Conectează-te cu noi

News

Google Întărește Securitatea la Google Pay

Publicat

pe

Google Întărește Securitatea la Google Pay | Zicala.ro

Într-un raport al programului „Ce este nou în Google Pay?”, publicat la conferința Google I/O din acest an, șeful produselor Google Pay, Rajiv Appana, a descris în detaliu câțiva dintre pașii pe care compania îi face pentru a proteja utilizatorii. În esență, dacă sistemul de management al riscului determină necesitatea verificării plății trimise prin Google Pay, protecția funcționează și verifică dacă utilizatorul este cine se numește.

Tokenizarea incorportară

Tokenizarea Incorporată | Zicala.ro

Prima metodă de protecție descrisă de Google a fost tokenizarea incorporată. Tokenizarea incorporată va evalua dacă trebuie să verificați deținătorul cardului înainte de a fi cardul utilizat de către vânzător. Utilizatorului i se va cere să-și confirme datele introducând CVV-ul. Clientul va primi apoi un mesaj text sau un email cu o parolă unică care îi confirmă identitatea.

Card OTP

Card OTP | Zicala.ro

A doua metodă este o parolă unică, care este formată dintr-un mic debit din contul bancar al utilizatorului. Clientul își verifică apoi contul bancar pentru a afla valoarea retragerii. Această sumă va fi parola unică care va trebui introdusă. După verificarea calității de proprietar al contului bancar asociat cardului pe care îl utilizează, această verificare va fi salvată în Contul Google și plata va fi anulată.

Toate acestea se întâmplă pe fundalul pregătirilor companiei pentru lansarea de carduri virtuale pentru utilizatorii de dispozitive Android.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending