Conectează-te cu noi

News

Motorola a Devenit Partener Oficial Formula 1

Publicat

pe

Motorola a Devenit Partener Oficial Formula 1 | Zicala.ro

Formula 1 a semnat un acord de parteneriat cu Motorola în ajunul sezonului 2022. Desigur, dispozitivele hardware Motorola, precum și soluțiile de calcul și serverele de înaltă performanță Lenovo, vor fi integrate în toate operațiunile organizației.

Din fericire, nu trebuie să așteptați mult pentru a vedea parteneriatul în acțiune. Următorul sezon 2022 va începe în acest weekend.

Un parteneriat pe termen lung

Ca parte a unui parteneriat pe termen lung, tehnologiile companiei vor fi utilizate în toate operațiunile de Formula 1, atât în sediul F1, cât și în curse. Tehnologiile vor fi utilizate în mai multe scopuri, inclusiv operarea soluțiilor locale de colectare a datelor, producerea de conținut de calitate superioară și suportul programelor lingvistice. Este raportat că Formula 1 intenționează să folosească hardware Motorola și Lenovo, precum și tehnologii revoluționare precum realitatea augmentată și virtuală.

La începutul acestui an, Formula 1 a anunțat extinderea angajamentului său față de oportunitățile de angajare și educație pentru grupurile subreprezentate, sub forma a zece burse de inginerie în fiecare an, până în 2025.

Apropo, președintele VTB Bank Andriy Kostin a spus că proprietarii comerciali ai Formula 1 nu au returnat avansul pentru Marele Premiu al Rusiei din 2022. Etapa de la Autodromul Soci trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie, dar din cauza agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei, contractul a fost reziliat. „Rosgonki a făcut o plată în avans pentru eveniment și nu poate primi această sumă înapoi”, a spus Kostin. De asemenea, șeful VTB a exclus întoarcerea Formulei 1 în Rusia în situația actuală.

Între timp, o altă companie importantă de tehnologie, Oracle, a anunțat recent că a devenit sponsorul principal al echipei Red Bull Racing de Formula 1. Cloud Company și Red Bull Racing au introdus un nou nume de echipă – Oracle Red Bull Racing.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending