Conectează-te cu noi

News

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie?

Publicat

pe

Samsung se Întoarce în Rusia în Octombrie? | Zicala.ro

O publicație rusă binecunoscută a publicat un articol amplu despre revenirea Samsung în Rusia. O sursă apropiată companiei a spus că Samsung se așteaptă să revină în Rusia până la sfârșitul acestui an. În acest moment, reface lanțul de aprovizionare și repornește magazinul online.

Reprezentanții magazinelor online care importă ilegal produse știu deja despre revenirea Samsung. Nu sunt interesați să importe gadgeturi ale brandului sud-coreean, deoarece vânzările oficiale ar putea fi reluate în curând. De asemenea, unul dintre motivele pentru care credem în revenirea Samsung în Rusia este site-ul actualizat al companiei, care conține deja informații despre noile smartphone-uri Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Revenirea Samsung în Rusia

Revenirea Samsung ar putea fi un semnal că este posibil să se întoarcă și alte companii care și-au suspendat operațiunile în Rusia. Ponderea smartphone-urilor Samsung pe piața rusă în august 2022 a fost de 9%. În urmă cu un an, compania a încolțit 30% din piață. Acolo, Samsung va trebui să concureze cu Xiaomi, Techno, Infinix și alte branduri chineze.

Eldar Murtazin, analistul Russian Mobile Research Group, spune că nu are informații despre reluarea vânzărilor de smartphone-uri Samsung în Rusia.

În martie, Samsung Electronics a suspendat furnizarea de produse către Rusia „din cauza evenimentelor geopolitice actuale”. Gigantul tehnologic sud-coreean, care produce televizoare și alte echipamente la o fabrică din regiunea Kaluga (Rusia), este probabil să importe produse și componente prin țările din Uniunea Vamală Euroasiatică (Belarus, Kazahstan, Armenia și Kârgâzstan) pentru a eluda sancțiunile.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

News

Spotify Vinde Acum Cărți Audio în Aplicația sa

Publicat

pe

By

Spotify Vinde Acum Cărți Audio în Aplicația sa | Zicala.ro

Spotify vinde acum cărți audio din interiorul aplicației sale. Utilizatorii din SUA pot merge la o secțiune dedicată, pot cumpăra cărțile alese și le pot asculta.

Lansat ieri, există peste 300.000 de titluri de cumpărat. În timpul navigării, butonul de redare va arăta ca o pictogramă. Atingând această pictogramă, se deschide o pagină web separată în care utilizatorii pot plăti pentru cartea lor audio.

Odată plătită, cartea audio va fi disponibilă din biblioteca utilizatorului și poate fi redată oricând. Spotify permite, de asemenea, descărcări pentru ascultare offline și are marcaje automate, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată cartea.

Puteți regla viteza de redare cu diferite opțiuni: mai lent, mod normal și mai rapid. Și da, există un sistem de evaluare, așa că puteți să vă bucurați de cât de mult v-a plăcut (sau nu) titlul.

Spotify s-a poziționat ca un ghișeu unic pentru toate lucrurile audio de ceva timp. Anul trecut, compania a cumpărat Findaway, o „platformă de top pentru cărți audio”.

Această achiziție a oferit Spotify un editor și un distribuitor de cărți audio și unul care distribuie altor comercianți de cărți audio.

Cărți Audio în Spotify | Zicala.ro

Spotify are acum un alt flux de venituri, unul care nu depinde de abonați

Spotify va permite cărților audio autopublicate să se alăture platformei sale? Folosește deja acest lucru pentru funcțiile sale de podcasting?

Spotify pariază foarte mult pe cărțile audio care vor fi un generator de venituri în viitor. La începutul acestui an, la Spotify’s Investor Day, CEO-ul Daniel Ek a spus: „credem că cărțile audio, în multele lor forme diferite, vor fi o oportunitate imensă”.

Ar putea fi adevărat. Piața globală a cărților este de aproximativ 140 de miliarde de dolari anual, cărțile audio fiind încă sub 10% din acest total. Există potențialul de extindere la 50% din piață.

Continuați lectura

News

Problema cameră iPhone 14 Pro la utilizarea TikTok și Instagram

Publicat

pe

By

Problema cameră iPhone 14 Pro la utilizarea TikTok și Instagram

Primii utilizatori ai iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au raportat că au experimentat tremurări incontrolabile în obiectivul principal al camerei din spate atunci când folosesc aplicații terțe cu funcții ale camerei. Potrivit rapoartelor, videoclipurile preluate din aplicații precum Snapchat, TikTok și Instagram sunt prea instabile și inutilizabile.

Nici amploarea problemei, nici cauza principală nu sunt cunoscute la momentul scrierii acestui articol.

Modelele iPhone 14 Pro au probleme cu camera

Camera din aplicațiile terțe întâmpină probleme la înregistrarea video, potrivit proprietarilor de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. În special, dispozitivele ar avea ca rezultat clipuri video tremurate și neclare.

Când folosesc aplicații precum Instagram, Snapchat și TikTok, câțiva utilizatori au observat că modulul camerei tremură. Când folosesc funcțiile camerei aplicației terță parte, unii utilizatori raportează că pot vedea și auzi mișcarea mecanică, potrivit unei știri publicate de Appleinsider.

Există mai multe presupuneri, care ar fi cauzate de tehnologia de stabilizare optică a imaginii (OIS). Această problemă a fost raportată de utilizatorii de pe Twitter, Reddit și TikTok.

Diferența dintre camera iPhone 14 Pro în comparație cu alte modele iPhone 14

Camera iPhone 14 Pro este diferită de alte modele de iPhone. Potrivit Appleinsider, stabilizarea optică a imaginii (OIS) Sensor Shift de a doua generație de la Apple, care mișcă fizic senzorul, este instalată în camera principală de 48 MP. Alții, pe de altă parte, folosesc o tehnologie OIS mai tradițională și mai învechită.

Un senzor de 48 de megapixeli și un mod de acțiune pentru a produce videoclipuri dinamice sunt doar două dintre îmbunătățirile aduse de Apple pentru modelele iPhone 14 Pro.

Aplicația pentru cameră încorporată nu are probleme

Cu toate acestea, se pare că problema camerei este prezentă doar în aplicațiile terțe. Aplicația Camera încorporată în iOS 16 pare să nu fie afectată de problemă, deoarece încă produce videoclipuri excelente.

Acesta poate fi un semn că interacțiunea aplicațiilor cu modulul camerei trebuie îmbunătățită din cauza unei probleme de software. Încă nu este clar când Apple va rezolva problema camerei.

Experiență de primă mână despre problema camerei iPhone 14 Pro

Un model de iPhone 14 Pro Max pe care YouTuberul Luke Miani îl testa ar fi avut problema, potrivit știrilor de la Mac Rumors și The Verge.

Miani a postat un videoclip cu incidentul, în care obiectivul principal al dispozitivului este arătat vibrând violent.

Mac Rumors relatează că Miani a susținut că și-a putut schimba iPhone-ul cu unul nou după ce l-a dus la un Apple Store.

Mai jos este tweet-ul lui Miani care arată problema camerei al telefonului său iPhone 14 Pro Max.

Ce pot face utilizatorii de iPhone 14 Pro în timp ce așteaptă o remediere

Proprietarii de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max care sunt îngrijorați de potențialele daune aduse sistemului camerei din spate ar trebui să se abțină de la deschiderea camerei în aplicații precum Snapchat, TikTok și Instagram până când problema este remediată.

Continuați lectura

News

Cotele de Piață a Mașinilor Electrice

Publicat

pe

By

Cotele de Piață a Mașinilor Electrice | Zicala.ro

Piața globală a mașinilor electrice este de așteptat să crească semnificativ în următorii ani. SUA este al treilea cel mai mare producător de mașini electrice, cu o dimensiune a pieței de 24 de miliarde de dolari și se estimează că va crește la 137,43 de miliarde de dolari în 2028, la un CAGR de 25,4% în perioada de prognoză, 2021-2028. Valoarea companiei Tesla se ridică la 54 de miliarde de dolari, ea deținând dominația completă a pieței.

Cu toate acestea, concurența este acerbă, alte companii dorind o acțiune, printre care FORD care se așteaptă să-și ridice producția la 50%, la fel și Nissan.

Cum să alegeți mașina electrică potrivită

Distanță: Cât de departe aveți nevoie pentru a putea călători cu o singură încărcare? Dacă conduceți doar distanțe scurte, este posibil să puteți scăpa cu o baterie mai mică. Dar dacă intenționați să faceți călătorii lungi, veți avea nevoie de o mașină cu o autonomie mai mare.

Timp de încărcare: Cât timp durează încărcarea bateriei? Dacă încărcați mașina doar peste noapte, timpul de încărcare ar putea să nu fie la fel de important pentru dumneavoastră. Dar dacă trebuie să încărcați în timpul zilei, veți dori ca mașina să se încarce într-un timp mai scurt.

Preț: Mașinile electrice pot fi mai scumpe decât mașinile tradiționale pe benzină. Dar există și multe stimulente guvernamentale disponibile care pot face mașinile electrice mai accesibile.

Beneficiile mașinilor electrice

Mașinile electrice sunt mai ieftin de rulat decât mașinile pe benzină sau diesel, deoarece trebuie doar să le încărcați, mai degrabă decât să cumpărați/reumpleți combustibil. De asemenea, emit mai puține emisii nocive decât mașinile tradiționale pe benzină sau diesel, ceea ce le face mai bune pentru mediu.

Mașinile electrice au, de asemenea, o amprentă de carbon mai mică decât mașinile pe benzină sau diesel, deoarece electricitatea folosită pentru a le alimenta provine din surse regenerabile. Astfel, acestea devin din ce în ce mai populare datorită acestor beneficii de mediu și financiare.

Viitorul mașinilor electrice

Viitorul mașinilor electrice pare foarte promițător. Odată cu progresele tehnologice, vedem tot mai multe mașini electrice pe drum. Și pe măsură ce tehnologia bateriilor continuă să se îmbunătățească, ne putem aștepta la mai multe mașini electrice în viitor, la distanțe și mai mari și timpi de încărcare mai rapizi pentru mașinile electrice.

În cele din urmă, decizia aparține consumatorului și, dacă vă gândiți să cumpărați o mașină electrică, asigurați-vă că căutați diferite modele pentru a găsi una care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending