Conectează-te cu noi

News

United24 Este Noua Inițiativă Globală de a Ajuta Ucraina

Publicat

pe

United24 Este Noua Inițiativă Globală de a Ajuta Ucraina | Zicala.ro

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat crearea unei platforme de strângere de fonduri online pentru a ajuta apărătorii ucraineni afectați de război și pentru a finanța refacerea statului. Este conceput pentru a uni oameni din întreaga lume pentru a ajuta Ucraina.

„Astăzi, întreaga lume liberă este unită în jurul Ucrainei. Statele, companiile, organizațiile internaționale și, cel mai important – oamenii… Numai împreună avem potențialul de a opri războiul pe care l-a început Rusia. Restabiliți ceea ce Rusia a distrus. Împreună putem ajuta libertatea să învingă tirania. Această platformă de strângere de fonduri face parte din inițiativa globală United24, care a fost lansată pentru a sprijini Ucraina”, a spus președintele într-un comunicat.

Volodymyr Zelensky | Zicala.ro

Ce este United24?

United24 este o inițiativă a președintelui Ucrainei Volodymyr Zelensky. Sarcina platformei de strângere de fonduri este să devină fereastra principală pentru colectarea de donații în sprijinul Ucrainei. Fondurile sunt transferate în conturile Băncii Naționale a Ucrainei și trimise ministerelor de resort pentru principalele nevoi din trei domenii: apărare și deminare, îngrijire medicală și reconstrucție a Ucrainei.

BNU va raporta cu privire la primirea contribuțiilor caritabile prin intermediul platformei la fiecare 24 de ore. Ministerele de resort vor raporta cu privire la numirea contribuțiilor o dată pe săptămână. Primul raport va fi disponibil pe 12 mai.

„Fiecare contribuție este importantă pentru victorie… Astăzi, Ucraina luptă nu numai pentru libertate, ci și pentru libertatea întregii lumi democratice. Nu vom uita niciodată contribuția dumneavoastră la victoria Ucrainei. Spre biruința libertății!” A adăugat Volodymyr Zelensky.

Puteți face o donație cu un singur click din orice țară din lume. Alăturați-vă United24! Spuneți-le prietenilor dumneavoastră despre inițiativă. Împreună suntem mai puternici! Să învingem împreună!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending