Conectează-te cu noi

Business

Sfaturi Pentru Cumpărături Online pe Amazon

Publicat

pe

Sfaturi Pentru Cumpărături Online pe Amazon | Zicala.ro

Astăzi, achiziția online este acum sinonimă cu Amazon. Afacerea a început ca vânzător de cărți pe internet în 1994 și a crescut de-a lungul anilor pentru a vinde aproape orice bun la care vă puteți gândi. Datorită acoperirii sale extinse, platforma nu este întotdeauna cea mai simplă de utilizat. Cu toate acestea, cei mai cunoscuți cumpărători pot trece în primul rând pentru oferte și reduceri. Iată câteva sfaturi de cumpărături online pe Amazon pentru a economisi timp și bani.

Utilizați cupoane

În timp ce unii oameni încă decupează cupoanele de hârtie de la expeditori. În 2022, Foints oferă cupoane Amazon verificate, unde puteți descoperi reduceri și oferte la necesitățile zilnice, cum ar fi electronice, accesorii și hârtie igienică. Amazon va aplica automat aceste economii atunci când finalizați comanda.

Dacă sunteți student, obțineți o perioadă de trial de 6 luni pentru nimic

Studenții au nevoie de toată asistența financiară pe care o pot primi din cauza poverii pe care le pun școlarizarea și împrumuturile. Studenții de colegiu și universități care se înscriu la Amazon Prime Student primesc o perioadă de încercare gratuită extinsă de 6 luni a serviciului și plătesc doar jumătate din taxa standard de membru dacă decid să păstreze serviciul în timpul studiilor. Studenții primesc livrare gratuită în două zile pentru produsele eligibile, acces nelimitat la Prime Music și mii de filme și emisiuni TV cu Prime Video. În plus, se califică pentru oferte speciale și reduceri, așa că fiți cu ochii pe manuale și alte necesități pentru facultate.

Acceptați livrări lente

Oamenii se înscriu la Amazon Prime, parțial, pentru că pot primi rapid livrarea. Verificați pentru a vedea dacă platforma oferă credit digital pentru o alternativă de livrare mai lentă pentru acele produse de care nu aveți nevoie imediat. Ca parte a programului său de livrare fără grabă, aceste oferte se modifică din când în când.

Schimbați tichete cadou pentru produse nedorite

Nu lăsați dispozitivele sau cărțile vechi să stea în întuneric dacă le aveți ascunse în dulap. Cu programul său de schimb, magazinul online vă permite să tranzacționați lucruri nedorite pentru carduri cadou Amazon. Înainte de a preda ceva, citiți pagina serviciului clienți pentru mai multe informații despre cerințele pentru articole. Din fericire, chiar dacă lucrurile sunt respinse, nu va trebui să plătiți pentru transport. Cu toate acestea, Amazon nu este în niciun caz singura alegere dacă ați prefera să primiți numerar pentru electronicele uzate. Rețineți că puteți obține și carduri cadou online, completând sondaje și vizionând videoclipuri.

Primiți texte cu actualizări de livrare

În fiecare etapă a procedurii de expediere, Amazon face o treabă bună informându-vă cu privire la schimbarea locației livrării viitoare. Cu toate acestea, nu poate fi ușor să verificați site-ul pentru actualizări dacă sunteți în mișcare sau nu aveți acces la internet. De asemenea, puteți opta pentru a primi alerte prin mesaje text ca alternativă. Urmați instrucțiunile din Actualizările de expediere prin pagina Text.

Concluzie

Toată lumea folosește Amazon pentru a face cumpărături. Cu toate acestea, nu toată lumea explorează cu adevărat site-ul și se joacă cu toate instrumentele și funcțiile ascunse acolo. Deci subiectele menționate mai sus vă vor ajuta să cunoașteți câteva sfaturi pentru cumpărături pe Amazon.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending