Conectează-te cu noi

Tehnologie

Idei Inovatoare de Gândire de Proiectare în Domeniul Tehnologiei

Publicat

pe

Idei Inovatoare de Gândire de Proiectare în Tehnologiei

Se fac cei mai buni directori, nu se nasc, a declarat Drew Faust, președintele Universității Harvard. Ei absorb informații, își studiază propriile experiențe unice, învață din greșelile lor și evoluează. Steve Jobs este unul dintre ei fără niciun argument. Avea abilitatea uimitoare de a ști ce își doresc oamenii înainte să știe ei înșiși și, de asemenea, să știe cum să proiecteze și să vândă această idee.

Tehnologiile viitoare reimaginează experiența jucătorului prin completarea experiențelor de joc cu soluții, sisteme și tehnologie de ultimă generație în întregul ecosistem de divertisment. Utilizarea tehnologiei inovatoare evoluează experiența jucătorului, îmbunătățește operațiunile partenerilor și oferă tehnologie de joc responsabilă pentru a asigura siguranța jucătorului.

Jocuri grozave online

În timp ce în ultimii ani au apărut mai multe platforme mobile, două sisteme de operare bine stabilite și populare pentru comparație și testare au fost cele mai dependente: Android și iOS. Astfel, două aplicații de bază cu aceeași funcționalitate și complexitate au fost dezvoltate pentru a rula nativ pe ambele platforme.

Cele mai recente versiuni de jocuri online sunt bazate pe aplicații, ceea ce facilitează instalarea, actualizarea și păstrarea în siguranță. Studiourile de dezvoltare interne și terțe părți creează jocuri online grozave cu funcții bogate pentru noii veniți.

Aplicațiile au fost dezvoltate folosind limbaje de dezvoltare și instrumente recomandate pentru fiecare sistem de operare. Diferențele dintre cele două sisteme de operare pot fi identificate prin analiza valorilor de performanță de bază ale caracteristicilor pentru ambele aplicații mobile identice funcțional dezvoltate pentru fiecare platformă. Rezultatele obținute ar putea fi utilizate în continuare pentru a ghida optimizarea procesului de dezvoltare a aplicațiilor pentru fiecare sistem de operare luat în considerare.

Gândirea de proiectare

Steve a fost un promotor timpuriu al ceea ce se numește acum „Design Thinking”, o metodologie predată la Universitatea Stanford pentru a face produsele Apple să se simtă destul de potrivite pentru clienții lor. Gândirea la design este un set de principii și procese care imită modul în care lucrează un designer. După cum a spus Jobs, este vorba despre crearea de soluții la lucrare. Îmbunătățiți creativitatea cu principii care includ:

  • Empatie pentru utilizatorul final
  • Curiozitate
  • O deschidere la eșec
  • Prototipuri rapide
  • Colaborare inter-funcțională

Gândirea la design poate începe cu: punerea întrebărilor. Cel mai important, puneți întrebarea corectă. Astfel, trebuie să parcurgem o serie de procese pentru a realiza acest lucru.

Empatizează

Puneți-vă în locul utilizatorului și ajutați oamenii să exploreze nevoi ascunse care nici măcar nu sunt percepute de ei înșiși. Acest pas este de obicei realizat prin interviuri și observații.

Defineste problema

Pe baza informațiilor create și colectate, analizați și sintetizați observațiile pentru a defini problemele esențiale create de dumeavoastră și de echipă. Nu uitați să acordați atenție punctelor cheie.

Realizează ideile

Odată cu prefigurarea primilor doi pași, dumneavoastră și membrii echipei puteți începe să „gândiți out of the box”. Gândiți-vă liber, găsiți soluții noi, creați! Ulterior, puteți comunica rezultatele utilizatorilor și puteți redefini problemele și soluțiile pe baza feedback-ului acestora.

Dezvoltarea prototipului

Construiți un model rapid. Acest model nu trebuie să fie perfect și nu este nimic în neregulă cu hardpoint-urile simple. Este important ca acesta să poată fi repetat rapid și dacă există probleme, ar trebui să le puteți remedia cât mai curând posibil.

Testați și repetați testul

Proiectanții sau evaluatorii, folosind cele mai bune soluții identificate în faza de proiectare a prototipului, testează riguros întregul produs. Măsurați starea operațiunii, colectați tot felul de informații, setați originalul să repete, să facă fotografii, să înregistreze și să facă fișiere istorice. Trebuie remarcat faptul că, după test, este posibil să treceți prin mai multe runde ale ideii de prototip de testare a procesului până când utilizatorul este mulțumit.

Evaluarea beneficiului

Confirmați dacă soluția a obținut efectul dorit. Efectuați o analiză obiectivă pentru a determina dacă se așteaptă ca cererea să fie îndeplinită pentru a facilita îmbunătățirea ulterioară.

Implementare: execuție continua

Implementați și sprijiniți produsele și serviciile dezvoltate și obțineți mai multe feedback-uri ale utilizatorilor, sugestii și cerințe prin date de analiză a pieței și feedback-ul consumatorilor. Ar trebui să fim atenți pentru a ne asigura că toate tehnologiile și instrumentele funcționează normal.

În concluzie, urmând proiectarea, foaia de parcurs vă poate duce de la o listă goală la o idee nouă, inovatoare. Gândirea la design ajută cu adevărat la satisfacerea nevoilor și dorințelor utilizatorilor. Astfel, conduce la inovație și elimină barierele care împiedică companiile să gândească diferit.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending