Conectează-te cu noi

News

Vreți să Câștigați Bitcoin Gratuit? Iată Câteva Metode

Publicat

pe

Vreți să Câștigați Bitcoin Gratuit? Iată Câteva Metode | Zicala.ro

Deși este imposibil să deveniți miliardari peste noapte, majoritatea oamenilor pot decide să folosească diferite metode pentru a câștiga niște bani. Există câteva moduri pe care le puteți folosi pentru a obține BTC gratuit. Rețineți că aceste strategii implică încă multă muncă. Nu uitați să includeți în timpul pe care îl veți petrece executând treburi simple sau transferând informațiile personale, chiar dacă nu intenționați să cheltuiți niciun ban. Pentru a afla mai multe, continuați să citiți.

Un robinet este un loc bun de început

Utilizarea robinetelor Bitcoin este cea mai ușoară metodă de a face bani online. Este ușor să începeți, deoarece nu are nevoie de o înțelegere avansată a criptomonedelor. Nu aveți nevoie de mult mai mult decât o adresă de e-mail și câteva minute din timpul dumneavoastră.

Modul în care se face

Înscrierea este primul pas. Pentru a vă revendica satoshi-urile, va trebui să completați un captcha, apoi să apăsați butonul de revendicare. Din acest motiv, o mică sumă de Bitcoin va fi adăugată în portofel. Cu toate acestea, trebuie să așteptați cel puțin cincisprezece minute între fiecare cerere. Deci, puteți utiliza aceeași metodă pentru a primi recompensele și pentru a contribui la soldul dumneavoastră pe multe site-uri.

Explorați site-uri cu plată per click

Este un proces ușor de urmat. Vizionați o grămadă de videoclipuri și ați terminat. Veți primi BTC în schimb. Creșterea acestei metode de plată per click a fost mult ajutată de moneda digitală. Investițiile din întreaga lume sunt un factor major în acest sens.

În calitate de intermediar între consumatori și publicitate, aceste site-uri oferă o funcție importantă. Iar o parte din banii generați de aceste reclame merg direct către oamenii care le urmăresc.

Joacă jocuri bazate pe web

Pentru a câștiga bani jucând jocuri online, trebuie să fiți un jucător profesionist. Unele jocuri bazate pe browser vă permit să câștigați Bitcoin în timp ce vă distrați.

La fel ca vizionarea de filme sau reclame, avantajele vor exista în continuare, chiar dacă nu este la fel de obositor. Ca rezultat, ar trebui să aruncați o privire și asupra acestei strategii.

Participa la minerit

Mulți oameni care sunt interesați de minerit nu au depus suficient efort. Nu mai este recomandat să minezi pentru criptomonede, deoarece majoritatea persoanelor nu cred că merită. În al doilea rând, va trebui să cheltuiți mulți bani pe electricitate. Este, totuși, o strategie simplă și ieftină pe care o vom discuta.

Nici măcar nu trebuie să cheltuiți un dolar. Minerii sunt în mare parte escroci. Din această cauză, ar trebui să încercați.

Următorul este un ghid pas cu pas. Asigurați-vă că computerul dumneavoastră poate fi utilizatt pentru minerit, instalând un program care poate să mineze. După ce l-ați pus, puteți naviga pe internet și puteți câștiga o mulțime de BTC. Instalarea acestui program pe browserul Chrome este o veste minunată. Acest program este ușor de utilizat și are o viteză de extragere rapidă.

Concluzie

Pe scurt, acestea sunt cele mai simple patru tehnici de minerit. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a pune mâna pe niște Bitcoin, vă recomandăm să încercați aceste abordări.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

News

Spotify Vinde Acum Cărți Audio în Aplicația sa

Publicat

pe

By

Spotify Vinde Acum Cărți Audio în Aplicația sa | Zicala.ro

Spotify vinde acum cărți audio din interiorul aplicației sale. Utilizatorii din SUA pot merge la o secțiune dedicată, pot cumpăra cărțile alese și le pot asculta.

Lansat ieri, există peste 300.000 de titluri de cumpărat. În timpul navigării, butonul de redare va arăta ca o pictogramă. Atingând această pictogramă, se deschide o pagină web separată în care utilizatorii pot plăti pentru cartea lor audio.

Odată plătită, cartea audio va fi disponibilă din biblioteca utilizatorului și poate fi redată oricând. Spotify permite, de asemenea, descărcări pentru ascultare offline și are marcaje automate, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată cartea.

Puteți regla viteza de redare cu diferite opțiuni: mai lent, mod normal și mai rapid. Și da, există un sistem de evaluare, așa că puteți să vă bucurați de cât de mult v-a plăcut (sau nu) titlul.

Spotify s-a poziționat ca un ghișeu unic pentru toate lucrurile audio de ceva timp. Anul trecut, compania a cumpărat Findaway, o „platformă de top pentru cărți audio”.

Această achiziție a oferit Spotify un editor și un distribuitor de cărți audio și unul care distribuie altor comercianți de cărți audio.

Cărți Audio în Spotify | Zicala.ro

Spotify are acum un alt flux de venituri, unul care nu depinde de abonați

Spotify va permite cărților audio autopublicate să se alăture platformei sale? Folosește deja acest lucru pentru funcțiile sale de podcasting?

Spotify pariază foarte mult pe cărțile audio care vor fi un generator de venituri în viitor. La începutul acestui an, la Spotify’s Investor Day, CEO-ul Daniel Ek a spus: „credem că cărțile audio, în multele lor forme diferite, vor fi o oportunitate imensă”.

Ar putea fi adevărat. Piața globală a cărților este de aproximativ 140 de miliarde de dolari anual, cărțile audio fiind încă sub 10% din acest total. Există potențialul de extindere la 50% din piață.

Continuați lectura

News

Problema cameră iPhone 14 Pro la utilizarea TikTok și Instagram

Publicat

pe

By

Problema cameră iPhone 14 Pro la utilizarea TikTok și Instagram

Primii utilizatori ai iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au raportat că au experimentat tremurări incontrolabile în obiectivul principal al camerei din spate atunci când folosesc aplicații terțe cu funcții ale camerei. Potrivit rapoartelor, videoclipurile preluate din aplicații precum Snapchat, TikTok și Instagram sunt prea instabile și inutilizabile.

Nici amploarea problemei, nici cauza principală nu sunt cunoscute la momentul scrierii acestui articol.

Modelele iPhone 14 Pro au probleme cu camera

Camera din aplicațiile terțe întâmpină probleme la înregistrarea video, potrivit proprietarilor de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. În special, dispozitivele ar avea ca rezultat clipuri video tremurate și neclare.

Când folosesc aplicații precum Instagram, Snapchat și TikTok, câțiva utilizatori au observat că modulul camerei tremură. Când folosesc funcțiile camerei aplicației terță parte, unii utilizatori raportează că pot vedea și auzi mișcarea mecanică, potrivit unei știri publicate de Appleinsider.

Există mai multe presupuneri, care ar fi cauzate de tehnologia de stabilizare optică a imaginii (OIS). Această problemă a fost raportată de utilizatorii de pe Twitter, Reddit și TikTok.

Diferența dintre camera iPhone 14 Pro în comparație cu alte modele iPhone 14

Camera iPhone 14 Pro este diferită de alte modele de iPhone. Potrivit Appleinsider, stabilizarea optică a imaginii (OIS) Sensor Shift de a doua generație de la Apple, care mișcă fizic senzorul, este instalată în camera principală de 48 MP. Alții, pe de altă parte, folosesc o tehnologie OIS mai tradițională și mai învechită.

Un senzor de 48 de megapixeli și un mod de acțiune pentru a produce videoclipuri dinamice sunt doar două dintre îmbunătățirile aduse de Apple pentru modelele iPhone 14 Pro.

Aplicația pentru cameră încorporată nu are probleme

Cu toate acestea, se pare că problema camerei este prezentă doar în aplicațiile terțe. Aplicația Camera încorporată în iOS 16 pare să nu fie afectată de problemă, deoarece încă produce videoclipuri excelente.

Acesta poate fi un semn că interacțiunea aplicațiilor cu modulul camerei trebuie îmbunătățită din cauza unei probleme de software. Încă nu este clar când Apple va rezolva problema camerei.

Experiență de primă mână despre problema camerei iPhone 14 Pro

Un model de iPhone 14 Pro Max pe care YouTuberul Luke Miani îl testa ar fi avut problema, potrivit știrilor de la Mac Rumors și The Verge.

Miani a postat un videoclip cu incidentul, în care obiectivul principal al dispozitivului este arătat vibrând violent.

Mac Rumors relatează că Miani a susținut că și-a putut schimba iPhone-ul cu unul nou după ce l-a dus la un Apple Store.

Mai jos este tweet-ul lui Miani care arată problema camerei al telefonului său iPhone 14 Pro Max.

Ce pot face utilizatorii de iPhone 14 Pro în timp ce așteaptă o remediere

Proprietarii de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max care sunt îngrijorați de potențialele daune aduse sistemului camerei din spate ar trebui să se abțină de la deschiderea camerei în aplicații precum Snapchat, TikTok și Instagram până când problema este remediată.

Continuați lectura

News

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie?

Publicat

pe

By

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie? | Zicala.ro

O publicație rusă binecunoscută a publicat un articol amplu despre revenirea Samsung în Rusia. O sursă apropiată companiei a spus că Samsung se așteaptă să revină în Rusia până la sfârșitul acestui an. În acest moment, reface lanțul de aprovizionare și repornește magazinul online.

Reprezentanții magazinelor online care importă ilegal produse știu deja despre revenirea Samsung. Nu sunt interesați să importe gadgeturi ale brandului sud-coreean, deoarece vânzările oficiale ar putea fi reluate în curând. De asemenea, unul dintre motivele pentru care credem în revenirea Samsung în Rusia este site-ul actualizat al companiei, care conține deja informații despre noile smartphone-uri Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Revenirea Samsung în Rusia

Revenirea Samsung ar putea fi un semnal că este posibil să se întoarcă și alte companii care și-au suspendat operațiunile în Rusia. Ponderea smartphone-urilor Samsung pe piața rusă în august 2022 a fost de 9%. În urmă cu un an, compania a încolțit 30% din piață. Acolo, Samsung va trebui să concureze cu Xiaomi, Techno, Infinix și alte branduri chineze.

Eldar Murtazin, analistul Russian Mobile Research Group, spune că nu are informații despre reluarea vânzărilor de smartphone-uri Samsung în Rusia.

În martie, Samsung Electronics a suspendat furnizarea de produse către Rusia „din cauza evenimentelor geopolitice actuale”. Gigantul tehnologic sud-coreean, care produce televizoare și alte echipamente la o fabrică din regiunea Kaluga (Rusia), este probabil să importe produse și componente prin țările din Uniunea Vamală Euroasiatică (Belarus, Kazahstan, Armenia și Kârgâzstan) pentru a eluda sancțiunile.

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending