Conectează-te cu noi

News

Lego, Lush și Electrolux Suspendă Complet Operațiunile în Rusia

Publicat

pe

Lego, Lush și Electrolux Suspendă Complet Operațiunile în Rusia

Companiile mari, deși nu toate deodată, continuă să părăsească piața țării agresoare.

Lego, producătorul danez de constructori își va suspenda complet operațiunile din Rusia. Acest lucru a fost raportat de surse din rândul angajaților companiei și confirmat de directorul general al diviziei ruse Lego. „Având în vedere perturbările semnificative continue în mediul de operare, am decis să suspendăm activitatea comercială în Rusia pentru o perioadă nedeterminată. Aceasta include desființarea majorității echipei noastre din Moscova și parteneriatul nostru cu Inventive Retail Group”, a declarat CEO-ul diviziei ruse a Lego, Yevgenii Cikhachev.

Aceeași veste a venit de la lanțul britanic de cosmetice Lush, care intenționează să închidă toate magazinele rămase din Federația Rusă din cauza problemelor cu aprovizionarea cu mărfuri către țară. Se observă că biroul britanic a suspendat operațiunile cu partenerul rus încă din luna martie, ultimul lot de produse achiziționat nu a fost niciodată importat în Rusia și a rămas blocat la Riga.

Lush operează pe piața rusă din 2001. Înainte de invazia pe scară largă a Ucrainei, existau aproximativ 50 de magazine sub marca Lush în Rusia. Conform datelor din 11 iulie, 27 de puncte de vânzare rămân deschise. Lush este o companie de cosmetice cunoscută pentru principiile sale etice, precum și pentru produse cosmetice (săpunuri, creme, produse de baie și multe altele) care sunt realizate manual din ingrediente naturale și nu sunt testate pe animale.

Electrolux suspendă activitatea în Rusia

Electrolux suspendă activitatea în Rusia | Zicala.ro

Și în sfârșit, cunoscuta companie suedeză de electrocasnice, Electrolux, a anunțat încetarea activităților sale în Rusia. Reurers scrie despre acest lucru cu referire la companie. Electrolux vinde afaceri din Rusia către top managementul local.

„Ca urmare a războiului și a sancțiunilor continue, prevedem că nu vom putea vinde și deservi produse în Rusia pe termen mediu și lung”, a spus producătorul de aparate de uz profesional într-un comunicat.

În legătură cu vânzarea afacerii, compania a înregistrat pierderi unice de 35 milioane SEK (3,31 milioane de dolari) în al doilea trimestru al acestui an. Electrolux Professional are 25 de angajați în Rusia, această cotă de piață a reprezentat în 2021 1% din vânzările grupului.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending