Conectează-te cu noi

Business

Strategii de marketing mobil pentru a vă dezvolta afacerea în 2022

Publicat

pe

Strategii de marketing mobil pentru a vă dezvolta afacerea în 2022

Marketingul mobil este o parte integrantă a strategiei de marketing digital. Indiferent dacă sunteți un mic startup sau o mare companie de E-Commerce, cum ar fi eBay sau Amazon, cu siguranță ar trebui să utilizați marketingul mobil pentru a prospera în continuare.

Marketingul mobil utilizează diferite canale pentru a implica clienții prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor și altor dispozitive mobile. Canalele principale utilizate în marketingul mobil sunt SMS-urile, e-mailul, rețelele sociale, aplicațiile, notificările push și așa mai departe.

Este o metodă extrem de eficientă de utilizat, deoarece oferă mesaje instantanee, în timp util, foarte personalizate și direcționate. Pe măsură ce miliarde de oameni folosesc dispozitive mobile la nivel global, veți lăsa o grămadă de bani pe masă în cazul în care nu folosiți nicio oportunitate de a ajunge la publicul dumneavoastră prin intermediul marketingului mobil.

Așadar, dacă vă gândiți să utilizați marketingul mobil pentru a promova aplicații sau alte produse, dar nu știți de unde să începeți, sunteți în locul potrivit. În articolul de astăzi, vă vom prezenta câteva strategii acționabile pentru a culege beneficiile marketingului mobil.

3 strategii eficiente de marketing mobil

#1 SMS Marketing

SMS-urile, marketingul prin text sau marketingul prin mesaje text sunt o strategie care funcționează dacă este implementată corect. Este o modalitate eficientă de a ajunge la clienții dumneavoastră direct prin mesaje text.

Pentru a vă atinge obiectivul de afaceri, trebuie să petreceți suficient timp pentru a dezvolta o strategie bună de marketing prin SMS. Iată câteva lucruri de luat în considerare

  • Aflați cine sunt clienții dumneavoastră și trimiteți oferte relevante în funcție de interesele acestora.
  • Nu trimiteți mesaje lungi (maximum 160 de caractere).
  • Să aveți un CTA puternic.
  • Măsurați-vă rezultatele cu instrumente relevante.

#2 Asistență în aplicație

Experiența clienților este cheia succesului afacerii. Modul în care interacționați cu clienții atunci când oferiți servicii sau alte soluții determină dacă sunteți o afacere de încredere sau nu. Pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături a clienților, trebuie să fiți disponibil pentru a intra în legătură cu aceștia în orice moment. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza asistența în aplicație, care vă poate aduce mai aproape de obiectivul dumneavoastră.

Pe măsură ce chatbot-urile bazate pe inteligența artificială au devenit populare și tehnologiile avansează în fiecare zi, asistența în aplicație devine una dintre cele mai rentabile modalități de software de asistență pentru clienți. Acestea oferă clienților asistență 24/7 în aplicație. Acest lucru va permite creșterea satisfacției clienților și câștigarea loialității acestora.

#3 Marketing bazat pe locație

Marketingul bazat pe locație este o altă strategie eficientă de marketing mobil care poate fi avantajoasă pentru companiile care oferă servicii locale. Puteți folosi instrumente precum geotargeting sau geofencing pentru a trimite oferte foarte localizate și direcționate clienților care folosesc dispozitive mobile. În acest fel, puteți identifica persoanele a căror locație este aproape de dumneavoastră și le puteți trimite oferte promoționale.

Concluzie

Pe măsură ce oamenii au început să folosească din ce în ce mai mult dispozitivele mobile, marketingul mobil este o strategie de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și extinde afacerea în 2022. Este o modalitate excelentă de a ajunge la publicul țintă prin canale și oferte relevante.

Urmând strategiile discutate mai sus, veți putea să vă promovați brandul, să creșteți traficul pe site și să creșteți veniturile. Trebuie doar să petreceți timp creând o strategie de marketing bine gândită și clară pentru a reuși cu campania de marketing. Multă baftă!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending