Conectează-te cu noi

Stil de viață

Noutăți pe Netflix în Martie 2022

Publicat

pe

Noutăți pe Netflix în Martie 2022 | Zicala.ro

Martie va fi aici mai devreme decât vă așteptați și, deși acest lucru înseamnă că iarna se apropie de sfârșit și primăvara este chiar după colț, înseamnă, de asemenea, că acum veți avea mai multe opțiuni din care să alegeți pe Netflix. Dacă sunteți curios care ar putea fi acestea, am alcătuit o listă scurtă care credem că va fi preferata tuturor. Indiferent de preferințele dumneavoastră, suntem siguri că Netflix va adăuga ceva pe placul vostru în luna martie.

Bridgerton (sezonul 2)

Primul sezon din Bridgerton a reușit să adune mulți fani datorită poveștii captivante și a actorilor talentați. Sezonul 1 ne-a povestit povestea familiei Bridgerton din societatea londoneză din epoca Regency. Mai precis, am urmărit povestea de dragoste dintre Daphne și Simon și dificultățile lor de a găsi o cale comună când vine vorba de viața de familie. După cum vă amintiți, am rămas cu primirea primului fiu al lui Daphne și Simon și, de asemenea, cu dezvăluirea Lady Whistledown, Penelope.

Cine știe ce ne va rezerva sezonul al doilea? Cu siguranță vom descoperi povestea și originea lui Lady Whistledown și modul în care tânărul cuplu se adaptează la noua lor viață. Suntem dornici să aflăm ce alte provocări și mistere apar pe parcurs!

Human Resources

Dacă sunteți un fan al „Big Mouth” plin de spirit și de umor negru, veți găsi această nouă serie destul de interesantă, deoarece ne permite să vedem lumea „monstrilor” și sistemul lor. De asemenea, descoperim că există o întreagă societate de monștri, fiecare cu un rol unic. Nu numai asta, toți au un om desemnat de care trebuie să aibă grijă pentru a provoca gânduri și reacții și pentru a-l face, ei bine… uman. Credem că acesta este un subiect cu adevărat captivant și abia așteptăm să devină disponibil!

The Adam Project

Fanii filmelor science fiction vor fi încântați de acesta! Un film american regizat de Shawn Levy și scris de Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett și Mark Levin care vă vor face să treceți printr-o serie de emoții și vă vor uimi cu premisa. Veți vedea actori celebri precum Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener și Zoe Saldana spunând povestea unui bărbat care călătorește înapoi în timp cu o misiune: să-și convingă sinele mai tânăr să-l ajute să-și înfrunte răposatul tată.

Formula 1 (sezonul 4)

Seria de documentare produsă în parteneriat cu Formula 1 dezvăluie povești interesante din culise ale piloților și curselor Campionatului Mondial de Formula 1. Fiecare sezon acoperă campionatul din ultimul an, așa că acest al patrulea sezon ne va spune poveștile din spatele campionatului din 2021. Abia așteptăm să vedem cum a fost anul 2021 pentru echipele din Formula 1!

Bad Boys For Life

A treia versiune a francizei „Bad Boys” este continuarea din 2020 a „Bad Boys II”, regizat de Adil & Bilall. Celebrii actori Will Smith și Martin Lawrence continuă povestea personajelor lor îndrăgite în timp ce sunt însoțiți de Paola Núñez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Kate del Castillo, Nicky Jam și Joe Carnahan. Cei doi detectivi investighează acum mai multe crime care se leagă de trecutul tulburat al personajului lui Will Smith. Această serie de evenimente va fi disponibilă și pe Netflix și nu am putea fi mai încântați!

Credem că, analizând această listă scurtă, ne putem aștepta ca luna martie să fie destul de interesantă, cel puțin în ceea ce privește Netflix. Chiar dacă sunt noi sezoane din diverse seriale sau filme care au fost lansate cu mult timp în urmă dar abia acum ajung pe Netflix, suntem siguri că există ceva nou pentru fiecare gust. Sperăm doar că Netflix va continua să creeze sezoane pentru cele mai bune seriale ale lor, deoarece sunt cunoscuți pentru că le-au anulat brusc, fără niciun motiv anume. Prin urmare, încrucișați degetele și să aveți timp să vizionați câte filme și seriale doriți!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending