezvoltatorul din spatele jocului este Antler Interactive, un studio de jocuri VR mobil cu mai multe jocuri de succes în portofoliu. CEO-ul său, Anna Norrevik, are experiență în finanțe și este un jucător pasionat.

Jocul are o serie de caracteristici care îl fac atrăgător atât pentru jucători, cât și pentru investitori. Deși jocul nu este conceput pentru începătorii cripto, acesta include o piață virtuală și articole în joc. Deoarece este un joc multiplayer, jucătorii nu trebuie să știe multe despre criptomonede pentru a se bucura de el. De fapt, cartea albă afirmă că tehnologia Blockchain nu este vizibilă în joc. Cu toate acestea, evaluarea token-ului ALICE va fi influențată de sentimentul predominant al pieței cripto, care va afecta direct prețul jocului.

Blankos Block Party

Jocul este un joc de construcție în lume deschisă în care vă puteți crea propria lume și vă puteți juca cu alți jucători. Blankos Block Party este în prezent în early access pe PC și PlayStation 4, dar va fi lansat în curând și pe alte platforme, inclusiv Xbox One. Puteți câștiga bani completând sarcini obișnuite în joc și colectând Hype, o formă de monedă virtuală care deblochează obiecte unice și Blanko-uri speciale. De asemenea, puteți cumpăra articole speciale și Blankos din piață.

Jucătorii pot cumpăra și dezvolta personaje și își pot crea propriile aventuri. Personajele din Blankos Block Party sunt modelate după jucării de vinil în stil pop, iar jucătorii le pot cumpăra și personaliza. Personajele din Blankos Block Party pot fi, de asemenea, decorate cu diverse lucruri pe care le câștigă în timpul jocului. Vă puteți crea propria petrecere folosind câte blocuri Blankos doriți. Odată ce ați finalizat o anumită provocare, veți fi recompensat cu un articol virtual exclusiv.

Thetan Arena

Thetan Arena este un joc MOBA care prezintă mai multe tipuri de joc, inclusiv battle royale, tower siege, deathmatch și bătălii personalizate. Jocul include, de asemenea, o varietate de moduri de joc, actualizări lunare și recompense atractive. Jocul introduce, de asemenea, un sistem play-to-earn, în care utilizatorii pot câștiga criptomonede doar jucând. Acesta este un stimulent excelent pentru jucători să participe la competiții de clasament și războaiele breslelor.

Fondatorii Thetan Arena sunt veterani experimentați în jocuri și tehnologie. CEO-ul lor a petrecut șapte ani în industria de dezvoltare a jocurilor la Wolf Fun Studio, iar echipa lor fondatoare este formată din foști dezvoltatori și directori. Experiența lor în gaming și tehnologia blockchain se completează reciproc. Echipa are în prezent peste cincizeci de angajați. Drept urmare, echipa din spatele Thetan Arena poate valorifica abilitățile și experiența fondatorilor săi pentru a crea un produs de succes.

Silks

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Silks în cripto jocuri este capacitatea de a deține cai pursânge virtuali. Prin tokenizarea acestor pursânge pe blockchain, puteți crea o identitate unică în joc. Puteți folosi aceste monede pentru o varietate de activități, inclusiv construirea de ferme și operațiuni de reproducere. Puteți chiar să vă puneți în comun $STT cu alți jucători și să dețineți cote fracționale de cai de curse rari. Cu toate acestea, există multe dezavantaje în a deține Silks în acest fel.

Pentru a începe, ar trebui să vă înregistrați pe site-ul Silks. Acest site vă va oferi instrumentele și instrucțiunile pentru a începe să jucați jocul. De asemenea, vă va oferi link-uri pentru a descărca jocul și a-l instala. De asemenea, puteți urmări echipa Silks pe Twitter și vă puteți alătura serverului Discord pentru a discuta despre joc. De asemenea, vă puteți înscrie pe lista lor de corespondență pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții. Silks in cripto jocuri este unul dintre cele mai așteptate jocuri noi din 2022 și suntem foarte încântați să vedem ce ne rezervă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending