Conectează-te cu noi

News

Nothing a Dezvăluit în Sfârșit Designul Telefonului (1)

Publicat

pe

Nothing a Dezvăluit în Sfârșit Designul Telefonului (1) | Zicala.ro

După publicarea unor părți mici ale spatelui telefonului ca teaser la începutul acestei săptămâni, Nothing a dezvăluit în sfârșit designul spatelui telefonului Nothing (1). Prezintă o cameră dublă din spate, situată vertical, precum și un bliț LED pe lateral. De asemenea, puteți vedea butoanele de control fizic pe laterale.

Design Nothing (1) | Zicala.ro

Telefonul are o husă transparentă din spate, iar designul seamănă cu carcasa Nothing Ear (1) în alb. De asemenea, prezintă o bobină mare de încărcare wireless în mijloc. Capacitatea bateriei, conform informațiilor disponibile, va fi de 4500 mAh.

Designul telefonului Nothing (1)

Telefonul are un design similar celor mai noi modele de iPhone, cu marginile plate care amintesc de iPhone 12. Atunci când este mărit în partea de jos a panoului din spate, este afișat numărul de model A063 împreună cu textul Nothing Technology Limited și inscripția Great Britain.

Anterior, compania a lansat un videoclip care arată Telefonul (1) în culise cu Tom Howard, co-fondatorul Akis și CEO Carl Pei. Deși majoritatea locurilor în care apare telefonul în videoclip au fost estompate, locurile în care este vizibil telefonul arată cât de mare va fi.

Compania a confirmat deja că Telefonul Nothing (1) nu va avea un cadru sub ecran. Potrivit zvonurilor, telefonul va fi echipat cu SoC Snapdragon 7 Gen 1, cameră lată de 64 de megapixeli, cameră ultra-wide de 12 megapixeli, cameră frontală de 20 de megapixeli și, după cum am spus, o baterie de 4500 mAh cu suport pentru 65W cu încărcare rapidă prin cablu. Potrivit altor zvonuri, va primi și un display de 6,55 inch cu rezoluție 1080×2400 (FullHD+) și o rată de reîmprospătare de 90 sau 120 Hz. Cantitatea de stocare va fi de cel puțin 128 GB.

Dezvăluirea completă a telefonului este așteptată pe 12 iulie. Atunci vom afla dacă zvonurile sunt adevărate.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending