Conectează-te cu noi

Stil de viață

Ne Ajută Smartphone-urile Să Scăpăm de Plictiseală?

Publicat

pe

Ne Ajută Smartphone-urile Să Scăpăm de Plictiseală? | Zicala.ro

Când ne plictisim, când vrem să ne umplem timpul cu ceva, folosim telefonul.

Un smartphone poate fi util în multe cazuri. Fie că îl folosiți pentru distracția voastră și pentru a vă recrea și a vă distra, fie că vreți să învățați, să îl folosiți la serviciu, să vă jucați, este evident că telefonul este foarte util.

Cu siguranță, mulți oameni au avut măcar o dată acea stare neplăcută de plictiseală. Pe care cu toții vrem să o umplem cu activități interesante, dar din moment ce aveți un smartphone aveți tot ce e nevoie pentru a scăpa de această plictiseală.

De ce ne plictisim?

Poate părea o întrebare ciudată, chiar dacă fiecare dintre noi s-a plictisit uneori. Mulți nu s-au întrebat de ce se plictisesc, ci ce să facă pentru a nu se plictisi.

Dar pentru a răspunde mai clar la întrebare: ce este plictiseala? Putem spune că este clar, că este o perioadă de melancolie, o perioadă în care pierdeți timpul și nu faceți nimic productiv, fie nu aveți ce face, fie așteptați pe cineva.

Acest sentiment de plictiseală se poate spune că are nu numai efecte negative, ci și efecte benefice, atunci când simțim plictiseală, creierul nostru încearcă să găsească contexte noi și investighează necunoscutul.

Încercăm să scăpăm de plictiseală cu ceea ce avem la îndemână dacă nu avem alte mijloace care să ne ajute și nu avem nicio persoană cu care să comunicăm față în față, așa că folosim telefonul pentru a trece peste acel moment de plictiseală.

Ce puteți face cu un smartphone când vă plictisiți?

Puteți face o mulțime de lucruri, cum ar fi să jucați jocuri online care cu siguranță vă vor face să vă relaxați sau să vă pună mintea la contribuție, vă sporesc curiozitatea și imaginația și cu siguranță vă fac ziua mai bună scăpând de plictiseală. De asemenea, puteți folosi rețelele sociale pentru a socializa și a vă distra cu prietenii. De ce să nu jucați împreună jocuri online.

Evident, dacă folosim ceva timp îndelungat, există riscul să ne plictisim, așa că în viață, totul trebuie făcut cu moderație pentru a nu pierde interesul.

Chiar și utilizarea telefoanelor trebuie făcută cu moderație.

În urmă cu câțiva ani, smartphone-urile nu existau, așa că plictiseala era mai greu de stăpânit, chiar dacă puteați să faceți activități în aer liber, vremea nu era întotdeauna de ajutor, zilele ploioase și iernile grele erau destul de plictisitoare până când a apărut celebrul smartphone. Acum, nimeni nu poate spune că se plictisește de un smartphone pentru că puteți face o mulțime de lucruri.

De când a apărut acest obiect important (smartphone) în viața noastră?

Au trecut mai bine de 20 de ani de la inventarea smartphone-ului, mai bine de 20 de ani de când viața noastră s-a schimbat și smartphone-urile ne-au venit în ajutor. Ne-a ajutat în multe feluri, ne-a ajutat să-l folosim ca computer, să-l folosim în loc de cinema, să putem viziona filme și videoclipuri chiar din confortul casei noastre, să ascultăm muzică și să ne jucăm . Pe lângă aceste lucruri utile care ne-au făcut viața mai ușoară, ne-a ajutat să scăpăm de plictiseală.

Evident, avem nevoie și de o sursă de internet pentru a scăpa de plictiseală, internetul ne va ajuta să găsim surse și activități și mai interesante. Aveți nevoie fie de internet 3G, 4G sau, mai recent, 5G, fie de internet WI-FI.

După cum probabil știți, telefoanele se schimbă și evoluează în mod constant. În 2021 au apărut o serie de telefoane și mai inteligente, numai bune de folosit în orice nevoie, mai ales dacă nu știți cu ce să experimentați și ce să faceți în zilele în care nu trebuie să faceți nimic important, doar vă pierdeți timpul. Telefoanele ne-au ajutat în modul în care gândim și comunicăm. Avem ocazia de a comunica cu oameni din toate colțurile lumii, atât audio, cât și video, ceea ce este uimitor.

Acest smartphone vă vine în ajutor, cu moduri diferite și noi de a experimenta.

Mai jos voi da exemple de telefoane noi bazate pe abilitățile importante pe care le au.

Un telefon bun pentru a face fotografii profesionale:

Samsung Galaxy S21 Ultra

Un telefon bun pentru jocuri:

Asus ROG Phone III

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele exemple, dar acestea sunt cele mai bune exemple de telefoane care ar putea face să vă plictisiți în timp ce experimentați și învățați, dar și să vă distrați făcând lucruri interesante.

Desigur, există o mulțime de aplicații utile pentru telefoane.

Aplicații de care aveți nevoie cu siguranță și care vă vor scoate din multe necazuri.

Există aplicații de editare foto, aplicații de programare a timpului, multe aplicații sociale, aplicații de ascultare a muzicii, aplicații de jocuri și multe alte aplicații care merită descoperite și folosite, de ce nu, în avantajul vostru.

Cu siguranță există și alte modalități, în afară de telefoane, de a ne ține cât mai departe de plictiseală.

De asemenea, legate de tehnologie sunt televizoarele, PC-urile, tabletele etc. dar numai smartphone-urile le pot avea pe toate într-un singur gadget. Ceea ce ne face viața mai ușoară și uneori ne economisește timp și chiar bani.

Concluzie

Concluzia pe care ar trebui să o tragem cu toții este că plictiseala nu este neapărat un lucru rău, ne poate ajuta să ne dorim să trăim mai mult și să trecem peste acel moment.

Un alt lucru important este ca telefonul vă poate ajuta atunci cand vă plictisiți, având o mulțime de aptitudini care vă vor face mai curios, nu doar că vă va ajuta să scăpați de plictiseală dar vă va învăța lucruri noi.

Rețineți că totul trebuie făcut cu moderație pentru ca starea de plictiseală să nu reapară, pe care nimeni nu și-o dorește cu adevărat pentru că lumea este într-o stare constantă de cunoaștere și această plictiseală poate să nu fie de folos nicăieri.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending