Conectează-te cu noi

News

Eveniment Apple 2022: iPhone 14, AirPods Pro 2 și Apple Watch 8

Publicat

pe

Eveniment Apple 2022: iPhone 14, AirPods Pro 2 și Apple Watch 8

Apple a găzduit cel mai mare eveniment al anului pe 7 septembrie. Compania a dezvăluit patru modele noi din seria iPhone 14: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Compania din Cupertino a dezvăluit, de asemenea, Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra și AirPods Pro (2) de nouă generație în cadrul evenimentului.

Apple Watch Series 8

Noul dispozitiv Apple Watch Seria 8 este mai durabil decât modelele anterioare și are un nou senzor de temperatură pe care compania îl va folosi pentru a ajuta la urmărirea sănătății femeilor, inclusiv a ovulației. Dispozitivul poate chiar estima când utilizatorul a ovulat.

Va veni în patru culori din aluminiu: negru, auriu, aluminiu și roșu, și trei culori din oțel inoxidabil. Costă cel puțin 399 USD pentru un model din aluminiu și 499 USD pentru unul cu conectivitate celulară.

Apple spune că dispozitivul este conceput pentru a menține datele în siguranță și private și că datele de sănătate vor fi partajate doar cu permisiunea explicită a utilizatorului.

Apple a adăugat și o nouă caracteristică de siguranță alimentată de doi senzori de mișcare. Noua detectare a accidentului de mașină care poate detecta dacă ați fost într-un accident de mașină grav și poate apela automat serviciile de urgență.

Un nou mod pe Apple Watch poate prelungi durata de viață a bateriei Apple Watch de la 18 ore la 36 de ore prin dezactivarea temporară a afișajului permanent și a notificărilor de antrenament.

Apple Watch Series 8 | Zicala.ro

Apple Watch SE

Apple a anunțat un Apple Watch SE reproiectat, care este o versiune mai ieftină a seriei sale principale din seria 8.

Modelul din acest an include:

 • Un ecran mai mare
 • Un nou design din plastic pe partea inferioară a ceasului
 • Notificări de ritm cardiac
 • Detectarea căderii

Se va vinde la 249 USD sau 299 USD începând cu 16 septembrie. Apple îl promovează ca fiind un dispozitiv pentru copiii care ar putea să nu aibă nevoie de propriul iPhone.

Apple Watch SE | Zicala.ro

Apple Watch Ultra

Apple tocmai a anunțat Apple Watch Ultra, un nou ceas de ultimă generație cu un design nou, ecran mai mare și carcasă din titan. Produsul se adresează sportivilor în aer liber.

Va costa cel puțin 799 USD și va ajunge pe rafturile magazinelor pe 23 septembrie. Precomenzile sunt disponibile miercuri.

Vine cu un nou cadran de ceas cu mai multe informații, inclusiv o busolă. De asemenea, are un nou buton portocaliu de „acțiune” pentru o utilizare rapidă în timpul antrenamentului sau purtând mănuși. De asemenea, poate arăta cât de adânc se scufundă utilizatorul sub apă în timp ce înoată.

Apple spune că ceasul poate avea până la 60 de ore de viață a bateriei cu o actualizare de software în această toamnă.

„Fiecare detaliu a fost conceput pentru a face cel mai robust și mai capabil ca niciodată”, a declarat Jeff Williams, directorul operațiunii Apple, într-un videoclip promoțional.

Apple Watch Ultra | Zicala.ro

AirPods Pro 2

CEO-ul Apple, Tim Cook, a anunțat un nou model de AirPods Pro. Acestea costă 249 USD și vor fi puse în vânzare pe 23 septembrie.

Au o calitate și o claritate a sunetului mai bună, a spus Apple, datorită unui cip Apple H2 din interior, o actualizare față de modelul H1 al modelului anterior.

Caracteristicile noi includ:

 • Nou control tactil pentru reglarea volumului
 • Durată de viață mai lungă a bateriei cu până la 6 ore de ascultare
 • Un vârf de ureche foarte mic (XS)
 • O boxă la carcasă
 • Poate fi încărcat cu încărcătoare MagSafe sau Apple Watch.

Apple a spus că anularea zgomotului la noile modele este de două ori mai bună decât înainte.

AirPods Pro 2 | Zicala.ro

iPhone 14 și iPhone 14 Plus

CEO-ul Apple, Tim Cook, tocmai a anunțat iPhone 14. Apple a anunțat două modele noi — un iPhone 14 Plus și un iPhone 14.

iPhone 14 Plus înlocuiește modelul mai vechi „iPhone 13 mini” cu un model mai mare cu un ecran de 6,7 inchi.

iPhone 14 va începe de la 799 USD, iar iPhone 14 Plus va costa 899 USD. Precomenzile încep pe 9 septembrie, iar versiunea mai mică va fi pusă în vânzare pe 16 septembrie. Modelul Plus nu va fi livrat până în octombrie.

Apple a spus că toate modelele de iPhone 14 din SUA nu vor mai folosi carduri SIM fizice, înlocuindu-le cu un eSIM digital care poate suporta mai multe numere de telefon și este mai bun pentru securitate.

Caracteristicile iPhone 14 includ:

 • Afișaj true-tone OLED
 • Cinci culori, inclusiv un nou albastru deschis
 • Durată de viață a bateriei îmbunătățită
 • Ecrane ceramice care sunt mai durabile
 • Performanță mai bună în condiții de lumină scăzută pe camera frontală
 • Mod de acțiune care stabilizează videoclipul
 • Serviciu de siguranță numit Emergency SOS prin Satelit care se poate conecta la serviciile de urgență chiar dacă utilizatorul se află în afara zonei celulare sau wi-fi. Este gratuit pentru utilizatorii iPhone 14 din SUA și Canada
iPhone 14 și iPhone 14 Plus | Zicala.ro

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max

CEO-ul Apple, Tim Cook, tocmai a anunțat iPhone 14 pro, modelele de ultimă generație pentru acest an.

Modelul mai mic, cu ecran de 6,1 inchi, se numește iPhone 14 Pro. Modelul mai mare se va numi iPhone 14 Max, fiind de 6.7 inchi.

iPhone 14 Pro va începe de la 999 USD, iar modelul mai mare începe de la 1099 USD. Acesta este același preț ca modelele de anul trecut. Disponibile începând de vineri pentru precomandă și vor fi livrate săptămâna viitoare.

Aceste dispozitive au un nou design frontal, cu o decupare mai mică pentru camera frontală, care extinde ecranul dispozitivului. Apple numește decupajul o „insula dinamică” și poate afișa notificări sau alte informații de sistem, cum ar fi scorurile de fotbal.

iPhone 14 Pro are o mulțime de funcții noi:

 • Un afișaj permanent care nu se stinge atunci când nu este utilizat.
 • Apple a introdus, de asemenea, un nou mod de consum redus pentru a face ca durata de viață a bateriei să dureze mai mult.
 • Utilizează cel mai recent cip A16 Bionic de la Apple, despre care Apple spune că a fost construit pe un proces de 4 nanometri.
 • O cameră de 48 de megapixeli și un senzor mai mare.
 • Fotografierea mai bună la lumină scăzută.
 • Bliț reproiectat.

Este disponibil în patru culori, negru, argintiu, auriu și violet intens.

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max | Zicala.ro

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending