Conectează-te cu noi

Stil de viață

La ce Serviciu de Streaming să vă Abonați în 2022?

Publicat

pe

La ce Serviciu de Streaming să vă Abonați în 2022? | Zicala.ro

Toată lumea se gândește să taie cablul acum și să caute alternative la TV prin cablu. Răspunsul la aceasta sunt serviciile de streaming care vă permit să transmiteți conținut fără a fi nevoie să plătiți pentru conexiunea prin cablu. Acest articol va explora unele dintre cele mai bune servicii de streaming pe care trebuie să le luați în considerare dacă doriți să renunțați la serviciile de cablu, care pot fi găsite mai jos.

HBO Max

HBO Max are tot conținutul HBO în biblioteca sa. HBO Max are toate emisiunile pe care le-ați văzut pe HBO, cum ar fi Euphoria, Sopranos, Curb Your Enthusiasm etc., dar pentru câțiva lei în plus, veți obține emisiuni convingătoare pe HBO Max. Spectacole precum Tokyo Vice, documentarul Tony Hawk și A Black Lady Sketch Show sunt câteva dintre motivele pentru care ați fi atrași de HBO Max.

Dacă sunteți în căutarea unor programe originale premiate și a unor filme de top, atunci HBO Max este cel potrivit pentru dumneavoastră. Va rula pe toate dispozitivele, cum ar fi Android, Amazon Fire, Roku, Chromecast, dispozitive Apple, PS4 și 5, Samsung Smart TV etc.

Netflix

Netflix aproape că se află în fruntea listei celor mai bune servicii de streaming datorită streamingului său nelimitat de emisiuni TV, filme, spectacole de comedie, precum și filme originale, toate pentru o singură taxă lunară de abonament. Cu toate acestea, Netflix adaugă și elimină întotdeauna conținut video din bibliotecă, motiv pentru care va trebui să verificați în mod constant ce urmează în curând și ce ar trebui să vizionați înainte de a fi eliminat.

Totuși, deși au adăugări frecvente de emisiuni licențiate, de ex. Hannibal, Moesha, Community, etc. Netflix găzduiește pentru cei care au ratat astfel de programe prima dată pentru a le vedea din nou.

Disney+

Disney deține o serie de filme precum Marvel, Star Wars, propriul canon animat al Disney, Simpsons etc., făcându-l un jucător dominant în această categorie. Netflix sau HBO au o mare varietate de conținut pentru adulți, în timp ce Disney se concentrează doar pe îmbunătățirea controalelor parentale, oferind o varietate limitată de conținut.

Cu toate acestea, Disney+ este cel mai ieftin dintre cele mai bune servicii de streaming, având în vedere că o mulțime de conținut este disponibil în rezoluție 4K cu palete de culori HDR. Disney+ poate fi transmis simultan pe 4 ecrane.

Amazon Prime

Amazon Prime este o idee simplă pentru cei care fac majoritatea cumpărăturilor pe internet. Pentru un preț, puteți beneficia de livrare în două zile pentru achizițiile online, de o carte Kindle gratuită pe lună și de acces nelimitat la Amazon Music și Amazon Prime Video. Este un pachet complet!

Cel mai mare hit al Amazon Prime a fost The Boys, de care publicul s-a bucurat din plin până în sezonul 2. Mai mult, puteți închiria/cumpăra filme și de pe Amazon Prime Video, prin serviciul à la carte.

Concluzie

Cel mai tare lucru despre serviciile de streaming este că nu trebuie să vă limitați la doar una dintre acestea. Puteți alege numărul de servicii potrivit pentru bugetul dumneavoastră. Nu uitați de tipul de conținut pe care doriți să îl consumați. Deși un serviciu de streaming poate avea un număr divers de conținut video, nu ar fi atrăgător pentru anumite audiențe, motiv pentru care este o idee bună să vă abonați la mai mult decât un singur serviciu de streaming, mai ales dacă locuiți într-o gospodărie mare.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Stil de viață

Cum să Practicați Sport în Siguranță?

Publicat

pe

By

Cum să Practicați Sport în Siguranță? | Zicala.ro

Cu toții vrem să pătrundem în pariurile sigure. Pariurile sportive sunt unul dintre cele mai faimoase tipuri de pariuri care sunt apreciate de mulți de pe tot globul. Ca începător sau ca profesionist, pariurile sigure sunt esențiale. Cu toții vrem să ne păstrăm banii cât mai în siguranță. Pentru a face asta, trebuie să pariezi sigur și să pariezi responsabil.

Pariuri mici numai pentru începători

Da, este un fapt că acest lucru este foarte subiectiv și mulți jucători preiau ritmul foarte repede. Chiar și după aceea, este sugerat să începeți cu sfaturi de pariuri sigure, cum ar fi pariuri mici. Există șanse mari să nu fiți conștienți de ceea ce se presupune că trebuie făcut. De aceea este recomandat să începeți cu pariuri mici pentru a înțelege jocul cât mai bine. Dacă plasați pariuri mici, nu veți avea multe de pierdut și veți câștiga experiența de învățare de care aveți nevoie.

Focus pe zonă mai mică

Majoritatea începătorilor își încep călătoria la jocurile de noroc pariând pe jocurile mari sau pe echipa lor preferată. Deși acest lucru poate suna interesant, poate fi, de asemenea, plin de riscuri. În loc să pariați pe mai multe sporturi și echipe diferite, începe să pariați pe un sport. Asigurați-vă că acest sport este simplu și ușor de înțeles. Pe lângă asta, rețineți că puteți paria pe lucruri mai mici, cum ar fi scorul unui anumit jucător sau cine va câștiga premiul pentru omul meciului pentru a fi în siguranță.

Înțelegeți părtinirea echipei gazdă

Oamenii s-ar putea să nu creadă asta, dar șansele echipei gazdă de a câștiga sunt într-adevăr mai mari decât cele ale echipei vizitatoare. După cum au observat toți pariorii, că echipa gazdă câștigă, toți își plasează pariurile pe echipa gazdă. Aceasta se numește prejudecățile echipei de acasă. Site-urile de jocuri de noroc au înțeles această părtinire și încearcă puțin din greu să facă pariurile pe echipa de acasă mai puțin profitabile.

Nu pariați pe echipa preferată

Industria pariurilor a văzut atât de mulți pariori pur și simplu lăsați de cap pentru că își iubesc atât de mult echipa preferată. Unii chiar continuă să parieze pe ei chiar și după ce și-au pierdut pariurile de mai multe ori. Acest lucru se datorează faptului că sunt conectați emoțional cu echipele lor și doresc să se bucure de banii câștigați din victoria lor. Dar știți că asta va face mai mult rău decât bine. Așadar, continuați să vă schimbați pariurile în funcție de performanța echipelor respective.

Tratați pariurile sportive ca pe o afacere

Pentru a obține profituri din pariurile sportive, trebuie să le vedeți ca pe o afacere, împreună cu divertismentul. Acest lucru vă va cere să păstrați un buget, să vă limitați activitățile și să luați decizii cu înțelepciune. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți experiența de pariuri.

Recomandări cheie

După ce ați învățat toate tacticile și strategiile grozave pe care vi le-a oferit acest articol, veți începe să vă îmbunătățiți la pariurile sportive și veți câștiga mai mulți bani decât vă așteptați.

Continuați lectura

Stil de viață

Cum să Transformi un Hobby Într-un Loc de Muncă: 5 Sfaturi

Publicat

pe

By

Cum să Transformi un Hobby Într-un Loc de Muncă: 5 Sfaturi | Zicala.ro

Cu toții ne-am imaginat un scenariu în care predăm o scrisoare de demisie șefului nostru pentru a scăpa de acel job plictisitor de 9-5 și pentru a ne urmări jobul „de vis”. Desigur, ce poate fi mai bun decât să faceți ceea ce vă place și, în schimb, să trăiți din asta?

Cu toate acestea, nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare și trebuie să planificați totul cu înțelepciune înainte de a renunța la slujba obositoare. Acest lucru vă va permite să vă faceți afacerea de succes pe parcurs, fără să vă faceți multe griji.

Dacă vreți să vă transformați hobby-ul într-un loc de muncă în mod corect, continuați să citiți acest articol pentru niște sfaturi utile!

1. Faceți pași mici

Nu ar trebui să părăsiți niciodată jobul cu normă întreagă fără să luați în considerare cererea hobby-ului pe piață și șansele de succes. Pentru aceasta, cel mai bine este să vă începeți hobby-ul ca un job secundar sau ca freelancer.

Deși va fi puțin greu să echilibrați jobul cu normă întreagă și jobul secundar, acest lucru vă va asigura că nu rămâneți fără nimic dacă nu puteți câștiga suficienți bani din jobul dumneavoastră independent.

Rețineți că este doar o chestiune de luni până când vă puteți da seama cum să vă transformați hobby-ul într-un loc de muncă.

2. Confirmați dacă doriți cu adevărat să vă transformați hobby-ul într-un loc de muncă

Ne bucurăm în principal de hobby-urile noastre pentru că ne putem răsfăța cu ele oricând dorim, nu pentru că trebuie. De exemplu, s-ar putea să vă bucure de a crea piese de artă digitală în timpul liber pentru a vă relaxa.

Cu toate acestea, este posibil să nu fiți suficient de motivat atunci când vă gândiți să transformați acest lucru într-un loc de muncă cu normă întreagă. Prin urmare, este esențial să confirmați dacă veți lucra cu aceeași pasiune și interes dacă ar fi să faceți din hobby-ul dumneavoastră o profesie pentru a preveni orice probleme în continuare.

3. Oferiți afacerii dumneavoastră un aspect profesional

Indiferent dacă sunteți pe cale să deveniți un consultant cu normă întreagă sau un furnizor de servicii, trebuie să vă construiți propriul site pentru a oferi afacerii dumneavoastră un aspect profesional.

De asemenea, puteți adăuga lucrările dumneavoastră anterioare ca portofoliu pentru a încuraja clienții potențiali să beneficieze de serviciile dumneavoastră. Înainte de a adăuga lucrările anterioare în portofoliu, este întotdeauna mai bine să luați permisiunea clienților.

Site-ul companiei dumneavoastră va face, de asemenea, mai ușor pentru viitorii clienți să plaseze comenzi la dumneavoastră și să cunoască mult mai bine afacerea dumneavoastră.

4. Împrăștiați vorba

Datorită site-urilor de socializare precum Facebook, LinkedIn, Pinterest și Instagram, nu trebuie să plătiți o sumă mare de bani, spre deosebire de metodele tradiționale de publicitate.

Pe rețelele sociale, este la fel de simplu ca să vă creați pagina/contul de afaceri și să implementați strategiile potrivite de marketing pe rețelele sociale. Acest lucru vă va ajuta să atrageți mai mulți clienți în afacerea dumneavoastră, să vă construiți o bază de clienți puternică, să fiți o autoritate în nișa dumneavoastră și, cel mai important, să creșteți vânzările.

Aici, trebuie să faceți cercetări suplimentare cu privire la care platformă de social media va fi eficientă pentru industria dumneavoastră. De exemplu, LinkedIn poate fi utilă dacă doriți să vă oferiți servicii de consultanță, în timp ce Pinterest sau Instagram pot fi mai bune dacă sunteți bucătar sau fotograf.

5. Faceți un plan de afaceri

Obiectivele de afaceri pe termen scurt și pe termen lung vă vor permite să stabiliți strategiile potrivite pentru afacerea dumneavoastră, deoarece acestea vă vor spune cum să vă atingeți obiectivele în mod eficient.

De asemenea, trebuie să luați în considerare cheltuielile suplimentare pe care le puteți plăti, potențialele venituri și alte responsabilități legale și fiscale pentru înființarea oficială a propriei companii.

Ar trebui să țineți cont de tarifele pe care le veți stabili pentru serviciile dumneavoastră, de ce funcții va trebui să externalizați, de cât timp veți avea de pierdut pentru afacerea dumneavoastră și de diferitele servicii pe care le veți oferi.

Continuați lectura

Stil de viață

Obiceiuri Esențiale Pentru Productivitatea Personală

Publicat

pe

By

Obiceiuri Esențiale Pentru Productivitatea Personală | Zicala.ro

Creșterea productivității este esențială pentru oricine dorește să realizeze mai multe în viața lor, fie la locul de muncă, fie în eforturile personale. Starea de flux în care intră după începerea lucrului are un impact semnificativ asupra productivității. Dacă puteți rămâne în această stare de flux atâta timp cât aveți nevoie pentru a îndeplini sarcini specifice, șansele dumneavoastră de a fi foarte eficient și de a petrece foarte puțin timp cresc dramatic.

Starea de eficiență este o stare în care nu simțiți că lucrați sau că sunteți obosit atunci când finalizați mai multe lucruri. Condiția fluxului este disponibilă oricui, pentru orice tip de apariție, atâta timp cât factorii declanșatori personali au fost identificați și utilizați pe deplin.

Faceți întotdeauna munca în aceeași locație

Dacă aveți luxul de a lucra în afara unui birou în fiecare zi, este recomandat să găsiți un loc în care să vă bucurați să stați și să lucrați perioade lungi de timp. Poate fi biroul dumneavoastră de acasă, un bistro sau o grădină. Veți ști că l-ați găsit atunci când vă simțiți obligat să vă întoarceți în fiecare zi, să deschideți laptopul și să începeți să lucrați, pentru a accesa starea fluxului. Găsiți un loc ca acesta și profitați de starea de flux pe care o poate oferi.

Intervale de lucru la aceeași oră a zilei

Stabiliți un interval de timp zilnic pe care îl veți petrece la muncă neîntreruptă, care vă va permite să finalizați sarcinile pe care le oferiți și care să fie flexibil, dar să înceapă la aceeași oră în fiecare zi, dacă este posibil. Ca rezultat, acest program vă va oferi eficiență și disciplină în munca dumneavoastră atunci când este utilizat împreună cu o locație care vă permite să ajungeți la starea de eficiență maximă. Cu cât vă țineți mai mult de acest program, cu atât creierul vostru se va obișnui mai mult să funcționeze la capacitate maximă între acele ore, rezultând o productivitate mai mare. Este esențial să selectați un interval care funcționează pentru dumneavoastră, cum ar fi 3-4 ore după antrenamentul fizic dimineața sau 3-4 ore după-amiaza sau seara. Odată ce vă dați seama ce funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră și v-ați antrenat creierul să performeze la capacitate maximă în acea perioadă, va fi mult mai ușor să tăiați elementele din lista de rezolvat zi de zi.

Creați-vă un ritual

Ritualurile (deseori legate de rutina stabilită, de un obicei) facilitează intrarea în starea de eficiență și oferă mai multe beneficii. Comandarea cafelei preferate, apoi deschiderea laptopului și cufundarea în muncă și, implicit, în starea de eficiență, ar putea fi considerată o ceremonie. O altă tradiție este să citiți câteva pagini dintr-o carte inspirată, exemplu Ace Of Shades, înainte de a începe activitățile.

Jocul este una dintre cele mai liniștitoare moduri de a vă petrece timpul, chiar dacă este doar pentru 5 minute pentru a vă îndepărta mintea de stresul vieții de zi cu zi. Vizualizarea obiectivelor pe care doriți să le atingeți și apoi concentrarea asupra jobului dumneavoastră poate fi un proces zilnic. Toate cele de mai sus pot fi combinate într-o ceremonie. Experimentați, distrați-vă și aflați ce funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră. Faceți din acesta un obicei care va face ca creierul dumneavoastră să intre într-o stare de flux și să funcționeze la maximum de fiecare dată când îl setați. Cel mai bun aspect este că ritualurile nu se limitează la anumite locații sau momente, așa că puteți profita de beneficiul imens pe care îl oferă oricând și oriunde aveți nevoie.

Relaxați-vă ascultând muzică liniștitoare

Am fost recent introduși în această metodă și ne-am îndrăgostit imediat de ea. Pentru prima dată, veți fi uimit de timpul în care vă veți putea concentra neîntrerupt pe ceea ce trebuie să finalizați și cât de mult veți realiza în câteva ore. Sunetul ploii, de exemplu, este unul dintre preferatele noastre. Ele sunt relaxante și ajută la concentrare, precum și acționează ca un izolator de zgomot exterior, ferindu-vă de distragerile din exterior. Le puteți descărca pe telefon sau tabletă și le puteți asculta în timp ce lucrați, citiți sau vă relaxați. Puterea și adaptabilitatea lor sunt de neegalat. Vă invităm să explorați și să vă jucați cu sunetele preferate.

Credem că v-ați dat seama că descoperirea lucrurilor care vi se potrivesc, acelor declanșatoare a stării de flux, este un aspect vital în creșterea productivității. Odată ce ați făcut asta, veți culege recompense incredibile și o productivitate sporită!

Continuați lectura
Nord VPN | Zicala.ro

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending