Conectează-te cu noi

News

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie?

Publicat

pe

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie? | Zicala.ro

O publicație rusă binecunoscută a publicat un articol amplu despre revenirea Samsung în Rusia. O sursă apropiată companiei a spus că Samsung se așteaptă să revină în Rusia până la sfârșitul acestui an. În acest moment, reface lanțul de aprovizionare și repornește magazinul online.

Reprezentanții magazinelor online care importă ilegal produse știu deja despre revenirea Samsung. Nu sunt interesați să importe gadgeturi ale brandului sud-coreean, deoarece vânzările oficiale ar putea fi reluate în curând. De asemenea, unul dintre motivele pentru care credem în revenirea Samsung în Rusia este site-ul actualizat al companiei, care conține deja informații despre noile smartphone-uri Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Revenirea Samsung în Rusia

Revenirea Samsung ar putea fi un semnal că este posibil să se întoarcă și alte companii care și-au suspendat operațiunile în Rusia. Ponderea smartphone-urilor Samsung pe piața rusă în august 2022 a fost de 9%. În urmă cu un an, compania a încolțit 30% din piață. Acolo, Samsung va trebui să concureze cu Xiaomi, Techno, Infinix și alte branduri chineze.

Eldar Murtazin, analistul Russian Mobile Research Group, spune că nu are informații despre reluarea vânzărilor de smartphone-uri Samsung în Rusia.

În martie, Samsung Electronics a suspendat furnizarea de produse către Rusia „din cauza evenimentelor geopolitice actuale”. Gigantul tehnologic sud-coreean, care produce televizoare și alte echipamente la o fabrică din regiunea Kaluga (Rusia), este probabil să importe produse și componente prin țările din Uniunea Vamală Euroasiatică (Belarus, Kazahstan, Armenia și Kârgâzstan) pentru a eluda sancțiunile.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending