Conectează-te cu noi

News

PewDiePie vs MrBeast: Cine Are Mai Mulți Abonați pe YouTube?

Publicat

pe

PewDiePie vs MrBeast: Cine Are Mai Mulți Abonați pe YouTube?

Știți câte videoclipuri sunt pe YouTube? Sunt peste 800 de milioane de videoclipuri în 2022. Dintre aceste 800 de milioane, probabil că sunteți la curent cu doi dintre cei mai buni performeri. PewDiePie și MrBeast. Ambii au canale pe YouTube grozave cu un număr mare de abonați.

Dar când vine vorba de PewDiePie vs MrBeast, cine este mai bun? Care este relația lor? Și care YouTuber are mai mulți abonați.

Bollywood Saga

Vorbim despre efortul viral al lui MrBeast de a-l învinge pe T-Series, canalul de muzică Bollywood care a amenințat să îl detroneze pe PewDiePie drept canalul cu cei mai mulți abonați de pe YouTube. MrBeast și-a asumat sarcina de a fi hypeman pentru PewDiePie.

Fidel numelui său, MrBeast făcând turnee în orașul său natal și afișând zeci de reclame prin care le cere oamenilor să se aboneze la PewDiePie și să facă hate canalului de muzică Bollywood T-Series. Milioane de fani s-au înscris rapid la MrBeast, iar acesta a dus câștiguri de sute de mii de dolari, chiar și 1 milion de dolari.

Abonații lui PewDiePie

Începând cu 2022, canalul de YouTube a lui PewDiePie are peste 100 de milioane de abonați. Aceasta este o realizare uimitoare. Îl face unul dintre cele mai urmărite vedete de pe orice platformă.

Deci, cât câștigă youtuberii? PewDiePie a generat peste 10 miliarde de vizionări ale videoclipurilor, care însumează milioane de dolari în venituri din reclame.

Faima lui PewDiePies pe YouTube l-a dus de la episoadele din South Park la lista celor 100 cei mai influenți oameni și a strâns peste 28 de miliarde de vizualizări doar pe canalul său, făcându-l canalul cu cei mai mulți abonați de pe YouTube, până când T-Series l-a detronat.

Respect reciproc

MrBeast crede că PewDiePie merită abonații pe care îi are, datorită muncii pe care o depune pe canalul său. MrBeast oferă în mod regulat bani și alte cadouri în competiții fanilor săi loiali.

În timp ce PewDiePie a lăsat o impresie de durată ca creator de conținut, MrBeast pare să caute această poziție. PewDiePie poate fi cel mai mare creator al YouTubului, dar MrBeast nu este departe deloc – iar acest decalaj se reduce în fiecare zi.

Din punct de vedere tehnic, un total de peste 90 de milioane de abonați îl face pe MrBeast cel mai mare creator de pe YouTube din S.U.A.

PewDiePie vs MrBeast: Cele mai mari vedete ale YouTubului

YouTuberi consacrați, cum ar fi PewDiePie și MrBeast, au strâns milioane de abonați de-a lungul anilor, urcând videoclipuri pe YouTube și creând o legătură aparent personală cu fanii. Când vine vorba de PewDiePie vs MrBeast, ambi au un număr mare de abonați.

După ce a abandonat facultatea pentru a se concentra pe crearea de conținut, PewDiePie a depășit 1 milion de abonați la doar doi ani după ce a fost creat canalul PewDiePie.

Care este situația abonaților între cei doi?

PewDiePie – 111M

MrBeast – 99.2M

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending