Conectează-te cu noi

News

YouTube Music Îmbunătățește Algoritmul Radio și Adaugă Funcții Noi

Publicat

pe

YouTube Music Îmbunătățește Algoritmul Radio și Adaugă Funcții Noi

YouTube Music a îmbunătățit algoritmul radio pentru a afișa mai mulți artiști și a adăugat funcții precum Family OS și Wear OS Shuffle. Noile funcții fac parte din lista Google de evoluții pentru YouTube Music în februarie și martie. Odată cu noile modificări, atunci când selectați o melodie din rezultatele căutării, va fi redată doar acea melodie. YouTube Music a împiedicat Youtube Family să asculte un nou playlist ca Family, iar funcția „Ascultă din nou” de pe YouTube Music nu mai afișează duplicate. Cu aplicația YouTube Music Wear OS, acum puteți să redați aleatoriu toată muzica descărcată. Un raport recent a indicat, de asemenea, că YouTube intenționează să îmbunătățească includerea podcasturilor pe platforma sa.

Ce îmbunătățiri aduce Google la Youtube Music

Îmbunătățirile adăugate la YouTube Music fac parte din lista Google a dezvoltărilor YouTube Music din februarie și martie. Echipa YouTube Music a spus că a îmbunătățit „logica back-end care nominalizează muzica care apare” în Song Radio pentru a „crește diversitatea artiștilor în aceste liste de redare”. Aceasta înseamnă că selectarea unei melodii din rezultatele căutării va reda acum doar melodia respectivă, în loc să genereze și un post de radio. Mai aveți opțiunea de a activa redarea automată de la butonul „Următorul”.

De asemenea, YouTube Music a restricționat Youtube Family să asculte un nou panou de familie. Playlistul de familie conține un mix de melodii personalizate și alte liste de redare. În plus, duplicatele nu vor mai apărea pe playlistul Listen Again de pe YouTube Music pentru televizoare inteligente și console de jocuri. Playlistul „Ascultă din nou” va conține acum un „număr crescut de rezultate”.

De asemenea, aplicația YouTube Music Wear OS vă permite acum să amestecați toată muzica descărcată, în loc să vă limitați la liste de redare și redare aleatorie.

Un raport recent a indicat, de asemenea, că YouTube pare să aibă intenții să se confrunte cu giganții din industrie ai spațiului podcast precum Apple și Spotify. Se spune că s-a scurs un document de 84 de pagini care ar contura foaia de parcurs pregătită de companie. Se spune că documentul este destinat editorilor de podcasturi. Potrivit acestui document scurs, se spune că YouTube intenționează să îmbunătățească includerea podcasturilor pe platforma sa. Se așteaptă, de asemenea, o nouă pagină de pornire a podcastului cu un aspect YouTube familiar.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sergiu R.

    04/14/2022 la 19:05

    YouTube Music a explodat in ultima perioada. Cu toate functiile aditionale, cred ca a devenit cea mai buna varianta de music streaming disponibila.

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending