Conectează-te cu noi

Călătorie

Locuri de Top de Vizitat în Las Vegas

Publicat

pe

Locuri de Top de Vizitat în Las Vegas | Zicala.ro

Există o serie de atracții în oraș care îți vor face vacanța mai plăcută decât ți-ai fi putut imagina. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre ce să vedeți și să faceți în Las Vegas.

Bellagio Casino & Fountain Show

Galeria de Arte Frumoase, Grădina Botanică și Conservatorul sunt toate situate aici.

Fântâna prinde viață la fiecare cincisprezece minute, cu un spectacol uimitor de apă și muzică. Dacă sunteți în căutarea unor lucruri gratuite de făcut în Las Vegas, acest spectacol cu fântână este un must-see.

The Neon Museum

Acest muzeu este un omagiu adus orașului Las Vegas, care a fost întotdeauna cunoscut pentru că are unele dintre cele mai strălucitoare semne cu neon pe marginea drumului. Ghidurile explică semnificația semnelor expuse.

Pentru că nu au fost găsite piese întregi, unele dintre ele au fost restaurate, iar altele au fost lăsate în starea inițială.

High Roller Ferris Wheel

Simbolul orașului este această roată, care poate fi găsită pe promenada Linq. Această roată de observare, care are o înălțime de 167 de metri, oferă o perspectivă panoramică completă a orașului, precum și cea mai faimoasă atracție a sa, the Strip. Va dura aproximativ 30 de minute pentru a finaliza un cerc complet.

The Mob Museum

Muzeul și expozițiile sale sunt o încercare de a folosi tehnologia pentru a păstra istoria mafiei din Statele Unite, cu exponate care înfățișează indivizi, tendințe de modă și chiar evenimente istorice.

Este un must-see în orice excursie turistică din Las Vegas, datorită clipurilor video interactive și a altor reprezentări.

Paris, Las Vegas

Ce poate fi mai interesant decât să vedeți două orașe într-o singură zi? Paris, Las Vegas, vă permite să realizați exact asta. Modelul Turnului Eiffel, care apare în multe fotografii din Las Vegas, se află în afara stațiunii.

Există, de asemenea, o „Operă din Paris” în clădire, precum și un restaurant frumos din Turnul Eiffel.

Luați liftul până la etajul 46 și admirați priveliștile orașului ca și cum ați fi chiar pe Turnul Eiffel. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Las Vegas dacă călătoriți cu partenerul vostru.

The Strip

The Strip este locul unde să mergeți dacă nu sunteți siguri unde să mergeți în Las Vegas. Această porțiune de drum de aproape 3 kilometri trece prin inima orașului Sin City, flancată de stațiuni de lux, parcuri tematice, restaurante rafinate și cazinouri zgomotoase.

The Strip este și mai fermecătoare noaptea când întreg orașul este iluminat de lumini galbene și semne cu neon, creând o atmosferă incitantă. Pentru a fi sincer, toate cele mai bune lucruri de făcut în Las Vegas sunt situate pe sau lângă Strip.

Stratosphere

Turnul Stratosphere uimitor și uluitor este un alt punct de interes din Las Vegas. Turnul, care are o înălțime de aproximativ 350 de metri, oferă o mulțime de motive convingătoare pentru a-l vizita.

În partea de sus, sunt disponibile coaster-uri de senzație, cum ar fi SkyJump, Insanity și Big Shot. Dacă nu doriți fiorul de adrenalină, terasa în aer liber are unele dintre cele mai bune vederi ale orașului, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Las Vegas.

Red Rock Canyon National Conservation Area

Red Rock Canyon oferă o varietate de excursii ghidate care vă vor duce departe de luminile și agitația orașului.

Bucurați-vă de drumul liniștit către deșert în mijlocul nimicului, care are 25 de kilometri lungime. Faceți o plimbare sau pur și simplu apreciați dealurile purpurii ale deșertului Mojave. Varietatea opțiunilor face din Red Rock un remarcabil în peisajul turistic din Las Vegas.

MGM Grand & CSI

Vă puteți pune la încercare talentele de detectiv participând la această versiune replicată a popularului show TV. Restaurantul Grand din această stațiune este o priveliște de văzut, cu vedere la piscina superbă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending