Conectează-te cu noi

Stil de viață

La ce Serviciu de Streaming să vă Abonați în 2022?

Publicat

pe

La ce Serviciu de Streaming să vă Abonați în 2022? | Zicala.ro

Toată lumea se gândește să taie cablul acum și să caute alternative la TV prin cablu. Răspunsul la aceasta sunt serviciile de streaming care vă permit să transmiteți conținut fără a fi nevoie să plătiți pentru conexiunea prin cablu. Acest articol va explora unele dintre cele mai bune servicii de streaming pe care trebuie să le luați în considerare dacă doriți să renunțați la serviciile de cablu, care pot fi găsite mai jos.

HBO Max

HBO Max are tot conținutul HBO în biblioteca sa. HBO Max are toate emisiunile pe care le-ați văzut pe HBO, cum ar fi Euphoria, Sopranos, Curb Your Enthusiasm etc., dar pentru câțiva lei în plus, veți obține emisiuni convingătoare pe HBO Max. Spectacole precum Tokyo Vice, documentarul Tony Hawk și A Black Lady Sketch Show sunt câteva dintre motivele pentru care ați fi atrași de HBO Max.

Dacă sunteți în căutarea unor programe originale premiate și a unor filme de top, atunci HBO Max este cel potrivit pentru dumneavoastră. Va rula pe toate dispozitivele, cum ar fi Android, Amazon Fire, Roku, Chromecast, dispozitive Apple, PS4 și 5, Samsung Smart TV etc.

Netflix

Netflix aproape că se află în fruntea listei celor mai bune servicii de streaming datorită streamingului său nelimitat de emisiuni TV, filme, spectacole de comedie, precum și filme originale, toate pentru o singură taxă lunară de abonament. Cu toate acestea, Netflix adaugă și elimină întotdeauna conținut video din bibliotecă, motiv pentru care va trebui să verificați în mod constant ce urmează în curând și ce ar trebui să vizionați înainte de a fi eliminat.

Totuși, deși au adăugări frecvente de emisiuni licențiate, de ex. Hannibal, Moesha, Community, etc. Netflix găzduiește pentru cei care au ratat astfel de programe prima dată pentru a le vedea din nou.

Disney+

Disney deține o serie de filme precum Marvel, Star Wars, propriul canon animat al Disney, Simpsons etc., făcându-l un jucător dominant în această categorie. Netflix sau HBO au o mare varietate de conținut pentru adulți, în timp ce Disney se concentrează doar pe îmbunătățirea controalelor parentale, oferind o varietate limitată de conținut.

Cu toate acestea, Disney+ este cel mai ieftin dintre cele mai bune servicii de streaming, având în vedere că o mulțime de conținut este disponibil în rezoluție 4K cu palete de culori HDR. Disney+ poate fi transmis simultan pe 4 ecrane.

Amazon Prime

Amazon Prime este o idee simplă pentru cei care fac majoritatea cumpărăturilor pe internet. Pentru un preț, puteți beneficia de livrare în două zile pentru achizițiile online, de o carte Kindle gratuită pe lună și de acces nelimitat la Amazon Music și Amazon Prime Video. Este un pachet complet!

Cel mai mare hit al Amazon Prime a fost The Boys, de care publicul s-a bucurat din plin până în sezonul 2. Mai mult, puteți închiria/cumpăra filme și de pe Amazon Prime Video, prin serviciul à la carte.

Concluzie

Cel mai tare lucru despre serviciile de streaming este că nu trebuie să vă limitați la doar una dintre acestea. Puteți alege numărul de servicii potrivit pentru bugetul dumneavoastră. Nu uitați de tipul de conținut pe care doriți să îl consumați. Deși un serviciu de streaming poate avea un număr divers de conținut video, nu ar fi atrăgător pentru anumite audiențe, motiv pentru care este o idee bună să vă abonați la mai mult decât un singur serviciu de streaming, mai ales dacă locuiți într-o gospodărie mare.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending