Conectează-te cu noi

Tehnologie

Top 5 iPhone-uri din Toate Timpurile

Publicat

pe

Top 5 iPhone-uri din Toate Timpurile | Zicala.ro

Apple a început anul 2007 cu un singur produs care a făcut o mare explozie. Dar în ultimii 15 ani, au existat mult mai mult de 15 iPhone-uri, deoarece compania a lansat cele mari, mici, ieftine și costisitoare iPhone-uri.

Planul a fost un iPhone pe an până în 2013, când iPhone 5c s-a alăturat și iPhone 5s într-o lansare dublă. De atunci, am primit până la cinci iPhone-uri pe an, în anul 2020, când am văzut iPhone SE 2, 12 mini, 12, 12 Pro și 12 Pro Max în aceași lansare.

Am analizat fiecare iPhone. De-a lungul a celor 15 ani, iată cele cinci iPhone-uri care au făcut cea mai mare amprentă.

iPhone 3G (2008)

iPhone-ul original Apple a fost interesant, dar limitat. Nici măcar nu l-aș numi un smartphone, deoarece definesc un smartphone ca fiind un dispozitiv capabil să ruleze aplicații terțe. Avea o calitate proastă a apelurilor telefonice și nu putea afișa multe pagini Web de pe desktop. Mi-a plăcut interfața, dar experiența ar putea fi destul de dură.

iOS 2.0 a fost chiar mai important decât hardware-ul iPhone 3G, dar cele două au mers mână în mână. Noul iOS a introdus App Store, în timp ce modelul 3G avea conectivitate la rețea suficient de rapidă pentru a descărca aplicații. Mai mult decât orice alt iPhone, cred că modelul din 2008 și software-ul său au schimbat întreaga lume în care trăim.

iPhone 5 (2012)

iPhone-ul s-a eliberat de cătușele AT&T în anul 4S, dar datorită rețelei 4G LTE și ecranului mai mare de 4 inchi, iPhone 5 a fost cel care a profitat cu adevărat de a fi pe fiecare operator din SUA. Acesta a fost doar un telefon iubit, bine făcut, pe care l-am numit „mai rapid, mai puțin frustrant și mai puțin fragil” decât 4S.

iPhone SE (2016, 2020)

Pe măsură ce deceniul a început să se transforme, smartphone-urile au devenit din ce în ce mai mari și mai scumpe. iPhone SE (și succesorul său, SE 2) au fost corecturi vesele la aceste tendințe – telefoane accesibile, puternice, care se potrivesc mâinilor mai mici, dar au fost introduse în ecosistemul iPhone cu finețe. Ei au arătat că nu trebuie să vă goliți buzunarele sau să reveniți la un model mai vechi pentru a obține acele bule de chat albastre prețuite. Am mari speranțe pentru un SE 3 care va veni în curând.

iPhone X (2017)

iPhone-ul Apple a zecea aniversare a adunat noi idei de design și caracteristici care s-au dezvoltat în următorii cinci ani. A fost primul iPhone cu ecran OLED, primul fără buton fizic, primul cu Face ID, primul cu capabilități AR notabile și primul care a costat 999 USD. Indiferent dacă vi-a plăcut sau nu acele schimbări iPhone X a stabilit o noutate la care familia iPhone 13 încă lucrează.

iPhone 12 Pro (2020)

Eu sunt tipul 5G! Așa că trebuie să dau un semn din cap primului iPhone 5G, chiar dacă rețelele 5G nu s-au respectat promisiunile pe care Hans Vestberg de la Verizon le-a făcut la lansarea telefonului. iPhone 12 Pro a introdus, de asemenea, cel mai recent design ascuțit, cu margini pătrate și modul de noapte a camerei îmbunătățite, probabil cea mai bună caracteristică a camerei pe care oamenii au cerut-o.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending