Conectează-te cu noi

Gaming

Jocuri Mobile Pe Android Pe Care Nu Le Puteți Pune Jos

Publicat

pe

Jocuri Mobile Pe Android Pe Care Nu Le Puteți Pune Jos

Vă întrebați ce jocuri fascinante puteți descărca pentru noul dumneavoastră telefon cu sistemul de operare Android? Dacă da, sunteți în locul potrivit. Vom încheia o colecție izbitoare de jocuri pentru telefoane cu sistemul de operare Android în lista de mai jos. Așadar, fixați-vă centurile de siguranță și bucurați-vă de drumul către cea mai bună colecție de jocuri pentru aproape toate smartphone-urile Android cu specificații decente. Jocuri de diferite genuri, de la cele mai bune curse la RPG-uri, de la arcade la puzzle-uri și multe altele.

GRID Autosport

GRID Autosport este un joc de racing. Aceasta este un joc AAA. Chiar și pe PC-uri și console, GRID Autosport a fost un joc impresionant la lansare. Cinci ani și ceva mai târziu, nu lasă de dorit nici acum, deoarece au în jur de 100 de circuite, găsind o gamă largă de mașini.

Amintiți-vă, aceasta este o simulare. Nu va fi ușor și nu vă va permite să spargeți pereții la viteză maximă și să continuați ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, dar condusul înseamnă să vă ajutați să stăpâniți ceea ce este, fără îndoială, cea mai bună experiență de curse.

Minecraft

Minecraft pe Android este jocul sandbox extrem de popular pentru PC, bazat pe blocuri virtuale, chiar în palma ta. De fapt, este o versiune redusă a versiunii desktop, deși aveți în continuare moduri diferite de a juca. În modul creativ, explorați și puteți începe imediat să creați o lume virtuală. Odată cu modul de supraviețuire vin complicațiile adăugate ale adunării și gestionării resurselor în timpul zilei și apoi al luptei cu inamicii în timpul nopții.

Deși este un acarian mai limitat decât versiunea completă pentru desktop, Minecraft pe Android vă oferă încă multe de făcut, iar natura generată aleatoriu a lumii oferă experiențe de joc potențial nelimitate. Cu siguranță este mai mult decât o simplă încărcare de blocuri.

Linn: Path of Orchards

Linn: Path of Orchards se încurcă cu convențiile jocurilor de platformă, pe principiul că platformele refuză să rămână nemișcate. Și asta nu înseamnă platforma ciudată de levitație. Aici, nivelurile sunt similare cu dispozitivele ciudate ale mecanismului ceasului.

Bitul de ceas este foarte important, fiecare nivel având un model distinct. Descoperă acest lucru și ar trebui să poți apuca tot blingul și să ajungi la ieșire cu un număr mic de mișcări. Prin urmare, rezultatul final se încheie undeva între puzzle-ul pe rând și modelul cu ecran unic, integrând cele mai bune aspecte ale fiecăruia și combinându-l cu imagini frumoase.

Limbo

Termenul „capodoperă” este probabil prea frecvent în cercurile de jocuri, dar Limbo merită, fără îndoială, laude atât de mari. Prezintă un băiat care își face drum printr-o lume monocromă înfiorătoare, în căutarea surorii sale. În esență, Limbo este un joc destul de simplu, cu o mulțime de puzzle-uri, dar aspectele sale vizuale, atmosfera ciudată și designul de nivel superb îl fac să fie cu totul altceva.

Vă veți răci prima dată când o siluetă înfiorătoare alunecă în depărtare, iar inima va pompa atunci când este urmărită de un arahnid gigant, intenționat să vă arunce micul caracter cu picioarele sale colosale. Moartea nu este niciodată sfârșitul. Fiecare scenă poate fi redată la nesfârșit până când progresați.

Super Crossfighter

Super Crossfighter este în esență asemănător cu Space Invaders, jucat într-un ritm amețitor. Barca ta mică stă în partea de jos a ecranului, aruncând în sus spre stânga și dreapta cu lasere de culori minunate. Dar dușmanii cu care te confrunți nu sunt creaturi din jocurile anilor 1970. Ei vin înarmați până în dinți, aruncând tot felul obstacole cu forme extraterestre.

Nava ta rapidă poate sări de jos în partea de sus a ecranului, adunând pietre prețioase care pot fi folosite ulterior pentru a upgrada nava într-un magazin din joc.

Aceasta este lista pe care v-o punem la dispoziție cu câteva jocuri distractive. Evident, lista poate fi foarte lungă, dar am decis să vă prezentăm câteva dintre cele mai jucate jocuri de pe Android.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending