Conectează-te cu noi

Aplicații

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite

Publicat

pe

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite | Zicala.ro

A existat ceva numit Powertoys cu mult timp în urmă, deja în era Windows 95. Era un pachet de mici suplimente utile sau distractive. După cum probabil știți, sunt înapoi într-o formă diferită, dar cu același nume.

Powertoys este în continuă expansiune și acum constă dintr-o colecție destul de substanțială de funcții și programe utile. Aruncăm o privire mai atentă la unele dintre ele.

Powertoys poate fi descărcat din Microsoft Store sau poate fi descărcat ca fișier de instalare din Github.

De-a lungul anilor, aceste funcții au fost integrate în pachet: Always on top, Powertoys Awake, Colorpicker, Fancyzones, suplimente File Explorer, Image Resizer, Keyboard Manager, utilități pentru mouse, Powerrename, Powertoys Run, Shortcut Guide și Video Conference Mute.

După instalare, le veți găsi pe toate în fereastra Powertoys, unde puteți face click pe ele pentru a face setările și a obține mai multe informații.

Always on top

Când utilizați comanda rapidă Windows + Ctrl + T, fereastra curentă va fi întotdeauna deasupra altor ferestre. Acesta este marcat cu un cadru de fereastră colorat. Aceeași comandă rapidă dezactivează funcția.

Awake

Dacă efectuați o descărcare sau o altă sarcină importantă, probabil că nu doriți ca PC-ul să intre în repaus. Puteți remedia cu ușurință acest lucru fără a modifica setările de energie. Deschideți Awake în Powertoys și setați glisorul în poziția Activat.

Powerrename

Redenumiți rapid și ușor mai multe fișiere simultan, selectând toate fișierele și făcând click dreapta. Selectați PowerRename. Cu opțiuni de căutare și înlocuire și alte opțiuni care amintesc de funcțiile de căutare din Word, puteți obține cu ușurință numele de fișiere dorite.

Instrumente pentru mouse

Uneori, indicatorul mouse-ului este de neînțeles și greu de găsit în dezordinea de pe ecran, în special pe mai multe ecrane. Atingeți de două ori Ctrl pentru a estompa întregul ecran, cu excepția unui cerc în care se află indicatorul. Sunt disponibile și funcții suplimentare, cum ar fi un iluminator.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Aplicații

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android

Publicat

pe

By

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android | Zicala.ro

V-ați săturat de imagini plictisitoare și lipsite de viață? Poate că este timpul să aduceți puțină energie artei voastre cu o aplicație de animație. Indiferent ce doriți să creați, există instrumente digitale care sunt accesibile și vă permit să creați animația pe care o iubiți. Indiferent dacă acest lucru vă aduce la viață animalul dumneavoastră de companie preferat sau dacă lucrați la un proiect important, există o mulțime de aplicații pe Android care să vă ajute.

Nu sunteți siguri de unde să începeți când vine vorba de aplicații de animație pentru Android? Ne-am făcut timp să le cercetăm pe cele mai bune, astfel încât să nu fiți nevoiți să o faceți. Deci, să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații pe care să le descărcați și să le încercați singur.

Animation Desk

Să începem cu o aplicație numită Animation Desk. Aceasta este o aplicație foarte populară, deoarece este ușor de utilizat și poate crea animații uimitoare. În special, multora le place interfața și cât de simplă este. Toate meniurile sunt ușor de citit și nimic nu este aglomerat. Deci, dacă sunteți nou în aplicațiile de animație, aceasta este una ideală pentru început.

Animation Desk | Zicala.ro

De exemplu, puteți folosi o colecție de pensule pentru a vă crea animația. Aceasta include și o mulțime de culori. Aveți mult control și alegeți numărul de cadre pe care doriți. Apoi, când ați terminat, puteți exporta noua animație într-o varietate de moduri. Acesta poate fi un fișier video sau chiar PDF.

Stick Nodes

O altă aplicație pe care o puteți încerca să o utilizați este Stick Nodes. Acesta este o aplicație bună dacă doriți să faceți îmbinări și părți ale unei mișcări de animație. Această aplicație face ușor de realizat și puteți crea figuri pentru a spune o poveste. Un lucru pentru care nu puteți da vina acestei aplicații este caracteristicile la care obțineți acces.

Stick Nodes | Zicala.ro

În special, versiunea pro a aplicației vă va oferi și mai mult. De asemenea, va elimina aplicațiile enervante care devin deranjante dacă aveți multe animații de creat. Dar, amintiți-vă că materialul de stocare poate funcționa bine și pentru proiecte și le puteți combina cu animație. În acest fel, puteți combina diferite imagini pentru un impact mai mare.

Draw Cartoons 2

Crearea de animații de la zero poate fi consumatoare de timp și dificilă. Trebuie să vă eliberați o mare parte din programul dumneavoastră, precum și să aveți creativitatea și răbdarea pentru a vă aduce munca la viață. Pentru unii oameni, acest lucru nu este posibil. Deci, aici Draw Cartoon 2 va fi benefic. Aceasta este o aplicație de animație care vă permite să tăiați colțuri. În special, puteți profita de bibliotecă și puteți alege dintre personaje. Apoi, puteți utiliza funcțiile pentru a crea o animație.

Draw Cartoons 2 | Zicala.ro

Dacă decideți că doriți să vă asumați sarcina de a crea o animație de la zero, puteți face acest lucru cu Draw Cartoons 2. În continuare le puteți face să se miște într-un mod similar cu personajele gata făcute, dar puteți să le faceți unice și exact ceea ce căutați.

Draw Cartoons 2
Draw Cartoons 2
Price: Free

PicsArt Animator

Dacă încă nu ați găsit aplicația pe care o căutați, asigurați-vă că consultați PicsArt Animator. Aceasta este o altă aplicație fantastică pe care o puteți folosi pentru a vă aduce personajele la viață. În special, este gratuit de utilizat, ceea ce înseamnă că o puteți încerca. Mulți oameni le place să folosească această aplicație pentru a crea desene animate. Le puteți salva ca GIF și le puteți partaja cu ușurință pe rețelele sociale și pe internet.

PicsArt Animator | Zicala.ro

O caracteristică bună pe care am descoperit-o este că puteți adăuga text și efecte sonore la animații. Deci, acest lucru poate crea o experiență mai plăcută. Nu vă faceți griji dacă nu știți de unde să începeți. Această aplicație are tutoriale pe care le puteți urma, ceea ce face simplu să creați animația pe care o iubiți.

Picsart Animator: GIF & Video
Picsart Animator: GIF & Video

Stop Motion Studio

Nu în ultimul rând, vrem să vă prezentăm Stop Motion Studio. Aceasta va fi cea mai bună aplicație de folosit dacă doriți să treceți peste personaje și să treceți în filme scurte. Puteți face aproape orice cu această aplicație și există o serie de efecte profesionale cu care vă veți bucura să experimentați.

Stop Motion Studio | Zicala.ro

De exemplu, puteți utiliza efecte 3D, precum și estomparea apei și lovirea. Chiar dacă sunteți nou în animație, considerăm că această aplicație este ușor de utilizat. Puteți folosi gesturi pe ecranul tactil, ceea ce este ideal pe Android. Dar, rețineți că nu există modele prefabricate pentru această aplicație. Aceasta înseamnă că toate animațiile pe care le creați trebuie să le faceți de la zero singuri.

Stop Motion Studio
Stop Motion Studio
Developer: Cateater
Price: Free
Continuați lectura

Aplicații

Cele Mai Bune Jocuri de Jucat pe Telefonul Mobil

Publicat

pe

By

Cele Mai Bune Jocuri de Jucat pe Telefonul Mobil | Zicala.ro

Candy Crush, Word Blitz și Words With Friends sunt doar câteva dintre titlurile de jocuri pe care majoritatea oamenilor le-au jucat pe telefoanele lor. Aceste jocuri sunt destinate jucătorilor ocazionali, așa că sunt ușor de învățat și foarte distractive. Cu toate acestea, dacă nu v-ați aventurat dincolo de cele mai populare jocuri, pierdeți o lume de distracție și aventură. Există multe jocuri remarcabile care așteaptă să fie descărcate din App Store, Apple Arcade și Google Play Store. Dacă nu știți de unde să începeți când vă căutați următorul joc, ați ajuns în locul potrivit. Aici aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune jocuri disponibile pentru telefon.

Jocuri retro

Dacă doriți să revedeți unele dintre jocurile dumneavoastră video preferate din trecut, veți găsi o selecție excelentă în magazinele de aplicații. De la Saga Final Fantasy la jocurile Mega Man și Sonic, multe dintre aceste jocuri video au fost înaintea timpului lor și încă se clasează printre cele mai bune jocuri create vreodată. Dacă sunteți obișnuiți cu jocurile gratuite cu achiziții în aplicație, s-ar putea să fiți surprinși că trebuie să plătiți bani pentru aceste jocuri. Cu toate acestea, merită să plătiți pentru a avea aceste jocuri accesibile oricând doriți.

Pokémon Go și Pokémon Unite

Deși vor apărea o mulțime de jocuri noi anul acesta, dacă nu ați jucat Pokémon Go, ar trebui să îl jucați în 2022. Pokémom Go a devenit o senzație în vara anului 2016 și este încă cel mai popular joc pentru a utiliza cu succes realitatea augmentă până în prezent. Frumusețea jocului este că vă obligă să ieșiți afară și să explorezați împrejurimile în timp ce colectați Pokémoni.

Dacă îl combinați cu Pokémon Home, puteți accesa toți Pokémonii dumneavoastră de pe dispozitivele conectate. Dacă doriți o experiență mai tradițională de luptă Pokémon, vă recomandăm să descărcați și Pokémn Unite. În acest joc, faceți echipă cu prieteni și jucători din întreaga lume într-o luptă de echipe 5 vs. 5 pentru a vedea cine poate înscrie cele mai multe puncte. Munca în echipă este esențială pentru a reuși la acest joc.

Threes!

Dacă vă plac numerele și jocurile puzzle, veți adora Threes! Jocul este ușor de învățat și jucat. Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți numerele în patru direcții pentru a asocia numere diferite. Scopul jocului este de a potrivi multiplii de trei. Grafica este simplă, dar plăcută și este un joc pe care îl puteți juca câteva minute când aveți timp de nefuncționare și la care reveniți mai târziu. Cu toate acestea, jocul creează dependență; ați putea fi tentat să continuați să jucați până când veți învinge cel mai mare scor.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty este una dintre cele mai de succes francize de jocuri video din istorie. Dacă nu ați jucat niciodată acest shooter în first person (FPS), să îl încercați pe mobil este o modalitate bună de a vedea dacă este pentru dumneavoastră. Această versiune mobilă a jocului a câștigat multe premii și distincții și a primit cele mai înalte evaluări de la multe reviste de top de jocuri. Este gratuit de jucat și puteți juca FPS standard online, modul PvP sau battle royale pentru 100 de jucători. Dacă sunteți un fan al shooter-urilor FPS sau al battle royale-urilor, acesta este un joc pe care nu veți dori să-l ratați.

Hearthstone

Puține jocuri pentru mobil pot egala experiența captivantă a Hearthstone. Acest joc a fost dezvoltat special pentru mobil și acest lucru se vede. Funcționează perfect pe smartphone-uri și încorporează cele mai bune elemente ale jocurilor precum Magic: The Gathering și Pokémn, făcându-l unul dintre cei mai buni producători de deck-uri competitive disponibile. Are un mod de campanie pentru un singur jucător și un mod online care a devenit un sport competitiv. Această luptă de cărți este un joc obligatoriu pentru oricine iubește genul clasic de joc de cărți de schimb.

Continuați lectura

Aplicații

Cum să Vedeți ce Fotografii Apreciază Cineva pe Instagram?

Publicat

pe

By

Cum să Vedeți ce Fotografii Apreciază Cineva pe Instagram? | Zicala.ro

Instagram este una dintre acele platforme de social media care a avut o tendință din ce în ce mai mare în lumea de astăzi. Nu numai asta, dar Instagram continuă să crească zilnic în numărul de utilizatori.

Caracteristici

Există multe funcții pe care Instagram le oferă utilizatorilor săi. Pentru unii, Instagram este o platformă pe care să-și petreacă timpul liber. În timp ce, pentru alții, Instagram se oferă să funcționeze ca o platformă pentru a-și dezvolta afacerea sau pentru a câștiga niște bani.

Acesta este motivul pentru care diverși indivizi sunt interesați să știe cine a apreciat anumite postări sau câte persoane au apreciat o anumită postare. Aceste statistici sunt importante pentru diferiți oameni din diferite motive.

De ce avem nevoie?

Unii indivizi le place să analizeze totul cu privire la ceea ce au postat sau ce au postat alții pe Instagram, în special câte aprecieri pe Instagram a primit o postare și cui a apreciat postarea. În acest sens, opțiunile implicite ale Instagram pot ajuta probabil. Pentru a vedea ce fotografie a apreciat pe Instagram o anumită persoană, puteți merge manual la postarea de pe profilul persoanei și apăsați pe respectiva postare.

Acolo, numărul exact de persoane care au apreciat postarea va apărea sub postarea din colțul din stânga. Pentru a vedea ce persoane au apreciat postarea, puteți apăsa pur și simplu pe numărul de aprecieri și va fi afișată o listă de nume de utilizator ale persoanelor care au apreciat postarea.

Metode tehnice

Pentru cei care ar dori să aibă cunoștințe mai aprofundate cu privire la statisticile postărilor lor, pot obține ajutorul altor instrumente. Instrumente care pot permite utilizatorului să cunoască cu precizie vizualizările postărilor sale în funcție de numărul exact de persoane în comparație cu cei care au apreciat acele postări.

Același lucru se poate realiza cu comentariile. Ambele pot ajuta un utilizator să descopere unde se află nivelul de implicare al contului său. Acest lucru poate fi esențial mai ales în cazul influncer marketingului.

Aplicații pentru mobil

De exemplu, BestBuddies este o aplicație care poate acționa ca un astfel de tip de instrument care poate ajuta utilizatorii să-și dea seama exact cine este printre cei mai buni „apreciatori” ai lor și ce procent exact de utilizatori se încadrează în criteriile sau categoria postărilor pe care le-au apreciat sau a comentat. Cei mai buni prieteni se conectează sau se sincronizează cu contul de Instagram al utilizatorului și apoi generează o listă a acelor utilizatori care sunt cei mai activi pe contul de Instagram al utilizatorului.

Diferiți indivizi beneficiază de acest lucru în moduri diferite, în funcție de scopul lor pentru utilizarea Instagram.

Pentru persoane fizice, poate deveni o activitate obișnuită să se uite la numărul de aprecieri și de comentarii pe care le primesc la fotografiile sau videoclipurile lor. Pentru a-și crește nivelul de activitate sau de interacțiune cu urmăritorii lor de pe Instagram.

Întrucât, pentru acei utilizatori care folosesc Instagram pentru a-și spori brandurile sau popularitatea companiei sau care încearcă să-și îmbunătățească afacerea prin accesarea altor forme de platforme pot beneficia foarte mult de pe urma acestui lucru.

Beneficii

Ei pot beneficia în așa fel încât să poată investiga câte vânzări pot face vânzând produsul sau serviciul lor și să încerce să se îmbunătățească dacă le lipsește ceva.

Instagram obișnuia să aibă, de asemenea, o funcție adăugată prin care o persoană putea vedea postările cărora le-au placut adepții lor și lasă comentarii. Această funcție a permis utilizatorilor să vadă o listă a interacțiunilor și activităților urmăritorilor lor. Pe de altă parte, recent, Instagram a luat decizia și a implementat decizia de a elimina această funcție suplimentară.

Deoarece le-a permis altor utilizatori să intervină în intimitatea adepților lor. Unii utilizatori sunt, de asemenea, cunoscuți că ezită să aprecieze sau să lase comentarii la postările altora, deoarece ezitau ca alții să interfereze în interacțiunile și activitățile lor. Drept urmare, Instagram a luat decizia de a elimina această funcție.

Acum, utilizatorii au mai multă libertate cu privire la fotografiile și videoclipurile cărora le plac sau lasă comentarii. Acest lucru a fost, de asemenea, adoptat ca un beneficiu suplimentar, deoarece pentru unele conturi, activitatea lor de interacțiune a crescut enorm în comparație cu înainte de noile modificări, când funcția era încă prezentă.

Continuați lectura
Nord VPN | Zicala.ro

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending