Conectează-te cu noi

News

Puteți Transmite în flux YouTube Music pe Smartwatch Wear OS

Publicat

pe

Puteți Transmite în flux YouTube Music pe Smartwatch Wear OS | Zicala.ro

După o lungă așteptare, proprietarii Wear OS pot folosi acum YouTube Music pentru a-și transmite melodiile prin Wi-Fi sau LTE. Și ca bonus, puteți adăuga aplicația ca widget pentru acces mai rapid la listele de redare recente.

Utilizatorii au acces la 80 de milioane de melodii prin această aplicație. Pe lângă transmiterea în flux fără publicitate, aplicația acceptă Google Smart Downloads, care actualizează automat melodiile descărcate pe smartwatch-ul Wear OS atunci când acesta este conectat la Wi-Fi.

Noile beneficii

YouTube Music a lipsit în special pe Wear OS până când Samsung a lansat seria Galaxy Watch 4 vara trecută – iar aplicația a fost inițial o exclusivitate pentru Wear OS 3. Cu toate acestea, aproximativ o lună mai târziu, Google a lansat un program pentru ceasurile Wear OS 2 bazat pe Qualcomm Snapdragon 4100 SoCs. Cu toate acestea, a fost limitat doar la redarea offline. Cea mai recentă actualizare completează ciclul, transformând YouTube Music într-o aplicație de streaming de muzică cu drepturi depline pentru smartwatch-uri.

Săptămâna trecută, la evenimentul său anual I/O, Google a confirmat că va lansa Pixel Watch în această toamnă. Compania a lansat, de asemenea, opțiuni software suplimentare pentru Wear OS 3, inclusiv mai multe aplicații din propria sa suită de servicii, cum ar fi Google Wallet și Google Home. Google și Samsung au anunțat recent că Google Assistant, o altă funcție mult așteptată a Wear OS 3, va apărea în sfârșit în această vară. În toate circumstanțele, puteți considera această actualizare ca parte a pregătirilor mai mari ale Google pentru Pixel Watch.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending