Conectează-te cu noi

News

Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp Nu Funcționează!

Publicat

pe

Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp Nu Funcționează!

Facebook Messenger, Instagram și WhatsApp, au căzut în același timp luni, scoțând o platformă vitală de comunicații utilizată de peste trei miliarde de oameni din întreaga lume și adăugând căldură unei companii aflate deja sub control intens.

Aplicațiile Facebook – care includ Facebook, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger și Oculus – au început să afișeze mesaje de eroare în jurul orei 18:40, au raportat utilizatorii. În decurs de cinci minute, Facebook dispăruse de pe internet. Câteva ore mai târziu, site-urile încă nu funcționau, potrivit Downdetector, care monitorizează traficul web și activitatea site-ului.

Întreruperile tehnologice nu sunt neobișnuite, dar a avea atât de multe aplicații nefuncționale de la cea mai mare companie de socializare din lume în același timp a fost extrem de neobișnuit. Ultima întrerupere semnificativă a Facebook a avut loc în 2019, când o eroare tehnică i-a afectat site-urile timp de 24 de ore, într-un moment, chiar și cele mai puternice companii de internet pot fi încă afectate de un snafu.

Cauza Nefuncționării Aplicațiilor Facebook

De această dată, cauza întreruperii a rămas neclară. La câteva ore după incident, experții în securitate ai Facebook au încercat încă să identifice problema principală, potrivit unei note interne și angajaților informați cu privire la această chestiune. Doi membri ai echipei sale de securitate, care au vorbit cu condiția anonimatului, deoarece nu erau autorizați să vorbească în public, au spus că este puțin probabil să se fi produs un atac cibernetic, deoarece un hack nu ar fi afectat atât de multe aplicații simultan.

Experții în securitate au declarat că problema provine cel mai probabil dintr-o configurare greșită a serverelor Facebook, care nu permitea oamenilor să se conecteze la site-urile sale precum Instagram și WhatsApp. Când apar astfel de erori, companiile revin frecvent la configurația lor anterioară, dar problemele Facebook par să fie mai complexe și necesită o actualizare manuală.

Andy Stone, un purtător de cuvânt al Facebook, a postat pe Twitter: „Suntem conștienți de faptul că unele persoane au probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient. ”

Întreruperea a provocat revoltă și veselie online, în timp ce utilizatorii Facebook și Instagram s-au orientat către Twitter pentru a se plânge și a se amuza de incapacitatea lor de a folosi aplicațiile. Hashtag-ul #facebookdown a început, de asemenea, rapid la tendințe.

Însă întreruperea a fost o lovitură pentru întreprinderile mici și alte persoane care se bazează pe platformă pentru desfășurarea activităților de publicitate și pentru milioane care folosesc Facebook și aplicațiile sale pentru a comunica cu prietenii și familia din întreaga lume.

Gamerii care fac streaming pe Facebook Gaming și sunt plătiți de spectatori și abonați au declarat luni că încearcă să găsească alternative.

Așadar, momentan nu știm de la ce s-a cauzat această stopare a aplicațiilor Facebook și așteptăm să își revină în cel mai scurt timp posibil!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending