Conectează-te cu noi

Aplicații

Aplicații Windows Utile

Publicat

pe

Aplicații Windows Utile | Zicala.ro

Oricine a folosit Windows în mai multe versiuni știe că, indiferent de câte funcții adaugă Microsoft la sistemului său de operare, există întotdeauna aplicații și utilități noi pentru a vă îmbunătăți experiența. Luați în considerare instalarea unora (sau a tuturor) dintre acestea dacă aveți un sistem nou-nouț.

AFFINITY PHOTO

Aproape sigur vă veți dori un instrument de manipulare a imaginii pentru noul dumneavoastră computer și, în timp ce Adobe Photoshop rămâne regele în ceea ce privește capabilitățile, obținerea acestuia înseamnă că veți fi blocat în calitate de membru Adobe. Pentru unii, este în regulă, dar dacă doriți un instrument foto ușor, competent, care poate fi instalat pe câte calculatoare doriți, Affinity Photo este o alegere mai bună. Interfața de utilizare este comparabilă cu Photoshop, așa că veteranii nu vor fi pierduți, iar dezvoltatorii Affinity Photo adaugă constant noi funcții.

LASTPASS / 1PASSWORD

Este de la sine înțeles că utilizarea unui manager de parole solid este una dintre cele mai importante modalități de a evita furtul de identitate și de a ține evidența tuturor acelor sute de parole pe care le-ați setat de-a lungul anilor. Deși există multe dintre cele solide disponibile, 1Password și LastPass sunt două dintre cele mai populare și nu puteți greși cu niciunul dintre ele. Ambele vor apărea pentru a vă salva parolele, ambele vă vor adăuga instantaneu ID-ul și parolele la aplicațiile dumneavoastră și ambele vor sugera diferite combinații de parole pentru a-i face pe persoanele rele inteționate să ghicească. Le puteți testa pe amândouă și puteți decide care dintre ele este mai potrivit pentru dumneavoastră.

TREESIZE

Cantitatea de spațiu de stocare pe un hard disk este limitată și se poate umple rapid. Veți încerca (și eșua) să instalați ceva deoarece altceva ocupă spațiu pe hard disk. TreeSize Free este un instrument gratuit excelent, deoarece vă permite să vedeți exact ce ocupă cel mai mult spațiu. Vă poate informa despre lucruri pe care le știți deja, cum ar fi faptul că colecția dumneavoastră de fotografii ocupă jumătate din hard disk. Cu toate acestea, în alte circumstanțe, dezvăluie câteva fișiere neutilizate, latente, care, dacă sunt șterse, pot elibera mulți GB de spațiu.

LIBREOFFICE WRITER

LibreOffice Writer este o alegere bună dacă preferați să utilizați un client local pentru a vă produce documentele, mai degrabă decât un procesor de text online mai puțin sigur – și nu doriți să plătiți pentru Microsoft Word. De-a lungul timpului, acest program gratuit a evoluat într-un procesor de text sofisticat, foarte util, cu multe, dacă nu toate, dintre funcționalitățile găsite în produsele profesionale mai scumpe.

MALWAREBYTES

Când încă foloseam Windows 8, am fost infectat cu malware de tip drive-by, care m-a împiedicat să repornesc sau să folosesc programul meu de antivirus – sau orice alt fișier executabil. Dacă nu aș fi avut Malwarebytes pe hard disk, aș fi fost complet distrus. A identificat și a eliminat complet răul de pe calculatorul meu după ce l-am pornit (și da, a pornit în ciuda malware-ului). De atunci, m-am asigurat să țin o copie la îndemână și să o rulez din când în când doar pentru a fi sigur. Este unul dintre cele mai puternice programe anti-malware disponibile, iar versiunea de dezinfectare este gratuită pentru uz personal.

OPERA GX

Opera GX este o versiune modificată a browserului Opera, concepută pentru a funcționa mai bine cu jocurile. Capacitățile unice ale browserului vă permit să profitați la maximum atât de la jocuri, cât și de la navigare.

Control GX: Aveți nevoie de fiecare gram de putere pe care sistemul dumneavoastră îl are de oferit? Nu este nevoie să închideți browserul. GX Control vă permite să limitați cantitatea de RAM și CPU pe care le utilizează browserul dumneavoastră.

VLC MEDIA PLAYER

Deși playerele media s-au îmbunătățit considerabil în cei aproximativ 20 de ani în care VLC a existat, este încă alegerea mea pentru un player Windows simplu, funcțional și util. (Mac-urile, iPhone-urile, sistemul de operare Chrome, Android și o serie de sisteme GNU/Linux sunt, de asemenea, acceptate.) Este ușor de utilizat, eficient și acceptă o gamă largă de codecuri audio și video. Pur și simplu funcționează.

AUDACITY

Podcasturile și alte forme de divertisment audio au fost din ce în ce mai populare în ultimii ani. Audacity este un editor audio decent de instalat dacă sunteți un producător audio sau doriți să fiți unul. Conține o serie de capacități de înregistrare și editare, precum și suport pentru audio pe 16 biți, 24 de biți și 32 de biți, o serie de plugin-uri și previzualizări ale efectelor pe care le vor avea acele plugin-uri – toate acestea pe gratis.

WOX

Wox este un lansator în stil Mac pentru Windows, care vă permite să găsiți rapid aplicații și foldere, precum și să căutați pe web. Este foarte asemănător cu Alfred pe Mac și este un instrument de căutare mult mai puternic decât căutarea încorporată în Windows. Wox permite, de asemenea, plugin-uri, permițându-vă să personalizați rezultatele căutării și chiar să traduceți limbi direct din bara de căutare.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicații

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2022

Publicat

pe

By

Cum să Adăugați Efecte Video pe TikTok în 2022 | Zicala.ro

Dacă intrați în orice rețea de socializare, este foarte rar să vedeți fotografii fără filtre, deoarece acestea au devenit o parte integrantă a vieții noastre virtuale. Fetelor le plac efectele, deoarece pot face nuanța perfectă a pielii, gene lungi frumoase și sprâncene frumoase și îngrijite. Mai mult, datorită efectelor, putem face videoclipurile noastre mai colorate și mai interesante, adăugând în același timp câteva completări. Dacă anterior efectele erau rar folosite, acum sunt folosite aproape peste tot. Să ne uităm la ce efecte există în acest moment și în ce aplicații le putem găsi.

Varietate de efecte

Dacă decideți să vă creați propriul profil pe TikTok – atunci cu siguranță nu puteți face primul videoclip fără efecte! Dacă analizați videoclipurile din tendințe, veți vedea că peste 90% dintre ele au suplimente de efecte. Să ne uităm la care sunt efectele:

  • Trending. Aceste efecte sunt potrivite pentru ca videoclipul să obțină vizionări cât mai curând posibil.
  • Nou. Pe lângă setul standard de TikTok, puteți utiliza aplicații de editare TikTok, care conțin un număr mare de efecte care vor diferi în originalitate.
  • Evenimente. Această secțiune este foarte relevantă pentru diferite sărbători și vă va scufunda în atmosfera de sărbătoare.
  • Fundaluri. Efecte foarte interesante, deoarece vă pot muta oriunde în lume!

Am enumerat doar o mică parte din varietatea de efecte. Pentru a face ca videoclipul să iasă în evidență printre altele — vă sfătuim să utilizați editoare de videoclipuri pentru TikTok care vă vor diversifica videoclipurile.

Cum să folosiți corect efectele?

În primul rând, gândiți-vă la ideea videoclipului și apoi alegeți un efect tematic care să vă lumineze videoclipul. De asemenea, asigurați-vă că vi se potrivește și subliniază partea cea mai bună. Dacă v-ați hotărât deja asupra ideii și efectului atunci puteți începe să filmați videoclipul: intrați pe TikTok, faceți click pe «+» și alegeți efectul potrivit în colțul din stânga jos. Dacă aveți deja un videoclip terminat și doriți să-l îmbunătățiți, atunci puteți edita videoclipul pentru TikTok cu editori suplimentari, care vor face totul pentru dumneavoastră.

De ce este important să alegeți cea mai bună aplicație de editare TikTok?

V-am spus deja că videoclipul poate fi editat cu ajutorul diferiților editori video în afară de TikTok în sine, dar de ce este important să le folosiți numai pe cele bune? Primul lucru la care trebuie să acordați atenție este calitatea efectului, astfel încât acesta să se afle perfect pe videoclip și să surprindă toate detaliile. Sunteți de acord că, dacă aveți o parte a pielii de o culoare și o parte de altă culoare, aceasta va arăta nu foarte frumoasă și va trăda imediat dezordinea. Cel mai bine este să încercați astfel de aplicații în prealabil și să alegeți una care este ușor de utilizat și va impune corect efecte asupra videoclipului.

Continuați lectura

Aplicații

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android

Publicat

pe

By

TOP 5 Aplicații de Animație Pentru Android | Zicala.ro

V-ați săturat de imagini plictisitoare și lipsite de viață? Poate că este timpul să aduceți puțină energie artei voastre cu o aplicație de animație. Indiferent ce doriți să creați, există instrumente digitale care sunt accesibile și vă permit să creați animația pe care o iubiți. Indiferent dacă acest lucru vă aduce la viață animalul dumneavoastră de companie preferat sau dacă lucrați la un proiect important, există o mulțime de aplicații pe Android care să vă ajute.

Nu sunteți siguri de unde să începeți când vine vorba de aplicații de animație pentru Android? Ne-am făcut timp să le cercetăm pe cele mai bune, astfel încât să nu fiți nevoiți să o faceți. Deci, să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații pe care să le descărcați și să le încercați singur.

Animation Desk

Să începem cu o aplicație numită Animation Desk. Aceasta este o aplicație foarte populară, deoarece este ușor de utilizat și poate crea animații uimitoare. În special, multora le place interfața și cât de simplă este. Toate meniurile sunt ușor de citit și nimic nu este aglomerat. Deci, dacă sunteți nou în aplicațiile de animație, aceasta este una ideală pentru început.

Animation Desk | Zicala.ro

De exemplu, puteți folosi o colecție de pensule pentru a vă crea animația. Aceasta include și o mulțime de culori. Aveți mult control și alegeți numărul de cadre pe care doriți. Apoi, când ați terminat, puteți exporta noua animație într-o varietate de moduri. Acesta poate fi un fișier video sau chiar PDF.

Stick Nodes

O altă aplicație pe care o puteți încerca să o utilizați este Stick Nodes. Acesta este o aplicație bună dacă doriți să faceți îmbinări și părți ale unei mișcări de animație. Această aplicație face ușor de realizat și puteți crea figuri pentru a spune o poveste. Un lucru pentru care nu puteți da vina acestei aplicații este caracteristicile la care obțineți acces.

Stick Nodes | Zicala.ro

În special, versiunea pro a aplicației vă va oferi și mai mult. De asemenea, va elimina aplicațiile enervante care devin deranjante dacă aveți multe animații de creat. Dar, amintiți-vă că materialul de stocare poate funcționa bine și pentru proiecte și le puteți combina cu animație. În acest fel, puteți combina diferite imagini pentru un impact mai mare.

Draw Cartoons 2

Crearea de animații de la zero poate fi consumatoare de timp și dificilă. Trebuie să vă eliberați o mare parte din programul dumneavoastră, precum și să aveți creativitatea și răbdarea pentru a vă aduce munca la viață. Pentru unii oameni, acest lucru nu este posibil. Deci, aici Draw Cartoon 2 va fi benefic. Aceasta este o aplicație de animație care vă permite să tăiați colțuri. În special, puteți profita de bibliotecă și puteți alege dintre personaje. Apoi, puteți utiliza funcțiile pentru a crea o animație.

Draw Cartoons 2 | Zicala.ro

Dacă decideți că doriți să vă asumați sarcina de a crea o animație de la zero, puteți face acest lucru cu Draw Cartoons 2. În continuare le puteți face să se miște într-un mod similar cu personajele gata făcute, dar puteți să le faceți unice și exact ceea ce căutați.

Draw Cartoons 2
Draw Cartoons 2
Developer: Zaliv Armenia
Price: Free

PicsArt Animator

Dacă încă nu ați găsit aplicația pe care o căutați, asigurați-vă că consultați PicsArt Animator. Aceasta este o altă aplicație fantastică pe care o puteți folosi pentru a vă aduce personajele la viață. În special, este gratuit de utilizat, ceea ce înseamnă că o puteți încerca. Mulți oameni le place să folosească această aplicație pentru a crea desene animate. Le puteți salva ca GIF și le puteți partaja cu ușurință pe rețelele sociale și pe internet.

PicsArt Animator | Zicala.ro

O caracteristică bună pe care am descoperit-o este că puteți adăuga text și efecte sonore la animații. Deci, acest lucru poate crea o experiență mai plăcută. Nu vă faceți griji dacă nu știți de unde să începeți. Această aplicație are tutoriale pe care le puteți urma, ceea ce face simplu să creați animația pe care o iubiți.

Picsart Animator: GIF & Video
Picsart Animator: GIF & Video

Stop Motion Studio

Nu în ultimul rând, vrem să vă prezentăm Stop Motion Studio. Aceasta va fi cea mai bună aplicație de folosit dacă doriți să treceți peste personaje și să treceți în filme scurte. Puteți face aproape orice cu această aplicație și există o serie de efecte profesionale cu care vă veți bucura să experimentați.

Stop Motion Studio | Zicala.ro

De exemplu, puteți utiliza efecte 3D, precum și estomparea apei și lovirea. Chiar dacă sunteți nou în animație, considerăm că această aplicație este ușor de utilizat. Puteți folosi gesturi pe ecranul tactil, ceea ce este ideal pe Android. Dar, rețineți că nu există modele prefabricate pentru această aplicație. Aceasta înseamnă că toate animațiile pe care le creați trebuie să le faceți de la zero singuri.

Stop Motion Studio
Stop Motion Studio
Developer: Cateater
Price: Free
Continuați lectura

Aplicații

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite

Publicat

pe

By

Microsoft Powertoys: Cum să Utilizați Noile Instrumente Gratuite | Zicala.ro

A existat ceva numit Powertoys cu mult timp în urmă, deja în era Windows 95. Era un pachet de mici suplimente utile sau distractive. După cum probabil știți, sunt înapoi într-o formă diferită, dar cu același nume.

Powertoys este în continuă expansiune și acum constă dintr-o colecție destul de substanțială de funcții și programe utile. Aruncăm o privire mai atentă la unele dintre ele.

Powertoys poate fi descărcat din Microsoft Store sau poate fi descărcat ca fișier de instalare din Github.

De-a lungul anilor, aceste funcții au fost integrate în pachet: Always on top, Powertoys Awake, Colorpicker, Fancyzones, suplimente File Explorer, Image Resizer, Keyboard Manager, utilități pentru mouse, Powerrename, Powertoys Run, Shortcut Guide și Video Conference Mute.

După instalare, le veți găsi pe toate în fereastra Powertoys, unde puteți face click pe ele pentru a face setările și a obține mai multe informații.

Always on top

Când utilizați comanda rapidă Windows + Ctrl + T, fereastra curentă va fi întotdeauna deasupra altor ferestre. Acesta este marcat cu un cadru de fereastră colorat. Aceeași comandă rapidă dezactivează funcția.

Awake

Dacă efectuați o descărcare sau o altă sarcină importantă, probabil că nu doriți ca PC-ul să intre în repaus. Puteți remedia cu ușurință acest lucru fără a modifica setările de energie. Deschideți Awake în Powertoys și setați glisorul în poziția Activat.

Powerrename

Redenumiți rapid și ușor mai multe fișiere simultan, selectând toate fișierele și făcând click dreapta. Selectați PowerRename. Cu opțiuni de căutare și înlocuire și alte opțiuni care amintesc de funcțiile de căutare din Word, puteți obține cu ușurință numele de fișiere dorite.

Instrumente pentru mouse

Uneori, indicatorul mouse-ului este de neînțeles și greu de găsit în dezordinea de pe ecran, în special pe mai multe ecrane. Atingeți de două ori Ctrl pentru a estompa întregul ecran, cu excepția unui cerc în care se află indicatorul. Sunt disponibile și funcții suplimentare, cum ar fi un iluminator.

Continuați lectura
Nord VPN Black Friday
Atlas VPN Black Friday

Prindeți Reducerile

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending