Conectează-te cu noi

News

Stranger Things Sezonul 4 Revine în Mai

Publicat

pe

Super-Sized Stranger Things Sezonul 4 Revine în Mai | Zicala.ro

Este aproximativ de două ori mai lung decât celelalte sezoane și va fi împărțit în două volume.

Dacă sunteți nerâbdători despre cel de-al patrulea sezon Stranger Things, așteptarea s-a încheiat în sfârșit și nu mai e mult până când spectacolul să revină pe Netflix.

Într-o scrisoare deschisă adresată fanilor, creatorii seriei Matt și Ross Duffer spun că seria va reveni la serviciul de streaming video pe 27 mai 2022. Având în vedere „lungimea fără precedent” a sezonului, sezonul patru va fi împărțit în două volume, potrivit datelor.

Volumul 1 va apărea pe 27 mai.

Volumul 2 va apărea pe 1 iulie.

Stranger Things Season 4's Russia setting

În curând pe Netflix

Sezoanele unu și trei au avut opt ​​episoade fiecare, sezonul doi a avut nouă, așa că ne uităm la o duzină sau mai multe pentru sezonul patru? Acest lucru nu este clar, dar frații Duffer au spus că sezonul va avea „o durată de rulare aproape de două ori mai mare decât orice sezon precedent”.

Sezonul patru începe la șase luni după bătălia de la Starcourt Mall din sezonul trei, cu tinerii prieteni acum la liceu și confruntându-se atât cu separarea unul de celălalt, cât și cu o nouă amenințare supranaturală, explică Netflix. Activele promoționale sugerează că complotul se va extinde și dincolo de Hawkins, Indiana, cu locații din California și Rusia intrând în joc.

Cel de-al patrulea sezon extins nu este tot ceea ce fanii Stranger Things vor trebui să aștepte cu nerăbdare: frații Duffer notează că sezonul patru este penultimul sezon al seriei, așa că sezonul cinci este la orizont.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending