Conectează-te cu noi

Tehnologie

Tendințe pentru casă inteligentă

Publicat

pe

Tendințe pentru casă inteligentă

Tehnologia casnică face spațiul dumneavoastră de locuit economic, funcțional și distractiv. Dispozitivele și gadgeturile inteligente pentru casă se pot conecta la internet și pot ajuta la treburile casnice, cum ar fi aspiratorul, cumpărăturile, gătitul și multe altele.

Ce este o casă inteligentă?

O casă inteligentă conține o serie de dispozitive electronice care îndeplinesc sarcini pe care oamenii le îndeplinesc de obicei. Dispozitivele sunt alimentate de inteligență artificială care include automatizare, aplicații și comenzi vocale. Tehnologia folosită în casele inteligente este concepută pentru a face viața mai ușoară, a economisi energie, a îndeplini sarcini, a distra și a fi în siguranță în același timp.

Cum afectează o casă inteligentă viața omului?

Majoritatea oamenilor sunt copleșiți de activități, treburi, muncă, educație acasă și curățenie. O casă inteligentă are un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, deoarece ajută și facilitează activitățile de zi cu zi, ajutând oamenii să aibă mai mult timp liber. Casa inteligentă este foarte eficientă și acționează ca un sistem de sprijin pentru a menține gospodăria la un nivel optim. Convenabil, ușor de utilizat și reduce stresul zilnic. Casele inteligente beneficiază toate generațiile, inclusiv cei activi, pensionari și tineri. În funcție de câte dispozitive inteligente conectate există într-o locuință, acest lucru poate crește nivelul de confort și calitatea vieții întregii familii și chiar crește speranța de viață (!!!) a oamenilor datorită scăderii stresului.

Vă prezentăm tendințele pentru casele inteligente

Viitorul caselor inteligente pare promițător. Tehnologia este întotdeauna concepută pentru a îmbunătăți mediul de acasă. Următoarele widget-uri pentru casă inteligentă prezintă cele mai bune tendințe pentru casă inteligentă de care are nevoie fiecare casă!

Sisteme de securitate inteligente

O casă sigură creează un sentiment de securitate și liniște în oameni. Sistemele inteligente de securitate pentru casă se conectează la rețelele Wi-Fi, permițând utilizatorilor să controleze dispozitivul folosind o aplicație pe smartphone-ul lor. Majoritatea sistemelor de securitate oferă o opțiune de abonament care permite profesioniștilor să vă monitorizeze casa 24 de ore pe zi. Sistemul de supraveghere a locuinței SimpliSafe este cea mai bună alegere. Excelent pentru chiriași și taxe lunare mici. Este ușor de instalat, portabil și vine cu o garanție pe viață. Acest sistem wireless are un timp de răspuns de 15 secunde, care este cel mai bun din industrie.

Baie inteligentă

Baia este unul dintre cele mai folosite locuri din casa. Băile casei inteligente includ toalete cu apă, comenzi de ventilație și odorizante activate automat. După lipsa neașteptată de hârtie igienică din 2020, fiecare baie inteligentă are nevoie de un accesoriu de toaletă TUSHY Bidet. Acest sistem uimitor controlează presiunea apei și pulverizează unghiul cu un buton. El face rapid un bideu care ține toată familia curată.

Majoritatea băilor au o mașină de spălat permanentă. Desigur, mașinile de spălat pot fi și inteligente. Acum ne putem întreba ce poate face o mașină de spălat inteligentă. Ei bine, poate determina automat cantitatea exactă de detergent și apă necesară pentru spălare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți culorile și tipul de haine în telefon și să începeți să spălați prin telefon. Deci nici nu trebuie să fiți acasă pentru o spălare. Desigur, aceste mașini sunt capabile de spălări foarte rapide și silențioase, dar care economisesc energie, care oferă rufe fără șifonare. În unele cazuri, nici o singură piesă de îmbrăcăminte nu poate fi o problemă, deoarece unele modele sunt capabile să găzduiască haine chiar și după ce unul a început programul.

Spălatul nu trebuie să fie o experiență proastă dacă aveți o spălătorie inteligentă. Există o varietate de mașini de spălat și uscătoare care oferă rezultate de înaltă calitate acasă. Sunt ușor de utilizat și economisesc energie, bani și timp.

Cântarele care sunt adesea urâte fac, de obicei, parte din băi. Desigur, există și o versiune inteligentă a acestui lucru. Cântarele inteligente se pot conecta la Wi-Fi, dar vă puteți sincroniza chiar și cu telefonul prin Bluetooth. Astfel de cântare inteligente sunt capabile să-și amintească greutatea nu numai a unuia, ci și a mai multor oameni, din care poate face un fel de statistici. Aici putem monitoriza orice pierdere în greutate, creștere în greutate și chiar eficacitatea exercițiilor fizice.

Desigur, nici periuțele de dinți nu pot fi lăsate în afara liniei. Printre altele, o periuță de dinți inteligentă ne poate monitoriza periajul în timp real, astfel încât ne poate oferi sfaturi prin anumite aplicații, dar poate chiar să ne avertizeze cu ajutorul unui senzor de presiune dacă ne spălăm dinții cu forță excesivă. În plus, puteți alege din mai multe moduri de periaj, fie că este vorba de periaj zilnic, de îngrijire a gingiilor, dar puteți alege și o funcție de albire a dinților sau de curățare a limbii.

Sisteme de iluminat inteligente

Sistemul inteligent de iluminare vă permite să aprindeți și să stingeți luminile de acasă chiar și dintr-o locație îndepărtată. De asemenea, vă puteți programa casa pentru a aprinde și stinge luminile în anumite momente ale zilei. Sistemele de iluminat vă ajută să vă reduceți factura de energie electrică și, de asemenea, vă pot ajuta să economisiți bani pe termen lung.

Cu lampa inteligentă, putem regla calitatea luminii, fie că este caldă sau chiar rece. Trezirea de dimineață poate afecta și capacitatea noastră de a imita lumina soarelui care răsare, așa că trezirea este mai plăcută. Desigur, aceasta poate fi folosită și seara, caz în care lumina de la lampă se estompează treptat, ceea ce vă ajută să adormiți mai ușor. În esență, puteți regla intensitatea și calitatea luminii după propriul gust.

Sonerii video inteligente

Probabil ați mai auzit de sonerii video, deoarece sunt renumite pentru înregistrarea activităților neobișnuite pe verandă și lângă uși. Înainte de a deschide ușa, puteți vedea cine este pe verandă sau în fața ușii. Acest modul smart home vă menține în siguranță și împiedică oaspeții nedoriți să intre în casa dumneavoastră fără permisiune.

Rezumat

Tehnologia bazată pe inteligență artificială va deveni din ce în ce mai populară. Vă puteți aștepta să vedeți mai multe widget-uri inteligente de acasă care folosesc viziunea computerizată, învățarea automată și procesarea limbajului natural. Începeți să investiți în tendințele caselor inteligente!

Cu toate acestea, pentru a alimenta toate aceste tehnologii și pentru a asigura o comunicare impecabilă între dispozitive veți avea nevoie de un transmițător wifi bun. Prin urmare, chiar dacă vizionați un film Netflix sau faceți orice activitate pe internet, cum ar fi un joc de Wild Rift, celelalte dispozitive ale dumneavoastră vor funcționa perfect și navigarea pe internet nu va avea nicio problemă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending